Mıllet Heavy Metalcıler Bı Bakın Yav :S
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------black metal ve death metal sürekli satanizm i ve şeytanı öven sözler içerir şarkılarında gorgoroth bir reportajında herşeyi şeytan için yaptığını felan söylemişti (izleyenin aklından gitmemiştir o sahne bir metalcinin yolcuğu ntv deydi)
asıl norveçte manyak olur bunlar zamanında baya kilise felan yakmışlardı baya yankı bulmuştu.
kim ben black metal dinliyorum ama sevgi kelebeğiyim derse ya yalancıdır ya anlamamıştır. black metal bambaşka bir türdür. ayrıca black metal death metal ucundan doom metal dinleyen adamlar toplumun normal diye nitelendirdiği kişiler tarafından psikolojik sorunlu olarak değerlendirilir.
nerden nereye geldik ulan. türkiyede de yaygınlaşmaya başladı black metal bir sürü türk grup var artık ankarada yolcu bar gibi rock barlarda sürekli çıkar oldu bu gruplar. (satanic verse aaarrrggh hatırladıklarım)
-----------------------------
gorgoroth örneği istisnadır.dissection'dan rahmetli jon nötdevitd,veya death metal sahnesinden glen benton keza öyle.bu adamlar harbi satanistdir.onun dışında evil imajlı satanik konseptli tüm gruplar topluma,ilahi dinlere aykırı duruş sergilemek için satanizmi kullanırlar.sadece black metal kullanmadı satanizmi daha öncesinde wasp,black sabbath,judas priest,venom,king diamond'ında cdleri toplandı.bazı ülkelerde dinlenmeleri veya konser vermeleri yasaklandı gençleri satanizme teşvik ettikleri gerekçesi ile.bu durumu dinleyici iki şekilde yorumlayabilir.para kazanmak için satanizmi kullandılar veya gerçekten aykırı ideolojilere düşkün bireylere uygun ürünler sundular.1.kısmını kesinlikle kabul etmemiz imkansız çünkü bu adamlar gerçekten bu müiziği severek icra ediyorlar.böyle olmasaydı bugün 55 yaşına merdiven dayamış blackie lawless türkiye konserini kalp spazmı sebebi ile erteletmezdi.veya 57 yaşındaki rob halford 2004 yılında ayrıldığı gruba tekrar dönmezdi.gönül aynı şeyleri ozzy osbourne içinde söylemek isterdi ama gerek karısı olacak şırfıntının gerekse diğer aile üyelerinin + kendisinin de katkısı ile yaptığı saçmalıklar yüzünden mtv/popüler kültür kuklası olmuşdur.ama bu olay heavy metal tarihinin kült isimlerinden biri olması gerçeğini yalanlayamaz.
black metal dinleyen adam sevgi kelebeği olmaz.kaldı ki sevgi kelebeğiyim diye ortalıkda dolanan adamıda hiç bir ortamda adam yerine koyulmaz.senin kastettiğin şeyi anladım ama yanlış düşünüyorsun.her zaman evil takılmakda bir yere kadar.bugün dinlediğin birçok black metal frontmanı gerçek hayatda tanıyamayacağın kadar mizah yönü kuvvetli sevecen insanlardır.ki a headbangers journey'i izledim demişsin.sansürsüz versiyonunda orada immortaldan abbath ve demonaz'ın aslında göründüklerinin çok aksine şeker gibi adamlar olduklarından bahsediliyor.keza aynı belgeselde yukarıda adını desturla andığın gaahl içinde ünlü fotoğrafçı peter beste hiç düşündüğü gibi biri olmadığını çok canayakın insancanlısı biri olduğunu söylemiştir yerli fanzinlerimizden zor'a..
harbiden nerden nereye uzadı konu.parmakların kilidi yok derlerde inanmazdım.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------black metal ve death metal sürekli satanizm i ve şeytanı öven sözler içerir şarkılarında gorgoroth bir reportajında herşeyi şeytan için yaptığını felan söylemişti (izleyenin aklından gitmemiştir o sahne bir metalcinin yolcuğu ntv deydi)
asıl norveçte manyak olur bunlar zamanında baya kilise felan yakmışlardı baya yankı bulmuştu.
kim ben black metal dinliyorum ama sevgi kelebeğiyim derse ya yalancıdır ya anlamamıştır. black metal bambaşka bir türdür. ayrıca black metal death metal ucundan doom metal dinleyen adamlar toplumun normal diye nitelendirdiği kişiler tarafından psikolojik sorunlu olarak değerlendirilir.
nerden nereye geldik ulan. türkiyede de yaygınlaşmaya başladı black metal bir sürü türk grup var artık ankarada yolcu bar gibi rock barlarda sürekli çıkar oldu bu gruplar. (satanic verse aaarrrggh hatırladıklarım)
----------------------------
Derin konular bunlar, derinlemesine araştırın. Sana ilginç bir şey söyleyeyim. O bahsettiğin cümlede "Herşeyi şeytan için yapıyorum." değil, "Şeytandan ilham alıyorum." demiştir Gorgoroth vokali Ghaal. Ve Ghaal satanist değil şamandır, şeytanın varlığına inanmaz bile. Şamanı bırak aslında bazı marjinal kesimler hariç hiçbir satanist şeytanın varlığına inanmaz. Al haydi çık işin içinden (: O yüzden araştırın, kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmayın diyorum her başlıkta.
-
zaten ilahi dinlerden;
bağnazlık,skolastik düşünce,aforoz,enülüjans + tanrıya ibadet düşünceleriden nefret ettiği için satanist olan akıllı biri kalkıp kendiine başka bir tanrı(şeytan),kitap(satanic bible),peygamber(anton la valey) bulması ve götünden element uydurur gibi vahiy uydurarak cinayet,tecavüz,işkence etmesi dalyarraklığın alâsıdır.
bu arada hayal meyal birhaber hatırlıyorum.2001 yılında heavymetal'e 2.bir grunge darbesi indiren şehriban coşkunfırat ve saz ekibinin hala içeride yatmakda olan bir üyesi içeride gerçek hayatı acı şekilde öğrendikten sonra din diyanet işlerine girdiği hatta ne alaka ise hapisaneden pekakalı bir mektup arkadaşı bularak evlenmeye çalıştığını hatırlıyorum.
heralde ölürkende son isteği ganj nehrinde mevlüt okutmak olur bu hanım kızımızın.son olarak aklıma güzel bir black metal aforizması geldi
Cehennemde Cesetlerinize Tecavüz Edeceğiz!
ne fantezi ama:p
-
Ateşli bir fantazi olduğu kesin :D