folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Microsoft'un Bilgisayarlara Erişimi

Microsoft'un Bilgisayarlara Erişimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

pc deki içeriğe ulaşama tabiki sadece sisteme ve sistem dosyalarına ulaşır .. eğer kişisel bilgilerine ulaştığını ispat edersen uff ne para alırsın ..deli para :D

Hayırlısı...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

bizim mahallede bi arkadas var kavede okey oynarken yemin billah ederek anlatmisti,

bi gun microsoft u ziyarete gitmis, orda bi sistem varmis bi dugmeye basinca dunyadaki microsoft yazilimi yuklu bilgisayarlari gosteriyor bi dugmeye daha basinca da bilgisayara girebiliyor herseyini gorebiliyorlarmis.

sonra ipne tas calmak icin beni oyaladigini farkettim kafaya istikayi vurunca sustu caldigi balyayi birakti...

vay adi :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

AMpul bunu yazdı:

Hocam alsa kim farkedecekki işte, M$ de kayıt dışı çalışan bir hacker sadece M$ nin bildiği bir açık yoluyla M$ ye ait olmayan bir pc üzerinden bilgi çalsa kim M$ yi suçlayabilir ki? Ben yapacak olsam böyle yaparım, birsürü açık çıkıyor zaten sistemde kim diyecek siz bunu bilerek bıraktınız diye.

Senin fark etmeyeceğin kesinde hocam, farkedecek cok adam var emin ol

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

99'da windowstaAmerikan Güvenlik Ajansı (NSA) key'i olması ortalığı iyice karıştırmıştı. (http://edition.cnn.com/TECH/computing/9909/03/windows.nsa.02/)Bu bile güvenmemek için yeterli sebep bence.

Blue Screen of Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

senin benim pc ile işleri yok onların başka şeyler var

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 4110 Toplam Mesaj: 26