Microsoft"Un 2019 Vizyonu -- Vay Be Diyor İnsan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sayfanın ortasındaki vidyoyu izleyin:

http://conbug.com/microsofts-vision-in-2019-is-amazing

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

iyi fikirler

konuşma balonundaki ingilizce-çince ceviri sahnesine koptum :D türkçeyide destekliyomu acabağ :P

gazete olayını cok sevdim tıklıyon linke ayrıntıları cıkıyo

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    ver elini terminatör...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek
    Biraz abatmışlar mı ne...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

TitanGolem bunu yazdı:
    -----------------------------
    Biraz abatmışlar mı ne...

biraz mı :d .. ama düşününce neden olmasın dio insan :d 

la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4snake
    4snake's avatar
    Erkek
    yolla yarim tez yolla ona bakarsan Otomobil şirketleri 2006 da uçan araba üreteceklerdi pua hala çıkacak. aldatmaca bunlar feyk :D

Kavanoz dipli dünya
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Video güzel,bazı şeyler biraz abartılmış gibi gelebilir ( en azından şimdilik ) ama  şu bi gerçek ki dikkat ederseniz çoğunlukla Multi-Touch sistemler üzerinde durmuşlar ve gerçektende multi - touch (çoklu dokunmatik ) sistemler şu anda inanılmaz gelişiyor. Ben uzun zamandan beri takip ediyorum bu sistemi çok pahalı ve çok tutacak bi sektör olacak bence başlı başına, çalıştığım şirkette de bununla ilgili çalışmalar  da yapıyoruz, büyük firmalar fuarlarda 42" (106 cm ) lcd kiosklara kadar talep ediyolar sunumları için ama amaç multi-touch geliştirmek..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

TxT bunu yazdı:
    Video güzel,bazı şeyler biraz abartılmış gibi gelebilir ( en azından şimdilik ) ama  şu bi gerçek ki dikkat ederseniz çoğunlukla Multi-Touch sistemler üzerinde durmuşlar ve gerçektende multi - touch (çoklu dokunmatik ) sistemler şu anda inanılmaz gelişiyor. Ben uzun zamandan beri takip ediyorum bu sistemi çok pahalı ve çok tutacak bi sektör olacak bence başlı başına, çalıştığım şirkette de bununla ilgili çalışmalar  da yapıyoruz, büyük firmalar fuarlarda 42" (106 cm ) lcd kiosklara kadar talep ediyolar sunumları için ama amaç multi-touch geliştirmek..

düşük maliyetle multi-touch wireless ve 3G desteği olan ürünler yapılacak diyor bu reklam..

yapılabilir de burada göründüğü kadar yaygın olur mu bilinmez.. hele ki türkiyede..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Tamam güzel böyle her yere sokalım teknolojiyi, bu kadar kolay olsun her şey de sonra bunlar eskiyince, bozulunca ne olacak?

Yani geridönüşüm teknolojisinde de paralel bir ilerleme olmalı, yoksa çevrenin halini düşünemiyorum.

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı:

TxT bunu yazdı:

düşük maliyetle multi-touch wireless ve 3G desteği olan ürünler yapılacak diyor bu reklam..

yapılabilir de burada göründüğü kadar yaygın olur mu bilinmez.. hele ki türkiyede..

maliyet fiyatıyla değişkendir ama yaygın olur bence , düşük maliyetine gelince  2019 da düşük maliyette olabilir ;) ama o zamana kadar neler olur bende merak ediyorum
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

microsoft bunları yapsın monitöre kafa atmasam top olim :D

eğer yapmasa bill gatese top girsin

ama güzel projeler dorusu 

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
Toplam Hit: 3717 Toplam Mesaj: 14