folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Milas-Bodrumlulardan Yardım

Milas-Bodrumlulardan Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Arkadaşlar salı günü uçakla izmir ineceğim. Oradan Güllük'e geçmeyi planlıyorum. DA nasıl? İzmir Otogardan hangi otobüs firmasını kullanayım ki beni güllüğe kadar bıraksın...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hoca yanlış bilmiyorsam milas dan güllük arabası olması lazım

izmir den bodrum arabasına binip   milas da iniceksin  , milas tanda güllüge gideceksin bi sorayım milaslı arkadaşlara yanlış olmasın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı abdullahazad a pm at o şuan muğlada yardımcı olur...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

izmirden metro ya bin milas garajında in hocam.

sonra garajdaki duraktan dolmuşa bin TABAKHANE GARAJIN da inicem yabancıyım dersin. tabakhaneden de güllük arabasına binersin.

dolmuş ücreti 1.5 lira bu arada güllükte yanılmıyorsam 6 lira

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Eyvallah Abdullah Azat. Çok teşekkür ederim. Not aldım şimdi. sağolasın...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

izmirden bodrum otobüslerine bin. sürekli otobüs kalkıyor terminalden zaten. güllük kavşağında ineceğini söyle indirirler. güllük kavşağından ister güllük aracını bekle yoluna devam et ister otostop çek :D

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

Hocam milas içinde fazla oyalanmazsın götürebilirdim ama uyku düzenim belli değil : ) uyuya kalırım falan ayıp olur 

Eğer Milasta oyalanmak istemezsen fiyatta fazla oynamıyorsa şey yapabilirsin

Bileti milas yerine bodruma alırsın zaten yol üstü adamlara güllük girişinde indirin dersin direk dolmuşla 5dkda falan girersin güllüğe

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

adam yolda bekleyip rezillik çekecegine ki yine aynı parayı verecek benim dedigimi yapsin hem kafası rahat olur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:
    -----------------------------

adam yolda bekleyip rezillik çekecegine ki yine aynı parayı verecek benim dedigimi yapsin hem kafası rahat olur.

müridi gitçe yere kadar bırak la  !-_-!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Önemli olan zaman hacı... İzmir-Bodrum ile İzmir-Milas arası internetten baktığım kadarıyle sanırım 2 tl fark atıyor otobüste. Ben bileti direkt bodruma alacağım. Otobüs milas otogarına girdiğinde tabakhane Garajı otogara nekadar uzaklıkta diye soracağım orada. Eğer 5dk falan bi mesafede ise oraya gider oradan güllük dolmuşuna bineyim diyorum. Yok arası 10-15 dk mesafe ise otobüsten hiç inmeden bodruma devam ederim. O kavşakta inerim artık... Gerçi zaman diyorum otobüs dolmuştan daha hızlı geçer o yolları ama...

Abdullah Azad bari sana sorayım, Otogarla Tabakhane Garajı arası nekadar süre mesafede?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:

Önemli olan zaman hacı... İzmir-Bodrum ile İzmir-Milas arası internetten baktığım kadarıyle sanırım 2 tl fark atıyor otobüste. Ben bileti direkt bodruma alacağım. Otobüs milas otogarına girdiğinde tabakhane Garajı otogara nekadar uzaklıkta diye soracağım orada. Eğer 5dk falan bi mesafede ise oraya gider oradan güllük dolmuşuna bineyim diyorum. Yok arası 10-15 dk mesafe ise otobüsten hiç inmeden bodruma devam ederim. O kavşakta inerim artık... Gerçi zaman diyorum otobüs dolmuştan daha hızlı geçer o yolları ama...

Abdullah Azad bari sana sorayım, Otogarla Tabakhane Garajı arası nekadar süre mesafede?

dolmuşla max 7 dakika trafik ışıkları felan.

Toplam Hit: 1950 Toplam Mesaj: 18