Microsoft İle Tartıştım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Bro Microsoft'un download tool aracı ile upgrade yaparken cidden key sormuyor. Cunku ilk basta soruyor sıfır kurulum icin mi yukseltme dosyasi diyemi. Farklı forumdan İso dosyasi indirip dosyaları çıkartıp yukseltme yaptiysan bilemem. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    cann bunu yazdı

Kabul edip 6-7 ay çalışıp verdikleri para az diye başka firmaya gidecektin , cv de microsoft u gören adam niye ayrıldın dediğinde

maddi açıdan bni karşılamıyor diyip öne çıkaracaktın kendini.

bu arada microsoft un yazılımı seriali otomatik yazmak yerine boş bırakmama da izin vermeyip beni bu duruma düşürdü oyüzden apple niye exe desteklemiyor bayat hocam

sonra serial vermedim diye bütün tbt 7 sülaleme sövecektiniz  di mi :)

ben de @illimunati müridin dediği gibi hiç uğraşıyım, biraz otursun service packleri falan çıksın öyle win 10 a geçeyim dedim.

windows 10 u hiç bilmiyorum ama burada bi şeyler yazıyor belki işe yarar

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/why-activate-windows-10

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/windows-10-recovery-options

Go back to your previous version of Windows

For a month after you upgrade to Windows 10, you’ll be able to go back to your previous version of Windows from SettingsUpdate & security > Recovery.

This will keep your personal files, but it'll remove apps and drivers installed after the upgrade, as well as any changes you made to settings.

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bendede sorun çkıkarttı   önce win 7 home basic kurdum üstüne win 8 sonra 8.1 sonra 10   1-2 gün harcadım bu iş için 3 mb netle kagnı hızında ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    Kaptan bunu yazdı

bendede sorun çkıkarttı   önce win 7 home basic kurdum üstüne win 8 sonra 8.1 sonra 10   1-2 gün harcadım bu iş için 3 mb netle kagnı hızında ...

boşa uğraşmışsın win 7 sp1 kurup daz loader ile lisanslayıp windows 10 çakabiliyordun lisanslı şekilde. var olan keyinizi yükseltmiyor microsoft makinayı lisanslıyor.

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

hocam biz warez doğduk warez ölücez

sen neyin tartışmasına giriyorsun ki..  bende hayatımda tek hata olarak nortona para vermiştim tüm verilerimi silince 1 yıllık kullanımı sildim attım. 2 paket daha vardı bıraktım hiç kullanmadım.

beleş daha güzel işi bilirsen hiç para vermeye gerek yok bu firmalara

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

microsoft konusu açmışsın etiketin en başında apple var,bu kadar ağlıyacağına git mac al bırak windowsu androidi bu dünya sana göre değil demekki :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Olm crakli windowsu yükseltme sonrasında kms olmadan çatır çatır kullanan adamlarız. Sen nasıl orijinal lisansın varken böyle birşeye denk geldin anlamadım :D Sen yükseltme yapmamışsın ayrıca hocam. Yükseltme yaparken serial merial istemez. Sen sıfır kurulum yapmaya çalışmışsın. Media creation tool var kuruyorsun çatırt diye hallediyor herşeyi mübarek :D Ayrıca yükseltmeyle win10 yaptıysan recovery kısmında windows bilmem kaça geri dön yazısı vardır tıkla geri dön ;)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    cenk88 bunu yazdı

Bro Microsoft'un download tool aracı ile upgrade yaparken cidden key sormuyor. Cunku ilk basta soruyor sıfır kurulum icin mi yukseltme dosyasi diyemi. Farklı forumdan İso dosyasi indirip dosyaları çıkartıp yukseltme yaptiysan bilemem. 

farklı forumdan degil , microsoft un sitesinde iso var onu indirdim kurdum onla serial istedi kurulumun sonunda microsoft a dediğim de bu zaten kendi isosu bana serial vermedi ve sordu 

neyse halettim sorunu yasal uyarıyı programla sildim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Bana tüm makineler için ücretsiz yükseltme varmış neden yaptırmadın diye sordular.

1000 küsür makine var amk, hangini güncelleyeyim demedim tabi ki. Bizim sistemlerle uyum sağlamıyor dedim çıktım işin içinden.

Bizim sistemlere ne zaman uyum sağlar dediler, 2 seneden önce sağlamaz dedim kapattım konuyu, win7pro akar...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hata sende, boşu boşuna telefonda karşıdakiyle polemiğe girmişsin :)

Normalde yükseltmede serial falan istemiyor kendisi otomatik lisanslıyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet