Millet Olarak Eskisi Kadar Saf Ve Salak Değiliz ... Mi
-
CaMeL bunu yazdı:
-----------------------------
% 53 uyanmış ama geri kalan için aynı şeyi söliyemicem .
uyananlar da düşüş var demek ki : ) -
CaMeL bunu yazdı:
-----------------------------hoca %53 ün içinde dtp var
%47 nin içinde işine gelip oyu basan akıllılar da var iş %47-53 değil insanların kime neden oy verdiğiyle ilgili
kimi inadına varir kimi kömür için verir kimi dedem de verir di der kimisi de hepsine at gözlüğünü çıkarır bakar en mantıklısına verir olay budur
-
tacir bunu yazdı:
-----------------------------CaMeL bunu yazdı:
-----------------------------hoca %53 ün içinde dtp var
%47 nin içinde işine gelip oyu basan akıllılar da var iş %47-53 değil insanların kime neden oy verdiğiyle ilgili
kimi inadına varir kimi kömür için verir kimi dedem de verir di der kimisi de hepsine at gözlüğünü çıkarır bakar en mantıklısına verir olay budur
ha akp ha dtp.dtp istio satamıyo akp göz göre göre satıyo.
-
ya böle birbirimize sen salaksın gerisi uyanmamış bilemem ne dersek hiç bir zaman demokrat olup ilerleyemeyiz (baştan söyleyeyim akp taraftarı yandaşı hatta sempatizzanı bile değilim) ama saygılı olmak gerkekir
-
ToR5 bunu yazdı:
ya böle birbirimize sen salaksın gerisi uyanmamış bilemem ne dersek hiç bir zaman demokrat olup ilerleyemeyiz (baştan söyleyeyim akp taraftarı yandaşı hatta sempatizzanı bile değilim) ama saygılı olmak gerkekir
saygı ?töbe töbe xD
vatanını satıolar hemşerini öldürüyolar sen saygılı olmaya devam et kardeş ;)
-
eleştirirsin halkımız başka düşüncelere çekiliyor böle oluyor şöle oluyor ama yuh salak bunlar gerisi ise uyuyor demeyelim bence. yoksa kenetlenemeyiz kötü günlerde valla. mağdem bunlar salak ben bunlarla savaşta beraber olurmuyum güvenirmiyim ? ne bileyim bir düşünelim karşı tarafa hitap ederke( baştan söyleyeyim layloş değilim terbiyeli de değilim saygılı hiç değilim çok ta pis küfürbazım ) ama politik seçimlerde ve demokrasi mevzusunda saygılı olmak gerekir diyye düşünüyorum
-
hoca o zaman sana göre memleketin yarısı vatan haini. e senin karşı düşüncendeki insanda öle e o zaman memleketin hepsi vatan haini! ya ben ne diyorum arkadaşım1 yaftalama böle kimin ne oldğu modern dünyada hiç belli değil ! gerçekten bak..
-
herkes biribirine sen hainsin salaksın diyo! sonra yok kalkınamıyoz yok böle birbirimize çelme atmaktan böyleyiz. merak etme birader o ayrı Türkiye Cumhuriyeti asla parçalanamaz. bu dünyada emin olduğum tek şeydir bu ve güvendiğim.
-
ToR5 bunu yazdı:
hoca o zaman sana göre memleketin yarısı vatan haini. e senin karşı düşüncendeki insanda öle e o zaman memleketin hepsi vatan haini! ya ben ne diyorum arkadaşım1 yaftalama böle kimin ne oldğu modern dünyada hiç belli değil ! gerçekten bak..
evet bana göre yarısı vatan haini ;) -
CaMeL bunu yazdı:
ToR5 bunu yazdı:
evet bana göre yarısı vatan haini ;)edit:zaten parcalamıolar kardesim SATIYOLAR ;) hem de gözümüzün önünde ermeni ye bilmem kime SATIYOLAR.
biz buna parcalama demioruz zaten SATILIYORUZ diyoruz.
ama bunu gören yüzde bilmem ne gene oy veriyo.
akp donlarını satınca gene oy verirler ins.