Migren İlacı Avı Ve Yurt Dışından İlaç Getirmek(Migrex)
-
yolbulucu bunu yazdı
öneriler ve bilgiler için çok teşekkür ederim. sanırım gümrükte sıkıntı olmaz. ucuz uçak bileti bakıp alıp gelcem bi komşudan.
bu sürede de alternatif önerdiğinzi ilaçları deneriz, belki iş yaparlar
Benim yazdiklarim alternatifler degil, ayni etken maddeye sahip farkli marka ilaclar. sonuncusu yunanistanda satilanin ismi.
end tarafından 21/May/22 22:15 tarihinde düzenlenmiştir -
C10H15N bunu yazdı
imigran 50 mg denemeni öneririm migrex göre kat kat etkili
Reçetesiz alabiliyor muyuz ?
-
end bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
öneriler ve bilgiler için çok teşekkür ederim. sanırım gümrükte sıkıntı olmaz. ucuz uçak bileti bakıp alıp gelcem bi komşudan.
bu sürede de alternatif önerdiğinzi ilaçları deneriz, belki iş yaparlar
Benim yazdiklarim alternatifler degil, ayni etken maddeye sahip farkli marka ilaclar. sonuncusu yunanistanda satilanin ismi.
aynen hacı farkettim onu. buldum zaten o isimlerle. inş ölümüne pahalı değildir
-
mkyb bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
imigran 50 mg denemeni öneririm migrex göre kat kat etkili
Reçetesiz alabiliyor muyuz ?
Evet
-
Hocam daha ilaci bulamadiysaniz ayvayi kaynatip yemeyi dener misiniz ?
Bir de şunlar denk geldi - siyanür olayina dikkat etmek lazim
Son duzenleme hocam eğer imkân varsa safranbolunun goksulu 🍐
Yanlis anlamadiysam armut ozellikle hamile bayanlar icin daha etkili yani bilmem durum nedir ne degildir
PEAK tarafından 22/May/22 12:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Mezantalac bunu yazdı
Relpax iyi gelmiyor mu hocam. Eczanede bulursun etkili bir ilaçtır. Migrenim varken kullanırdım.
Sıkıntılı bir ilaç, ayda 1 taneden fazla almamak lazım.
Auralı migren sahibi olarak 15dk beni toparlayan 2 ilaç var.

-
şanslıysam haftada 1, değilsem 2-3 migren atağı geçiriyorum. bir çok ilaç denedim. kimi başı düzeltirken mideyi bozuyor. kimi ayakta uyutuyor vb..
ilaçta majezik genelde 1,5-2 saat kıvrandırtıp geçirebiliyor. aura sayesinde önceden fark edip alırsam zonklamayı teğet geçerek düzeltiyor. (mavi olan için konuşuyorum. sarı olan karışık olduğundan mıdır nedir bende etki etmiyor)
gerilim tipine yakın ataklarda ise aldığım en iyi ilaç "maxalt" diyebilirim. denemediysen bi dene hocam. çok ağır bir ilaç ama ağrı şiddeti ne olursa olsun 15dk da kesiyor.

hazır konusu açılmışken migren botoksu deneyen oldu mu? (hacamat vb.. denedim etki etmedi)