folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Microsoft Surface Resmen Tanıtıldı (Tanıtımında' Da Çöktü)

Microsoft Surface Resmen Tanıtıldı (Tanıtımında' Da Çöktü)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Microsoft%20Surface%20resmen%20tanıtıldı

Söylentiler doğru çıktı ve Microsoft, yeni tableti Microsoft Surface'i resmen tanıttı.

Microsoft CEO'su Steve Ballmer tarafından tanıtılan Microsoft Nvidia tarafından üretlilen ARM tabanlı işlemciye sahip Surface, 10.6 inç ekrana sahip. 9mm kalınlığındaki cihaz yaklaşık 680 gram ağırlığında. Magnezyum kasaya sahip ilk tablet olduğu söylenen Surface, ayakta durabiliyor. Microsoft, tablete için kılıf olarak kullanılabilen bir klavye de piyasaya sürecek. Cihazın Pro sürümü, Intel tabanlı işlemciye sahip olacak.

Intel tabanlı Surface, Windows 8 Pro ile çalışıyor. Bu model biraz daha kalın ve ağır, aynı zamanda daha büyük bir pile sahip. Cihazın ARM sürümü 32GB ve 64GB'lik seçeneklere sahipken, Windows 8 Pro'lu cihaz 64GB ve 128GB seçenekleriyle piyasaya sürülecek.

Tanıtım sırasında hata veren videosu,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

microsoft bunada sağlam giricek yer edinecek gibi bi düşüncem var ama adamların "tanıtımlarda çökme" fantezisi olmasa daha iyi olucak :D

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hafızam beni yanıltmıyorsa bunların eski başkanı elinde bi tablet le daha önce tanıtım işine girmişti ama nedense o cihazlarıda tutmamıştı, öyle bir şey olmuştu dimi arkadaşlar, bu arada galiba tek çökmeden tanıtımını yaptıkları işletim sistemi XP, :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Gül gül öldüm ya :D

http://www.youtube.com/watch?v=TGLhuF3L48U

Buna da gülün :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Hafızam beni yanıltmıyorsa bunların eski başkanı elinde bi tablet le daha önce tanıtım işine girmişti ama nedense o cihazlarıda tutmamıştı, öyle bir şey olmuştu dimi arkadaşlar, bu arada galiba tek çökmeden tanıtımını yaptıkları işletim sistemi XP, :)

nan her cihaz çöker nolucak belli olmaz öyle anlık bi kitlenmenin ne zaman yaşanacağı eyv ta, tanıtımdasın lan napıcan edicen çöktürmeyecen o aleti, gerekirse normal sattığın tablet değil, tanıtım için çok dah asağlam tableti tutucaksın elinde donanımları daha güçlü felan olucak, ama genede tanıtımda çöktürmeyeen o aleti :D donanımsal yazılımsal vs beni bağlamaz :D  he bu dediklerimde ballmer ı bağlamaz o ayrı konu :D

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

biz seni sebepsiz yere en olmadık zamanda çökmelerinle sevdik be windows.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

liseliler bilmez, bunun atası win98 de tanıtımında mavi ekran vermişti. babadan oğula nesil bunlar!

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

adshfasdf:D yedekte getirmişler bide:D başta çaktırmıyor lfdskf :D

=)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

liseliler bilmez, bunun atası win98 de tanıtımında mavi ekran vermişti. babadan oğula nesil bunlar!

şöle bi gene mavi ekran alaydık iyiydi :D

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:

HoLyCat bunu yazdı:

şöle bi gene mavi ekran alaydık iyiydi :D

al haci :)

http://www.tahribat.com/Forum-Bu-Hata-Sebebi-Ve-Cozumu-Nedir-Mavi-Ekran-160211/

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

schwarzseherisch bunu yazdı:

adshfasdf:D yedekte getirmişler bide:D başta çaktırmıyor lfdskf :D

Orada bende çok şaşırdım ya adam masanın altından ikinci tableti çıkardı nereden akıllarına gelmiş onu oraya koymak SakinSakinSakin ayrıca 0.31 saniyede yutkunmasına dikkat adamın,GülümsemeGülümsemeGülümseme

Toplam Hit: 2702 Toplam Mesaj: 19