folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mideye En Fazla İyi Gelen Bitkilerin Sıralaması

Mideye En Fazla İyi Gelen Bitkilerin Sıralaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı

Ben cebimde rennie ile geziyorum valla, genelde süt ve maden suyu da iyi geliyor reflüye

Benimde arabamda, cebimde, büromda, evimde, iş yerinde hepsinde talcid bulunduruyorum bir süre kullanmadım belki kendine geçer diye ama yok harbi çok şikayetçiyim bende

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Midyeye en iyi gelen bitki yosundur.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

mide ilacı vs. den ziyade beni en hızlı ve etkili her zaman karbonatlı su rahatlatmıştır. içtikten bir kaç dk sonrası hiç bir şeyin kalmıyor.

Aktardaki karbonat aliyyül ala olur tabiki fakat marketlerdeki karbonat da iş görür. sadece temizlik için olan karbonattan alıp içme, yemeklerde kullanılan pasta reyonundaki karbonatları söylüyorum.

Ama bu çözüm veya tedavi yöntemi değil tabi. Sadece anlık yaşadığın problemi giderir hemen.

Mide problemi çok yaşamam fakat kalitesiz yağlarla yapılan yemekler özellikle benimde midemi çok rahatsız eder. Seyahatlerimde muhahkkak yanıma karbonat alırım.

edit. ilaç kullanan arkadaşlar bence kesinlikle birde karbonatı denesinler. 

Castaway tarafından 23/Eki/24 00:01 tarihinde düzenlenmiştir

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

İngiliz karbonatı,

Tums(pahalı zor bulunur},

rennie çiğneme tablet,

nexium(önerilmez)

sola doğru hafif yüksek yastıkta yatmak,

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

1 yemek kaşığı tahin bana iyi geliyor

All is well
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Gerçekten bitkisel bir çözüm arıyorsanız, cennet hurmasını dene. Kurusu veya normal haliyle yersen, bir süre sonra reflü ve gastritin kaybolduğunu görürsün hocam. Ayrıca, susamdan imal edilmiş tahin.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşım beni kesinlikle yanlış anlama kendi fikirlerimi söyleyecem;

mideyle alakalı sorunları hep psikolojik bilirim. üzüntü, sıkıntı, stres, dert, keder hep mideye vurur. benimde lise yıllarımda mide ağrısı şikayetlerim oluyordu. o zamanlar buldum bu şikayetleri. harbidende öğrendikten sonra hiçbirşeyi takmamaya alıştım benden mutlusu yok bi daha da mide ağrısı bulantısı hatırlamam (; şimdi google'de reflünün ne demek olduğuna baktımda diyorki;

Reflü şikayetlerini azaltmak için bunlara dikkat edin;
    1. Yaşam koşulları ile ilgili değişikler yapılmalıdır. ...
    2. Hastanın kilo fazlalığı varsa mutlaka kilo vermesi gerekir. ...
    3. Mide çok fazla doldurulmamalı, az porsiyonlar tüketilmelidir.
    4. Uzun süren açlıklardan sonra büyük porsiyonlar tüketilmemelidir.

--------

bak daha ilk neden olarak yaşam koşulları yani psikolojik durumlar diyor. 

bence sen de öyle iyi gelen bitki falan uğraşma sende kafana takmamaya alış.

yoksa kafaya takacak olsam benden daha ötesi yoktur. çünkü; benim kazamdan önce 2 kız arkadaşımı sırf babam hayır diyor diye vazgeçtim 3. kızla da düğünüme 3 hafta kala trafik kazası yap beyin kanaması geçir 1 sene yat falan bilirsiniz, tüm bunların yanında ben öyle bilinçsiz yatarken babam "benden artık umut yok kızın önünü açmak için nişanımı atmış" şimdi ben ne yapayım?

reflü yaşayacak biri varsa oda benim :DDD

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zgmanco
    zgmanco's avatar
    Erkek

Yazan oldu mu bilmiyorum ama ileteyim.

Mide yanması ya da gaz problemi yaşadığım zaman yavşan otu kullanırım. Bir miktar cezvede kaynatırsın, sonra ılımasını beklersin. Akabinde cam bir kavanoza koy ve buzdolabına at. Mide yanması ya da ağır gaz problemi yaşadığın zaman bir çorba kaşığı iç, en fazla çay bardağı dibi olacak şekilde. Fazlasını önermiyorum. Hayatında tattığın en acımtrak tatlardan birisi olacağı için fazla içmeni tavsiye etmem. Mucize etkisi yaratır, sıkıntın 1-2 dakika içerisinde çözülür desem abartmış sayılmam. Bizim oralarda genellikle yenidoğan bebeklerin gaz çıkartması için ağızlarına 1-2 damla sürerler ya da mide yanması vs olanlar tarif ettiğim gibi kullanıyorlar. Herhangi birisine karşı zarar verdiğini hiç duymadım ve görmedim. Ama garantiye alayım elbette, farklı bir sıkıntı olması durumunda mesuliyet kabul etmiyorum :D

Büyük aktarlarda bulabilirsin ya da güvendiğin kişilerden temin et. İnternetten farklı bir ot gönderebilirler ona garanti veremem. Bizim memlekette dağlarda olduğu için düzenli babaannem yaylaya çıktığında topluyor ben ondan temin ediyorum. Evdeki son kalanları da arkadaşa verdim 1 ay filan oldu, erkenden görmüş olsam size yollardım.

Ekleme: Arkadaşa bu ottan bahsettiğimde Şişli bölgesindeki aktarlara sordum daha önce duymadık, ondan uyuşturucu yapılıyor satışı yasak vs şeyler söylemişler. Ama intenette satışı olan bir ot muhtemelen o kişi saçmaladı ya da başka birşey anladı.

zgmanco tarafından 23/Eki/24 14:23 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

kekik suyu denesene bi, damitma ile elde edilen birsey ama bir yudum bile aldiginda rahatlatir

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Midyeye en iyi gelen bitki yosundur.

Doğru diyor bilginiz olsun

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 3921 Toplam Mesaj: 47
reflü