Milas-Bodrumlulardan Yardım
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
AbdullahAzad bunu yazdı:
adam yolda bekleyip rezillik çekecegine ki yine aynı parayı verecek benim dedigimi yapsin hem kafası rahat olur.
-----------------------------müridi gitçe yere kadar bırak la !-_-!
-----------------------------lan otogardan gelir alırdım adamıda evde inşaat var. hiç bir yere kıpırdayamıyorum /:
-
Hocam 5-10 dk Garaj - tabakhane
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
adam yolda bekleyip rezillik çekecegine ki yine aynı parayı verecek benim dedigimi yapsin hem kafası rahat olur.
-----------------------------müridi gitçe yere kadar bırak la !-_-!
-----------------------------lan otogardan gelir alırdım adamıda evde inşaat var. hiç bir yere kıpırdayamıyorum /:
-----------------------------Eyvallah hacım sağolasın bukadar cevap vermen bile bana yeter, teşekkür ederim... Sağolasın!... :) Hem gideceğim yer öyle ipesapa biyer değil ya, otobüs geçiyor işte... Gerenk yok...
-
Çok enteresan bişey geldi başıma. Hani ayarlasam böylede olmaz dedirtecek cinsten...
Uçağı 2dk farkla kaçırdım. Daha doğrusu uçak daha apronda check-in kapandı. Benden öncekini aldılar, sıra bana geldi uçakta yer kalmadı beyefendi diyor. Dedim nasıl olur? Geç geldiğiniz için sizin yerinize yedekleri aldık. İyide daha 40 dk var ve önümdeki bayanı aldınız. Üzgünüz dediler, bilet ofisi yardımcı olsun size...
Gittim bilet ofisine, veryansın... Dedim böyle saçmalık olmaz. Adam hemen halledelim beyefendi dedi... Normalde Kıbrıs-İzmir yapıp oradan Güllük'e geçecektim. Adam demezmi bi sonraki İzmire en yakın uçuşumuz 16:15de Bodruma... Kıbrıs-İstanbul-Bodrum normalde 300 tl falan. Ben Kıbrıs-İzmir'i 1 ay önce 86yamı ne almıştım. Şimdi bayram muhabbettine ateş pahası biletler...
Ben pek bozuntuya vermedim :D tamam hadi olsun falan... Ayak yapıyorum, ekstra hiçbir ücret ödemeden iadesi yoktur yazan bileti değiştirip gayet güzel Bodrum'a bileti kesitler. Hem zamandan kazandım, hem pek yorulmadan yolculuk edeceğim...
Lakin şimdi durum değişti, webden bakıyorum da Bodrum Havaalanı-Güllük arası 6-7 km falan... Fakat ulaşım sanırım taksiden başka bişey yok. Havaş ta sadece kavşağa kadar gidiyor sanırım websitesinden gördüğüm kadarıyle...
Sorum şudur ki taksi nekadar yazar bilen varmı? Ya değilse havaş ile kavşağa gelip oradan Güllük dolmuşuna binsem daha mı iyi olur... Maliyet hesabı sonuçta ;)
-
hoca hangi firma ile gelion umarım atlasjettir ? o beleş
taksiye binme ateş pahasi araba kiralasan daha ucuz a gelir
ehliyetim olsa benzin parasina havaalanından evinin önüne kadar bırakırdım geçerken milasdaki müritlere ugrardık
-
PanxeR bunu yazdı:
ehliyetim olsa benzin parasina havaalanından evinin önüne kadar bırakırdım geçerken milasdaki müritlere ugrardık
-----------------------------Yok hacım ya pegasus... Taksi bencede öyledir çünkü şehirdışı yazdığı için tarife fiyat iyi çıkar hani... Ozaman yine manuel takılacağız demektir, havaş ile güllük kavşağı, oradan dolmuş. Eğer olursa atlas bileti ayarlayabilirsem oradan kullanmayan yolculardan birinden güzel olurda... Sonuçta kimlik kontorlü yapmıyorlar ya, elde görse yeter hani...
Bilmediğin yere gitmek ne muhabbetmiş arkadaş...
-
mescarine bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Yok hacım ya pegasus... Taksi bencede öyledir çünkü şehirdışı yazdığı için tarife fiyat iyi çıkar hani... Ozaman yine manuel takılacağız demektir, havaş ile güllük kavşağı, oradan dolmuş. Eğer olursa atlas bileti ayarlayabilirsem oradan kullanmayan yolculardan birinden güzel olurda... Sonuçta kimlik kontorlü yapmıyorlar ya, elde görse yeter hani...
Bilmediğin yere gitmek ne muhabbetmiş arkadaş...
-----------------------------atlasolmassa bin havaş a güllük kavşagı yada milas sana kalmış orası , sorma ya bende sınava girmek için bi ankaraya gittim ortalıgı yaygaraya verdim şimdi 1kere daha gitcek olsam derim ne kadar basitmiş herşey
bu arada güllük nerden çıktı yazlık mı var?