Microsoft'un Bilgisayarlara Erişimi
-
pc deki içeriğe ulaşama tabiki sadece sisteme ve sistem dosyalarına ulaşır .. eğer kişisel bilgilerine ulaştığını ispat edersen uff ne para alırsın ..deli para :D
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
bizim mahallede bi arkadas var kavede okey oynarken yemin billah ederek anlatmisti,
bi gun microsoft u ziyarete gitmis, orda bi sistem varmis bi dugmeye basinca dunyadaki microsoft yazilimi yuklu bilgisayarlari gosteriyor bi dugmeye daha basinca da bilgisayara girebiliyor herseyini gorebiliyorlarmis.
sonra ipne tas calmak icin beni oyaladigini farkettim kafaya istikayi vurunca sustu caldigi balyayi birakti...
-----------------------------vay adi :D
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------Hocam alsa kim farkedecekki işte, M$ de kayıt dışı çalışan bir hacker sadece M$ nin bildiği bir açık yoluyla M$ ye ait olmayan bir pc üzerinden bilgi çalsa kim M$ yi suçlayabilir ki? Ben yapacak olsam böyle yaparım, birsürü açık çıkıyor zaten sistemde kim diyecek siz bunu bilerek bıraktınız diye.
-----------------------------Senin fark etmeyeceğin kesinde hocam, farkedecek cok adam var emin ol
-
99'da windowstaAmerikan Güvenlik Ajansı (NSA) key'i olması ortalığı iyice karıştırmıştı. (http://edition.cnn.com/TECH/computing/9909/03/windows.nsa.02/)Bu bile güvenmemek için yeterli sebep bence.
-
senin benim pc ile işleri yok onların başka şeyler var