Mikrofon Ses Seviyesini Arttırmak.
-
Klasik gitarımı yaprak manyetikle kasanın mikrofon girişine bağladım fakat ses seviyesi çok düşük.Gİttim teyibe bağladım canavar gibi çıkıyo.Bu ses seviyesini nasıl arttırabilirz?
-
var olan gücün fazlasını çekmeni tavsiye etmem.. girişte fazla güç girerse ses kartını yakarsan :) yaptığımız anfilerde denedik yani.. eğer kaliteli birşey istiyorsan profesyonel ses kartlarına yönelmelisin..
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------var olan gücün fazlasını çekmeni tavsiye etmem.. girişte fazla güç girerse ses kartını yakarsan :) yaptığımız anfilerde denedik yani.. eğer kaliteli birşey istiyorsan profesyonel ses kartlarına yönelmelisin..
---------------------------Sen yolunu söle sorumluluk bana ait:D
-
yazılımsal olarak birşey yapmak istiyorsan asm dilini bilmen gerek.. donanımsal olarak da overclock müdahalesinde bulunabilrisin..
piyasada ses çıkışı arttırmak için program var ama giriş için yok :)
bi de şöyle birşey deneyebilirsin.. pre-anfi denilen devreler var.. bunu ses kartının giriş kısmına bağlayabilrisin..ek güç sağlayabilir
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------yazılımsal olarak birşey yapmak istiyorsan asm dilini bilmen gerek.. donanımsal olarak da overclock müdahalesinde bulunabilrisin..
piyasada ses çıkışı arttırmak için program var ama giriş için yok :)
bi de şöyle birşey deneyebilirsin.. pre-anfi denilen devreler var.. bunu ses kartının giriş kısmına bağlayabilrisin..ek güç sağlayabilir
-----------------------------tam hocam çıkışı arttıralım.
-
@ek = asm dili yada cpp ile donanım kontrolü yapabilirsin.. bazı şeyleriyle oynayıp ses seviyesini ayarlayabilirsin :S tabii bunu herkes de yapamaz
-
- ayrıca ön giriş çalışıyo arka giriş çalışmıyo ilk defa böle lanet bi durumla karşı kaşıyayım:S donanım realtek
-
bnde benım gitardan neden ses gelmıo dıodum amfideyken geli gibi geliodu manyetikleri değiştircekdm:D
demekkı ses kartı kotuymus :D
-
M-audio firewire Solo sestartını tavsiye ederim bn Kullanıyorm gitar için ayrı bi girişi var ve o girşinde ayrı bir ses ayarı var +48Phantom power özelliği fln var PreAmp var condenser mic ve Gitar kayıtları çok ideal bir Seskartı... xD
-
yoyo bunu yazdı:
-----------------------------M-audio firewire Solo sestartını tavsiye ederim bn Kullanıyorm gitar için ayrı bi girişi var ve o girşinde ayrı bir ses ayarı var +48Phantom power özelliği fln var PreAmp var condenser mic ve Gitar kayıtları çok ideal bir Seskartı... xD
-----------------------------hocam şimdi bişi tavsiye etme sen =)
lanet olası kaç senelik eski teybde fıstık gibi çalıyo ondaki gibi pc de çalmasını istiyorum.Yani kısacası para vermeden =) -
hoca girişi güçlendirmen gerek senin o zaman.. bi pre-anfi kullanman gerek.. elektonik bilgin varsa kendin yap yoksa hazır alacaksın..