Microsoft İle Tartıştım.
-
Bro Microsoft'un download tool aracı ile upgrade yaparken cidden key sormuyor. Cunku ilk basta soruyor sıfır kurulum icin mi yukseltme dosyasi diyemi. Farklı forumdan İso dosyasi indirip dosyaları çıkartıp yukseltme yaptiysan bilemem.
-
PanxeR bunu yazdıcann bunu yazdı
Kabul edip 6-7 ay çalışıp verdikleri para az diye başka firmaya gidecektin , cv de microsoft u gören adam niye ayrıldın dediğinde
maddi açıdan bni karşılamıyor diyip öne çıkaracaktın kendini.
bu arada microsoft un yazılımı seriali otomatik yazmak yerine boş bırakmama da izin vermeyip beni bu duruma düşürdü oyüzden apple niye exe desteklemiyor bayat hocam
sonra serial vermedim diye bütün tbt 7 sülaleme sövecektiniz di mi :)
ben de @illimunati müridin dediği gibi hiç uğraşıyım, biraz otursun service packleri falan çıksın öyle win 10 a geçeyim dedim.
windows 10 u hiç bilmiyorum ama burada bi şeyler yazıyor belki işe yarar
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/why-activate-windows-10
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/windows-10-recovery-options
Go back to your previous version of Windows
-
bendede sorun çkıkarttı önce win 7 home basic kurdum üstüne win 8 sonra 8.1 sonra 10 1-2 gün harcadım bu iş için 3 mb netle kagnı hızında ...
-
Kaptan bunu yazdı
bendede sorun çkıkarttı önce win 7 home basic kurdum üstüne win 8 sonra 8.1 sonra 10 1-2 gün harcadım bu iş için 3 mb netle kagnı hızında ...
boşa uğraşmışsın win 7 sp1 kurup daz loader ile lisanslayıp windows 10 çakabiliyordun lisanslı şekilde. var olan keyinizi yükseltmiyor microsoft makinayı lisanslıyor.
-
hocam biz warez doğduk warez ölücez
sen neyin tartışmasına giriyorsun ki.. bende hayatımda tek hata olarak nortona para vermiştim tüm verilerimi silince 1 yıllık kullanımı sildim attım. 2 paket daha vardı bıraktım hiç kullanmadım.
beleş daha güzel işi bilirsen hiç para vermeye gerek yok bu firmalara -
-
Olm crakli windowsu yükseltme sonrasında kms olmadan çatır çatır kullanan adamlarız. Sen nasıl orijinal lisansın varken böyle birşeye denk geldin anlamadım :D Sen yükseltme yapmamışsın ayrıca hocam. Yükseltme yaparken serial merial istemez. Sen sıfır kurulum yapmaya çalışmışsın. Media creation tool var kuruyorsun çatırt diye hallediyor herşeyi mübarek :D Ayrıca yükseltmeyle win10 yaptıysan recovery kısmında windows bilmem kaça geri dön yazısı vardır tıkla geri dön ;)
-
cenk88 bunu yazdı
Bro Microsoft'un download tool aracı ile upgrade yaparken cidden key sormuyor. Cunku ilk basta soruyor sıfır kurulum icin mi yukseltme dosyasi diyemi. Farklı forumdan İso dosyasi indirip dosyaları çıkartıp yukseltme yaptiysan bilemem.
farklı forumdan degil , microsoft un sitesinde iso var onu indirdim kurdum onla serial istedi kurulumun sonunda microsoft a dediğim de bu zaten kendi isosu bana serial vermedi ve sordu
neyse halettim sorunu yasal uyarıyı programla sildim.
-
Bana tüm makineler için ücretsiz yükseltme varmış neden yaptırmadın diye sordular.
1000 küsür makine var amk, hangini güncelleyeyim demedim tabi ki. Bizim sistemlerle uyum sağlamıyor dedim çıktım işin içinden.
Bizim sistemlere ne zaman uyum sağlar dediler, 2 seneden önce sağlamaz dedim kapattım konuyu, win7pro akar...
-
Hata sende, boşu boşuna telefonda karşıdakiyle polemiğe girmişsin :)
Normalde yükseltmede serial falan istemiyor kendisi otomatik lisanslıyor.
apple windows 8 microsoft windows 10 apple windows 8.1 windows 10 serial sorunu windows 10 serial windows 8 pro