Michael Jackson Vefat Etti... :(
-
Vay be dün duydumda inanmamıştım, Gerçekten Ölmüş. Allah Günahlarını Affetsin, İyi bir insan olduğunu düşündüğüm Kaliteli bir sanatçı idi. Zaman zaman Kliplerini Seyrederim hala. Enteresan Hareketleri İzlerken Zevk veriyor bana.
-
çok üzüldüm wallahi.
ölümünden sonra elvis gibi taban yapacağını , satış rekorları kıracağını düşündüğüm dünya starı...
genelde öldükten sonra kıymetleri anlaşılır :)
-
Felony bunu yazdı:
-----------------------------çok üzüldüm wallahi.
ölümünden sonra elvis gibi taban yapacağını , satış rekorları kıracağını düşündüğüm dünya starı...
genelde öldükten sonra kıymetleri anlaşılır :)
-----------------------------micheal kıymeti hep vardı sürekli hayranları yanındaydı ama medya işte sürekli karalama uyduruk haberler ..
-
şimdi islami usullere göre gömüleceği söyleniyor doğru mu acaba ?
-
Bence ölmedi gene zenci oldu havanada yaşıyo özüne döndü kereta:|
-
küçüklüğümde hareketlerini yapmaya özendigim şarkılarını çok sevdigim birisiydi :) allah rahmet eylesin bi efsane daha gitti iyi kötü yaptığı şeyleri unutup bıraktılarıyla yetinmek gerek
-
Allah rahmet eylesin.
-
suKo bunu yazdı:
-----------------------------
Bence ölmedi gene zenci oldu havanada yaşıyo özüne döndü kereta:|
-----------------------------orada, 2pac ve kaddafiyle birlikte güneşleniyorlar
-
ben öyle sübyancı falan olduğunu düşünmüyorum adam dünya starı kadın mı bulamayacak
çamur at izi kalsın taktiğidir bence
ayrıca çok büyük bi sanatçıydı adam ünü dünya çapında en çok satan kasedi 152 milyon satmış
eğer günümüzdeki sanatçıların kasetlerinin çok satanının 1 milyon olduğu düşünülürse bu korkunç bi rakam
estetik konusuna gelince Allahın verdiği ten rengini beyenmeyen falan demişler kesin yakın akrabalarından
saçını sakalını boyatanlar vardır onlarda Allahın verdiği saç rengini beyenmiyolar şirk mi koşuyolar =)
bunlar saçma sapan yorumlar kişisel tercihler sadece insanı ilgilendirmeli...
-
hepimiz maykıllız