Microsofttan Yahoo Ya 50.000.000.000$ Teklif!! (Yanlış Görmediniz Elli Milyar Dolar)
-
50 MiLyar DoLar:S Ohaa Derim Ya
-
biz daha 5ytl bulamıoz adamlar 5milyar dolar diyo yaf
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
42 tane Boğaziçi köprüsü demek oliii :) Kafama takılan şu , yahoo var oldu olalı FreeBSD kullanır. Diyelim MS satın aldı :D Tüm altyapıyı değiştirecek mi ne olacak sizce ? Koca Microsoft Linux mu kullanacak :)
http://searchdns.netcraft.com/?host=yahoo.com&position=limited
-----------------------------güzel bi noktaya değindin :D:D düşünsenize asp ve asp.net gibi baba sistemlerin babası php filan kullancuk :D:D
yakında bunlar mysql ada geçer :D
-
oLum okuyamadım Lan :D o ne ole ya 50 milyar dolar:|
-
Türkiyenin bütün kurumlarını satsalar bu kadar para alamazlar aq :)
Telekom faciası 6,55 milyar dolar :D -
beyler kozandan rica edelim Türkçe cevirisini yapsın bize adam ne de olsa Fransız Lisesinde okur :Pasdasddsa:)
-
Şimdiden sizlere fikir vereyim , www.ymicrosoft.com (regged olabilir araştırırsınız az ;) ) u register edin. Microsoft & Yahoo kardeşliğini spam mail çekin , deyinki ister yahoo ister MS hesabınızla login olabilirsiniz... Çok güzel bir fake siteniz olmuş olur. kimengellemiş dot kom misali. Sizin yaratıcılığınıza kalmış. Ben şimdiden regledim ;) i love you ms!
-
bence yahoo kabul etmez
-
Buremba bunu yazdı:
bence yahoo kabul etmez
An offer that Yahoo can't refuse :)(: -
Yahoo o kadar degerlimi? Birsey degerinden fazla deger verirsen batarsin birgün microsoft :D
Ama bence bu gerekli bi hamle idi, cünkü Google eger takip ettiyseniz son günlerde bircok firmayi satin aldi ve güclendi. MS'in artik birseyler yapmasi lagzimdi. Yahoo kabul edermi etmezmi bilemem. Ama MS kabul ettirir gibime geliyor. Böyle bir teklifi kabul etmemek ayip olur dimi. Burdan yahooculara duyuruyorum. Check'e dikkat edin, sahte olmasin :P