Microsofttan Yahoo Ya 50.000.000.000$ Teklif!! (Yanlış Görmediniz Elli Milyar Dolar)
-
ms google a karşı koyamayacağından korktuğu için yahoo yu satın alıp google a cevap vermek istiyor sanırım :D
Ayrıca 50 milyar dolar bizim dış borcun çoğunu öder. Yani msn istese bizim ülkeyi satın alır OHA!!!!
:S :S :S
Ama yahoo kabul etmeyecek nah buraya yazıyorum.
-
Ne dış borcunu ödemesi... Türkiyenin dış borcu 400 milyar dolar..! 8 tane yahoomuz olurdu MS i satın alırdık o paraya! Yahooda yanında bonus olarak gelirdi. Neler kaybetmişiz borç batağına hesap edin gerisini. Yahoo'yu Tr nin satın aldığını düşünsenize...
-
Mynet kaç para eder acep,bence yakın zamanda,bir yabancı şirket mynet'i satın alır gibim
-
bi kaç domain baktım ms ve yahoo için adamlar sanki geleceği görmüşler çoğu reglenmiş :)
msyahoon.com nasıl? microsoft yahoo network :) sakın almayın ha ben alcam :D
-
olm ne kasıyonuz bu kadar??
adamlar yahoo.microsoft.com die bi sub açar aldığınızla kalırsınız (:
siteye giren adam her türlü girer adamların ondan yana bi sorunu olmas (:
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------olm ne kasıyonuz bu kadar??
adamlar yahoo.microsoft.com die bi sub açar aldığınızla kalırsınız (:
siteye giren adam her türlü girer adamların ondan yana bi sorunu olmas (:
-----------------------------Öyle deme :) Google messenger çıkmadan 1 ay önce öyle bir gmail topladımki... gmail 6 tane mailimi blockladı g.messengerstaff@gmail falan ne mailler vardı :) sonuç = baya kişi düşürdümdü... keylogger kurduruyordum adamlara...
-
oha be adamlara bak
ama yahoo ya kılım nedense sevmiom ben onları alsınlar:D
-
valla bana bu parayı vercekler, yahoo , microsoft ve bütün rakiplerinin serverlarını çalar koyarım önlerine aq
-
gosteris olsun die
-
Bu paraya kaç tane Şehrazad eder la : )