Microsoft Surface Resmen Tanıtıldı (Tanıtımında' Da Çöktü)
-
Söylentiler doğru çıktı ve Microsoft, yeni tableti Microsoft Surface'i resmen tanıttı.
Microsoft CEO'su Steve Ballmer tarafından tanıtılan Microsoft Nvidia tarafından üretlilen ARM tabanlı işlemciye sahip Surface, 10.6 inç ekrana sahip. 9mm kalınlığındaki cihaz yaklaşık 680 gram ağırlığında. Magnezyum kasaya sahip ilk tablet olduğu söylenen Surface, ayakta durabiliyor. Microsoft, tablete için kılıf olarak kullanılabilen bir klavye de piyasaya sürecek. Cihazın Pro sürümü, Intel tabanlı işlemciye sahip olacak.
Intel tabanlı Surface, Windows 8 Pro ile çalışıyor. Bu model biraz daha kalın ve ağır, aynı zamanda daha büyük bir pile sahip. Cihazın ARM sürümü 32GB ve 64GB'lik seçeneklere sahipken, Windows 8 Pro'lu cihaz 64GB ve 128GB seçenekleriyle piyasaya sürülecek.
Tanıtım sırasında hata veren videosu, -
microsoft bunada sağlam giricek yer edinecek gibi bi düşüncem var ama adamların "tanıtımlarda çökme" fantezisi olmasa daha iyi olucak :D
-
Hafızam beni yanıltmıyorsa bunların eski başkanı elinde bi tablet le daha önce tanıtım işine girmişti ama nedense o cihazlarıda tutmamıştı, öyle bir şey olmuştu dimi arkadaşlar, bu arada galiba tek çökmeden tanıtımını yaptıkları işletim sistemi XP, :)
-
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Hafızam beni yanıltmıyorsa bunların eski başkanı elinde bi tablet le daha önce tanıtım işine girmişti ama nedense o cihazlarıda tutmamıştı, öyle bir şey olmuştu dimi arkadaşlar, bu arada galiba tek çökmeden tanıtımını yaptıkları işletim sistemi XP, :)
-----------------------------
nan her cihaz çöker nolucak belli olmaz öyle anlık bi kitlenmenin ne zaman yaşanacağı eyv ta, tanıtımdasın lan napıcan edicen çöktürmeyecen o aleti, gerekirse normal sattığın tablet değil, tanıtım için çok dah asağlam tableti tutucaksın elinde donanımları daha güçlü felan olucak, ama genede tanıtımda çöktürmeyeen o aleti :D donanımsal yazılımsal vs beni bağlamaz :D he bu dediklerimde ballmer ı bağlamaz o ayrı konu :D -
biz seni sebepsiz yere en olmadık zamanda çökmelerinle sevdik be windows.
-
liseliler bilmez, bunun atası win98 de tanıtımında mavi ekran vermişti. babadan oğula nesil bunlar!
-
adshfasdf:D yedekte getirmişler bide:D başta çaktırmıyor lfdskf :D
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------liseliler bilmez, bunun atası win98 de tanıtımında mavi ekran vermişti. babadan oğula nesil bunlar!
şöle bi gene mavi ekran alaydık iyiydi :D -
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------liseliler bilmez, bunun atası win98 de tanıtımında mavi ekran vermişti. babadan oğula nesil bunlar!
şöle bi gene mavi ekran alaydık iyiydi :D
-----------------------------al haci :)
http://www.tahribat.com/Forum-Bu-Hata-Sebebi-Ve-Cozumu-Nedir-Mavi-Ekran-160211/
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------adshfasdf:D yedekte getirmişler bide:D başta çaktırmıyor lfdskf :D
-----------------------------Orada bende çok şaşırdım ya adam masanın altından ikinci tableti çıkardı nereden akıllarına gelmiş onu oraya koymak

ayrıca 0.31 saniyede yutkunmasına dikkat adamın,