Migren İlacı Avı Ve Yurt Dışından İlaç Getirmek(Migrex)
-
kimdi unuttum konusu vardı .
geçen biri de kizi için ilaç arıyordu. nerden nasıl buldu onuda unuttum ama Kıbrıs i dene istersen. hem bizden biri varsa postalar
-
Frova, migard veya migralin diye sordurun yurt disina
-
Ben migren ağrısını başlamadan iki tane novalginle kesiyorum. Almakta geçirirsem uyumadan geçmiyor ağrısı.
-
Hocam ben her yıl fransadan ağrı kesici ve mide ilacı getirtiyorum. Akrabalar getiriyorlar yazın. Yıllık depoluyorum. Bugüne kadar gümrükte bu kadar ilaç ne diye soran olmadı. Uçakla da geldi, arabayla gümrükten de geçti bir sıkıntı olmadı. Ben bir soracağım dediğin ilacı.
Edit: Sordum. Bakacaklar hocam. Yanıt gelsin tekrar güncelleyeceğim.
Sadakat tarafından 21/May/22 10:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Megalados bunu yazdı
Ben migren ağrısını başlamadan iki tane novalginle kesiyorum. Almakta geçirirsem uyumadan geçmiyor ağrısı.
benim gördüğüm her migrenlinin ağrısını kesen ilaç farklı. çevremdeki migrenli insanların birine yarayan ilaç diğerine yaramıyor genelde. hepsinin kendine göre farklı çözümleri var
-
Relpax iyi gelmiyor mu hocam. Eczanede bulursun etkili bir ilaçtır. Migrenim varken kullanırdım.
-
-
Eğer kıbrısta varsa yardımcı olabilirim
-
öneriler ve bilgiler için çok teşekkür ederim. sanırım gümrükte sıkıntı olmaz. ucuz uçak bileti bakıp alıp gelcem bi komşudan.
bu sürede de alternatif önerdiğinzi ilaçları deneriz, belki iş yaparlar
-
C10H15N bunu yazdı
imigran 50 mg denemeni öneririm migrex göre kat kat etkili
Imigran +1