folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mıllet Heavy Metalcıler Bı Bakın Yav :S

Mıllet Heavy Metalcıler Bı Bakın Yav :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek

beyler nıye genel'e actın demeyın mp3 konusuna acıcaktım ama yardım ısteyecegımden buraya actım :S sımdı gelelım soru(ları)ma

su vıdeodakı => http://www.youtube.com/watch?v=4wwQheDleVw&feature=related  baslarında calan sarkının adını bılen varmı 01:00 sanıyesınde calan ıste  bu 1

bırde bu heavy metal adı altında toplanmıs böyle satanıst sarkılarını söylermısınız ( sakın aklınızda satanıstmısım gıbı bır hıs uyanmasın rock'ı cok severım fakat imanına baglı klasik cumasını aksatmayan bır turk gencıyımdır :D )

ayrıca bu ıpneler satanıslıge özenmısler tıplere bakın ayar oldum bunu dıyemeden gecemıcem amk aksam aksam bu ıpneler yuzunden kufuru bastım baya gunaha gırdım vede bu forumda acılan yere gidip bu ıpnelere bıraz sövdum   :D sımdı bu ııpnelere küfür ederek sevabamı gırdım yoksa kufrettıgım ıcın gunahmı ısledım bılmıyorum ha  buda 3

unutmadan alta 6-7  filan  deyıp yanlarına yorum yazmayın vede nolur cok acılen yardım edın buda 4:D 

<= antiparantez => 

Paylaşmak istediğiniz her şey... demiş o yuzden konuyu buraya actım yanlışsam özür beyler ve admınler 

Genel
    Son Mesaj Modlar Cevap Konu
    Genel
    Paylaşmak istediğiniz her şey...

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Heavy metal falan değil orda çalan. Sen git çok sevdiğin rock müziği dinlemeye devam et hoca. Çok da küfür etme..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    baba bu heavy metal değil.. ama her neyse kafamı tikti :S metal dinlerim çok severm ama bu ne böyle :S harbi ayık kafayla dinlenmez bu..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

StigmatA bunu yazdı:
    -----------------------------
    Heavy metal falan değil orda çalan. Sen git çok sevdiğin rock müziği dinlemeye devam et hoca. Çok da küfür etme..

süper cevaplamıssın ben olsam hemen hemen aynısından daha güzelini yazardım :D  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

1 ) Bu tarz black metaldir.

2 ) Butun satanistlerin ta ***********************

3 ) Bu tarz parçalar dinlemek istiyorsan ( Gorgoroth , Burzum , Mayhem , Dark Throne , Dark Funeral ) gibi grupları dinlemeni tavsiye ETMEM ! ( Senin gibiler için )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Hemen toplaşmışsınız len :) Armada da nerdeyse gelir şimdi :D

Sen hiç kaval çaldın mı?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

Heavy metal değil o. Death metal de denilemez. Morbid angel, Carpe Tenebrium, Atreyu, Hypocrisy, Dying Fetus, Amon Amarth, Behemoth, Panzerchrist, Otep, Drowning Pool, Old Mans Child, Cradle Of Filth bunların her şarkısı senin işini görür.

Şarkı sanırsam Darkthrone un eski albümlerinden.

Müzik grupları işlevleri ve mantıkları hakkında hiçbişi bilmiyosun. 

Tiplere ayar olman çok saçma, belirli bi ülkede belirli bi kesimin istediği şekilde müzik yapıyolar. Ayar oluyosan ve sana hitap etmiyosa niye izliyosun ve niye mp3lerini istiyosun? 

Satanistlik hakkında kulaktan dolma bilgilerinle dogmatik bi şekilde değişik gözüken herşeyi damgalaktan vazgeç.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

StigmatA bunu yazdı:
    Hemen toplaşmışsınız len :) Armada da nerdeyse gelir şimdi :D

sen cık aradan adana :|

abi bu ara birden hortladı bu konular nie yaw :D anlamadım gitti forumda bi satan heavy black dalgası olustu gidio böle :D

marilyn manson fln :D  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek

ben ne tarz oldugnu bılmem ama kulaga cok hos gelıyor kardeş tum satanıstlerın degıl benım görüşürme aykırı takılan serefsızlere dedım yoksa bende normal muslumanım elhamdülıllah herhangı bır şeyde avatarımda bu seytana tapanların kullandıgı avatar bvarya keçili boynuzlu bısı cok hosuma gıdıyor o sımge kullanırım mesela ama ınancı baska yonlere cevırıyorlar nese forumda böyle bısı konusmak sanırım yasak benı yanlıs anladıysan ozur dılerım kardeş ama parcaları cok oner bana lıste lazım valla

lamb of god- omerta ,fear factory- slave labor gibi parçalar lazım

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Videoyu hazırlayan arkadaşında fazla bi bilgisi yok sanırım. Arada Immortal'ın falan resmi geçti ki Black Metal yaparlar hemde muhteşem yaparlar ama hiç satanistik bir şarkılarını duymadım açıkçası. Yukarıda arkadaşın dediği doğrudur TV'lerden yok emniyet müdürlüğü yazılardan vb. kulaktan dolma bilgilerden yaklaşıyorlar olaya. Önce gidip iyice bir araştırmak lazım farklı açılardan. Herifin birinin youtube videosunu izleyip, önyargı ile sövmek olmaz. Bazı terorist saldırılar yüzünden yurtdışında çoğu insanın gözünde Müslümanla terorist aynı şey. Biz biliyoruz ki ne kadar zıt ne kadar farklı kavramlar. Ama o heriflerde muhtemelen youtube'dan ordan burdan doldurmayla önyargı ile yaklaşıyorlar. Onlar gibi davranmayın. Önce bir iyice araştırın. Çalan şarkıda "Heavy Metal"in alt türü olan "Black Metal" türüne aittir. Sanırsam Darkthrone'nun bir parçası.

while (1<2)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

boşuna blues demiyorum (H)

gelin hepimiz blues dinleyelin satanmış, tatarmış sallamayalım... =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 2825 Toplam Mesaj: 25