Microsoft"Un 2019 Vizyonu -- Vay Be Diyor İnsan
-
Sayfanın ortasındaki vidyoyu izleyin:
-
iyi fikirler
konuşma balonundaki ingilizce-çince ceviri sahnesine koptum :D türkçeyide destekliyomu acabağ :P
gazete olayını cok sevdim tıklıyon linke ayrıntıları cıkıyo
-
ver elini terminatör...
-
Biraz abatmışlar mı ne...
-
TitanGolem bunu yazdı:
-----------------------------
Biraz abatmışlar mı ne...
-----------------------------biraz mı :d .. ama düşününce neden olmasın dio insan :d
-
yolla yarim tez yolla ona bakarsan Otomobil şirketleri 2006 da uçan araba üreteceklerdi pua hala çıkacak. aldatmaca bunlar feyk :D
-
Video güzel,bazı şeyler biraz abartılmış gibi gelebilir ( en azından şimdilik ) ama şu bi gerçek ki dikkat ederseniz çoğunlukla Multi-Touch sistemler üzerinde durmuşlar ve gerçektende multi - touch (çoklu dokunmatik ) sistemler şu anda inanılmaz gelişiyor. Ben uzun zamandan beri takip ediyorum bu sistemi çok pahalı ve çok tutacak bi sektör olacak bence başlı başına, çalıştığım şirkette de bununla ilgili çalışmalar da yapıyoruz, büyük firmalar fuarlarda 42" (106 cm ) lcd kiosklara kadar talep ediyolar sunumları için ama amaç multi-touch geliştirmek..
-
TxT bunu yazdı:
Video güzel,bazı şeyler biraz abartılmış gibi gelebilir ( en azından şimdilik ) ama şu bi gerçek ki dikkat ederseniz çoğunlukla Multi-Touch sistemler üzerinde durmuşlar ve gerçektende multi - touch (çoklu dokunmatik ) sistemler şu anda inanılmaz gelişiyor. Ben uzun zamandan beri takip ediyorum bu sistemi çok pahalı ve çok tutacak bi sektör olacak bence başlı başına, çalıştığım şirkette de bununla ilgili çalışmalar da yapıyoruz, büyük firmalar fuarlarda 42" (106 cm ) lcd kiosklara kadar talep ediyolar sunumları için ama amaç multi-touch geliştirmek..
-----------------------------düşük maliyetle multi-touch wireless ve 3G desteği olan ürünler yapılacak diyor bu reklam..
yapılabilir de burada göründüğü kadar yaygın olur mu bilinmez.. hele ki türkiyede..
-
Tamam güzel böyle her yere sokalım teknolojiyi, bu kadar kolay olsun her şey de sonra bunlar eskiyince, bozulunca ne olacak?
Yani geridönüşüm teknolojisinde de paralel bir ilerleme olmalı, yoksa çevrenin halini düşünemiyorum.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------TxT bunu yazdı:
-----------------------------düşük maliyetle multi-touch wireless ve 3G desteği olan ürünler yapılacak diyor bu reklam..
yapılabilir de burada göründüğü kadar yaygın olur mu bilinmez.. hele ki türkiyede..
maliyet fiyatıyla değişkendir ama yaygın olur bence , düşük maliyetine gelince 2019 da düşük maliyette olabilir ;) ama o zamana kadar neler olur bende merak ediyorum
-
microsoft bunları yapsın monitöre kafa atmasam top olim :D
eğer yapmasa bill gatese top girsin
ama güzel projeler dorusu