Mıknatıs Laptopun Ekranını Kararttı, Yardım..
-
yeni teknoloji ekranların çalışma mantığı ile alakalı eski ekranlarda elektron ekrana tüpten yollanan elektronun çarparak oluşmasıyken,
şimdi ekranın dibinde ve farklı teknoloji.
Sen laptopunun batarjasını çıkar elektrik gitmesin bir süre indüktörü toptan bozmadıysan düzelir yoksa nanay..
Zaten sen ekranın bir köşesine tuttunda o ekran toptan karardıysa gitmiştir geçmş olsun pahalı bir ders olmuş...
-
allah akıl fikir versin :D
-
hoca kendın duzeltmeye calıs tekrardan yahu banada oluyor ara sıra sagolsun ufak kardeslerım bende yarım saat onla ugrasıyorum donder babam donder mıknatısı sonra belırlı oranda halloluyo ufak bısı kalıyor oda zamanla gecıyor merak etme
-
bende geçen bileklik aldım şifaymış sözde, bileğimdeyken laptop arada bir kararırdı, sonra fark ettimki aldığm bileklik aslında mıknatısmış mk
bilekliklerinizede dikkat edin.
-
ışığını değiştirtcen, ben gazoz döktüğümde de öle olmuştu
-
Depremde TV yere düsünce köşesi morlaşmıştı. Mıknatısla yeşile maviye felan çeviriyordum :).
Kalıcı birşey o galiba. Teknik servis müdahalesi olmadan kendi kendine felan zor düzelir.
-
ekranın yanına ya da üzerine bakır koy
http://www.tahribat.com/Forum-Tv-Ekranina-Miknatis-Yaklastirinca-Ne-Olur-1778/2/#3057
-
Hoca mıknatısı arkasından tut geçmesse tekrar direk oraya tut geçecektir :D
-
arkdaslar lcd falan arızalı değil mantık olarak bakın olaya
invertör die tabir ettigimiz parcada yüksek gerilim var mıktanıslarda yaklasınca bi anda bi sey olmus işte gitmiş ölmüş tamir olur mu bilinmez ama invertör 40 50 tl bi sey zor bi sey değil taakıp sökmesi
invertör florasanların yanmasını saglayan alet florasanlar yanmayınca dogal olarak ekranda ısık olmuo ısık olmayonca dogal olarak silik bi görntü cıkıo ekran olay bundan ibaret yani :W
baska sormak istediginiz :P