Microsoft"Un 2019 Vizyonu -- Vay Be Diyor İnsan
-
TitanGolem bunu yazdı:
-----------------------------
Biraz abatmışlar mı ne...
-----------------------------ne birazı ya baya abartmıslar.
no microsoft for ever tübitak (Pardus) benim sloganım budur..
terli malı yurdun malı herkes kullanmalı.
-
bill gates yok artık microsoft'un başında. ne istiyosunuz adamdan yaw :)
-
bunlara hayal diyenler,abarmar diyenler,saçma diyenler oturup boş beleş yorum yapanlar biraz tarihe bakın nicola tesla 1905 de endüstrinin geleceğine ait, uzak görüşünü açıklayan kuramsal broşürünü yayınladı herkez kahin olduğuna inandı tiye almayanlar oldu taşşak geçenler oldu ama Broşürde, Telgraf, Telefon, haber yayını, Borsa görüşmeleri, Deniz-Hava trafiğine yardım, Eğlence ve Müzik yayını, saat ayarı, Resimli Telgraf, Telefoto ve Teleks hizmetleri ile, Nicola Tesla'nın sonradan oluşumunu gördüğü Radyo sitesi anlatılıyordu..
Jules Verne bilim kurgu yazarı çoğumuz ilk okulda okumuşuzdur denizler altında 20bin fersah orjinal adı ile Vingt mille lieues sous les mers 1970 de yayınlandı o tarihde denizaltı yok o kitapda denizaltı geçer yine eserlerinde daha televizyon icat bile edilmeden eserinde televizyonu hayal edip adına fonotelefoto adını verir o nun romanlarında hayal ettiği buluşar denizaltı, su altında kullanulan oksijen tüpü, uzay yolculuğu,helekopter, televizyon sonraki yıllarda keşfedilir
Kuzay kutubdan uçakla dönen amiral byrd bana Jules Verne yol gösterdi demiş, deniz altının babası Simon Lake IŞIĞIM JLUES VERNE OLDU demiş auguste Picard, Marconi vs vs niceleri icatların ondan ilham almıştır
Vizyon nedir? 2005 de hazırlanmış bu video 2010 nun önizlemesini yapıyor. Real-Time Collaboration teknolojisi şuanda microsroft başda olmaz üzere bi çok şirketde kullanıyor
http://www.youtube.com/watch?v=1QNzdwSh7mw
Jules verne bir adamın hayal edebilceğini, bir başkasının gerçekleştirmesi zor değildir demiş.