Microsoft XP Satmayacak
-
vista kötü deil iğrenc
ben canım sıkıldığında online counter oynarım sxe de sürekli sorun veriyor.
beni öldürseler vista kullanmam.
sırf slayt full artislik bu vista.
-
wista kullaniyorum hala isinamadim merete... her isleme ektra kontrol koymuslar adami deli ediyor...
neyse wistada sole br sorunum var.. coze bilene helal olsun..
simdi bunun kendi dosya yoneticisinde klasorlerin icindeki, dosyalari gosteren sag taraftaki kutu icinde, dosya bilgilerini su sira ile gorunmesini istiyorum; dosya adi, dosya boyutu, dosya turu , dosya kayit tarihi.. simdi ben bu dedigim sira ile kaydediyorum, mesela bu dizinden sonra baska bir dizine gidip geri geldigimde , bu ayarlar duman olmus... klasor seceneklerinden yapin demeyin orayi denedim.. hatta oradaki ayari soleyimde yaptigimi anlayin.. "klasor secenekleri\gorunum\her bir klasorun gorunum ayarlarini hatirla" seceneg secili durumda buna ragmen ayar turmuyor..
birde mesela bu multimedya dsolarainin bulundugu klasorlerle ilgili dizinlerdede farkli bir gorunum sekli var.. ben bunlarin hepsinin bir ayarda bulunmasinisi istiyorum.. yukarida soledigimki gibi.. :SSS
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------(...) Öte yandan teknik desteği durdurulan önceki sürümlerden Windows 98 ve Windows ME halen bazı bilgisayarda kurulu bulunuyor. Bu işletim sisteminin kullanıcıları, yazılımlarının güvenlik yamaları çıkarılmadığı için çeşitli tehlikelerle karşı karşıya bulunuyor. Microsoft, söz konusu kullanıcıların zarar görmemeleri için Microsoft'un en son işletim sistemi Windows Vista'ya geçilmesini öneriyor.
-----------------------------ne yani Windows98 yüklü pcler vistayamı geçsin?
32mb ram, pentium mmx... :)
Dayı teknoloji ilerliyor sen geçmesen bile şuan xp yi kaldıran pc ler 5 sene sonra bazı oyunları çalıştırmayla bilir p4 leri diyorum ben vistayı tek birşey için kurmuyorum her bi programı çalıştırmıyo :) benim hayatım warez onun için yoksa teknik donanimim var vista için -
şimdilik xp iyi 2014 kadar pardusa geceriz...zaten korsan kullanıyoruz
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------nedense hiç sarmadı bu vista beni :/
kaltak emperyalist microsoft zorla vistaya geçirmeye çalışıyo insanları, nah geçerim!
al bendede o kadar cold.. nefret ediyorum bu vistadan..sanki babamı öldürmüş karsıma geçmiş gibi bişi :S
dünyanın sonu gelsede ben bu vista denen veledi kullanmam :)
-
ekinalp bunu yazdı:
XP 'yi satın alan yokki zaten :D Herkes korsan kullanıyor hatta Türkiyede çoğu firmada bu şekilde kullanıyor :)
sen adamları keriz gibi görüyorsun belki ama mükemmel bir pazar tekniğidir korsan yazılım :D istese seni milimetresine kadar bulur microsoft. korsan kullanıma izin vermezse herkes linuxcu olurdu o yüzden micro topu dikerdi :D -
satmasa kaç yazar? bi şekilde devam eder bence yanı o kadar xp ci kitleyi durduramazlar vistaya mahkum edemezler bence amk toptan linux a gecelim ben hemen atlarım valla vista kullnamktansa yasasin özgürlük LİNUX
-
BuZuL bunu yazdı:
ekinalp bunu yazdı:
XP 'yi satın alan yokki zaten :D Herkes korsan kullanıyor hatta Türkiyede çoğu firmada bu şekilde kullanıyor :)
sen adamları keriz gibi görüyorsun belki ama mükemmel bir pazar tekniğidir korsan yazılım :D istese seni milimetresine kadar bulur microsoft. korsan kullanıma izin vermezse herkes linuxcu olurdu o yüzden micro topu dikerdi :D
-----------------------------gayet mantıklı
-
vistanın a.q 2 aydan beridir bir cd yazamadım vista da nero çalışmıyor amk vistada calısan sata hard diskelerin ayrıca amq..
-
Destek vermicekse bedava lisanslı xp daıtsın:D