Microsoft İle Tartıştım.
-
Herkezin bildiği gibi microsoft orjinal win7 ve win 8.1 den 10 a geçiş ücretsiz oyüzden bende windows 10 u indirip kurdum fakat kurulum sırasında bana oem serial vermdi ve kurulum biterken win 10 serial istedi tabiki kodum olmadıgı için google dan arattım ilk çıkanı girdim kurulum tamamlandı , fakat sürekli orjinal değildir diye film izlerken bile sağda uyarı veriyor..
neyse microsoft ile temasa geçtim bugun konuştum durumu karşımdaki müşteri temsilcisine dünya kadar programım var dosyam var yükseltme yaptım ancak böyle bir hata aldım microsoft un hatası dedim bana dediği olay gayette pişkin pişkin
herşeyi silin formatlayın , windows 8 kurun 8.1 e güncelleyin ordan da win10 a güncelleyin ancak temiz kurulum yapmayın dedi.
dedim ki işim gücüm yok bir serial vereceksiniz altı üstü 9 gb iso indirip ( win 8 + 10 ) bide üstüne güncelleme yapıp verilerimi mi kaybedeceğim evet dedi.
görüşme sonrası çıkan ankete herşeye 1 verip , ( 10 üzerinden bide ) anket sorusuna da tüm üreticiler pazar payı kaybederken apple ın nasil pazar payını genişlettiği ( türkiye ) belli , daha basit bit serial hatasına çözüm üretemiyorsunuz işim gücüm yok 2 defa format mı atacağım diye yazdım.
bir zamanlar steam ile birlikte oyun ve programlarda orjinal kullanayım diye heves edip win 8 i de pro olarak satın almıştım demekki satın alıp üreticiye destek olup götünü kaldırmaya gerek yokmuş.
bir daha bilgisayar almam gerekirse de tek bakacağım yer apple store olacak.
-
benim bir kere microsoft müşteri temsilcisi suratıma kapatmıştı :D
-
Laptop üstünde gelen Windows harici Windows'a para vermedim memnunum. Kaldki Microsoft'ta normal kullanıcııyı siklemiyor adamların asıl müşterisi şirketler.
-
PanxeR bunu yazdı
kurulum biterken win 10 serial istedi tabiki kodum olmadıgı için google dan arattım ilk çıkanı girdim kurulum tamamlandı
burayi atlayacaktin kurulumdan 3-5 dk sonra internet baglantin varsa otomatik etkinlesecekti windows hata sende bro kizmana gerek yok
-
adam firmalara ürün satmaktan yorulmuş müdür. korkunç paralar dönüyor. bu arada microsoft son zamanlarda şirket memnuniyeti için yön değiştirdi.
istersen ben crack li ürün kullanıyorum döye haykır bağır adamların umrunda olmaz. bilerek çakma sistem kullanmana izin veriyorlar.
senin anketine bakmamıştırlar bile :)
-
Ahhh ah, zamaninda her formattan sonra arar orjinal key alirdim. Denizciyim, internetim yok, bogazdan geciyorum, 90 gun kara yuzu goremeyecegim diye aglayip. Hala yerler mi acaba :)
-
Haci masallah dedigin 2 gun yasiyo (bkz: vipmerkezi) . Korkuyorum apple'inda basina boyle bisey gelmesinden.
-
-
Hata sende günlerdir burada konu açıp herkese destek vermeye çalıştım yükseltin daha sonra temiz kurulum yaparken serial girmeyin diye. Adı üstünde ücretsiz yükseltme sana niye serial versin bill amca? Satın mı aldın? Donanım kimliğine göre lisanslayıp yükseltiyor ömür boyu ücretsiz veriyor daha da yaranamıyor üstüne azar işitiyor :|
-
Her hafta diyalog içerisinde olduğum Microsoft müşteri temsilcileri gayet iyi ilgileniyorlar.
Tavşanı daga kusturmeyelim yaziktir..
-
tayfun tavşan dağa küsmüş, asdfsaass
apple windows 8 microsoft windows 10 apple windows 8.1 windows 10 serial sorunu windows 10 serial windows 8 pro