Mıllet Heavy Metalcıler Bı Bakın Yav :S
-
beyler nıye genel'e actın demeyın mp3 konusuna acıcaktım ama yardım ısteyecegımden buraya actım :S sımdı gelelım soru(ları)ma
su vıdeodakı => http://www.youtube.com/watch?v=4wwQheDleVw&feature=related baslarında calan sarkının adını bılen varmı 01:00 sanıyesınde calan ıste bu 1
bırde bu heavy metal adı altında toplanmıs böyle satanıst sarkılarını söylermısınız ( sakın aklınızda satanıstmısım gıbı bır hıs uyanmasın rock'ı cok severım fakat imanına baglı klasik cumasını aksatmayan bır turk gencıyımdır :D )
ayrıca bu ıpneler satanıslıge özenmısler tıplere bakın ayar oldum bunu dıyemeden gecemıcem amk aksam aksam bu ıpneler yuzunden kufuru bastım baya gunaha gırdım vede bu forumda acılan yere gidip bu ıpnelere bıraz sövdum :D sımdı bu ııpnelere küfür ederek sevabamı gırdım yoksa kufrettıgım ıcın gunahmı ısledım bılmıyorum ha buda 3
unutmadan alta 6-7 filan deyıp yanlarına yorum yazmayın vede nolur cok acılen yardım edın buda 4:D
<= antiparantez =>
Paylaşmak istediğiniz her şey... demiş o yuzden konuyu buraya actım yanlışsam özür beyler ve admınler
Genel
Son Mesaj Modlar Cevap Konu
Genel
Paylaşmak istediğiniz her şey... -
Heavy metal falan değil orda çalan. Sen git çok sevdiğin rock müziği dinlemeye devam et hoca. Çok da küfür etme..
-
baba bu heavy metal değil.. ama her neyse kafamı tikti :S metal dinlerim çok severm ama bu ne böyle :S harbi ayık kafayla dinlenmez bu..
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
Heavy metal falan değil orda çalan. Sen git çok sevdiğin rock müziği dinlemeye devam et hoca. Çok da küfür etme..
-----------------------------süper cevaplamıssın ben olsam hemen hemen aynısından daha güzelini yazardım :D
-
1 ) Bu tarz black metaldir.
2 ) Butun satanistlerin ta ***********************
3 ) Bu tarz parçalar dinlemek istiyorsan ( Gorgoroth , Burzum , Mayhem , Dark Throne , Dark Funeral ) gibi grupları dinlemeni tavsiye ETMEM ! ( Senin gibiler için )
-
Hemen toplaşmışsınız len :) Armada da nerdeyse gelir şimdi :D
-
Heavy metal değil o. Death metal de denilemez. Morbid angel, Carpe Tenebrium, Atreyu, Hypocrisy, Dying Fetus, Amon Amarth, Behemoth, Panzerchrist, Otep, Drowning Pool, Old Mans Child, Cradle Of Filth bunların her şarkısı senin işini görür.
Şarkı sanırsam Darkthrone un eski albümlerinden.
Müzik grupları işlevleri ve mantıkları hakkında hiçbişi bilmiyosun.
Tiplere ayar olman çok saçma, belirli bi ülkede belirli bi kesimin istediği şekilde müzik yapıyolar. Ayar oluyosan ve sana hitap etmiyosa niye izliyosun ve niye mp3lerini istiyosun?
Satanistlik hakkında kulaktan dolma bilgilerinle dogmatik bi şekilde değişik gözüken herşeyi damgalaktan vazgeç.
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
Hemen toplaşmışsınız len :) Armada da nerdeyse gelir şimdi :D
-----------------------------sen cık aradan adana :|
abi bu ara birden hortladı bu konular nie yaw :D anlamadım gitti forumda bi satan heavy black dalgası olustu gidio böle :D
marilyn manson fln :D
-
ben ne tarz oldugnu bılmem ama kulaga cok hos gelıyor kardeş tum satanıstlerın degıl benım görüşürme aykırı takılan serefsızlere dedım yoksa bende normal muslumanım elhamdülıllah herhangı bır şeyde avatarımda bu seytana tapanların kullandıgı avatar bvarya keçili boynuzlu bısı cok hosuma gıdıyor o sımge kullanırım mesela ama ınancı baska yonlere cevırıyorlar nese forumda böyle bısı konusmak sanırım yasak benı yanlıs anladıysan ozur dılerım kardeş ama parcaları cok oner bana lıste lazım valla
lamb of god- omerta ,fear factory- slave labor gibi parçalar lazım
-
Videoyu hazırlayan arkadaşında fazla bi bilgisi yok sanırım. Arada Immortal'ın falan resmi geçti ki Black Metal yaparlar hemde muhteşem yaparlar ama hiç satanistik bir şarkılarını duymadım açıkçası. Yukarıda arkadaşın dediği doğrudur TV'lerden yok emniyet müdürlüğü yazılardan vb. kulaktan dolma bilgilerden yaklaşıyorlar olaya. Önce gidip iyice bir araştırmak lazım farklı açılardan. Herifin birinin youtube videosunu izleyip, önyargı ile sövmek olmaz. Bazı terorist saldırılar yüzünden yurtdışında çoğu insanın gözünde Müslümanla terorist aynı şey. Biz biliyoruz ki ne kadar zıt ne kadar farklı kavramlar. Ama o heriflerde muhtemelen youtube'dan ordan burdan doldurmayla önyargı ile yaklaşıyorlar. Onlar gibi davranmayın. Önce bir iyice araştırın. Çalan şarkıda "Heavy Metal"in alt türü olan "Black Metal" türüne aittir. Sanırsam Darkthrone'nun bir parçası.
-
boşuna blues demiyorum (H)
gelin hepimiz blues dinleyelin satanmış, tatarmış sallamayalım... =)