folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Mikrofon Ses Seviyesini Arttırmak.

Mikrofon Ses Seviyesini Arttırmak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Klasik gitarımı yaprak manyetikle kasanın mikrofon girişine bağladım fakat ses seviyesi çok düşük.Gİttim teyibe bağladım canavar gibi çıkıyo.Bu ses seviyesini nasıl arttırabilirz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

var olan gücün fazlasını çekmeni tavsiye etmem.. girişte fazla güç girerse ses kartını yakarsan :) yaptığımız anfilerde denedik yani.. eğer kaliteli birşey istiyorsan profesyonel ses kartlarına yönelmelisin..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

ertan bunu yazdı:
    -----------------------------

var olan gücün fazlasını çekmeni tavsiye etmem.. girişte fazla güç girerse ses kartını yakarsan :) yaptığımız anfilerde denedik yani.. eğer kaliteli birşey istiyorsan profesyonel ses kartlarına yönelmelisin..

---------------------------

Sen yolunu söle sorumluluk bana ait:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

yazılımsal olarak birşey yapmak istiyorsan asm dilini bilmen gerek.. donanımsal olarak da overclock müdahalesinde bulunabilrisin..

piyasada ses çıkışı arttırmak için program var ama giriş için yok :)

bi de şöyle birşey deneyebilirsin.. pre-anfi denilen devreler var.. bunu ses kartının giriş kısmına bağlayabilrisin..ek güç sağlayabilir

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

ertan bunu yazdı:

yazılımsal olarak birşey yapmak istiyorsan asm dilini bilmen gerek.. donanımsal olarak da overclock müdahalesinde bulunabilrisin..

piyasada ses çıkışı arttırmak için program var ama giriş için yok :)

bi de şöyle birşey deneyebilirsin.. pre-anfi denilen devreler var.. bunu ses kartının giriş kısmına bağlayabilrisin..ek güç sağlayabilir

tam hocam çıkışı arttıralım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

@ek = asm dili yada cpp ile donanım kontrolü yapabilirsin.. bazı şeyleriyle oynayıp ses seviyesini ayarlayabilirsin :S tabii bunu herkes de yapamaz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

1. ayrıca ön giriş çalışıyo arka giriş çalışmıyo ilk defa böle lanet bi durumla karşı kaşıyayım:S donanım realtek

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

bnde benım gitardan neden ses gelmıo dıodum amfideyken geli gibi geliodu manyetikleri değiştircekdm:D

demekkı ses kartı kotuymus :D

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

M-audio firewire Solo sestartını tavsiye ederim bn Kullanıyorm gitar için ayrı bi girişi var ve o girşinde ayrı bir ses ayarı var +48Phantom power özelliği fln var PreAmp var condenser mic ve Gitar kayıtları çok ideal bir Seskartı... xD

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

yoyo bunu yazdı:

M-audio firewire Solo sestartını tavsiye ederim bn Kullanıyorm gitar için ayrı bi girişi var ve o girşinde ayrı bir ses ayarı var +48Phantom power özelliği fln var PreAmp var condenser mic ve Gitar kayıtları çok ideal bir Seskartı... xD

hocam şimdi bişi tavsiye etme sen =)
    lanet olası kaç senelik eski teybde fıstık gibi çalıyo ondaki gibi pc de çalmasını istiyorum.Yani kısacası para vermeden =)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

hoca girişi güçlendirmen gerek senin o zaman.. bi pre-anfi kullanman gerek.. elektonik bilgin varsa kendin yap yoksa hazır alacaksın..

Toplam Hit: 3718 Toplam Mesaj: 15