folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Milletin Gazını Alma Vol. 2

Milletin Gazını Alma Vol. 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Bayrağı%20indirmeye%20çalışan%20şahsın%20vurulma%20anı%20kamerada%20İZLE

Antalya'da polis merkezi önündeki direkte asılı olan bayrağı indirmeye çalışırken görevli polis memuru tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirilen 19 yaşındaki Cengiz Önkal, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

VURULMA ANI VATANDAŞ TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ

Diğer yandan, Cengiz Önkal'ın vurulma anı, bölgede oturan bir vatandaş tarafından görüntülendi. Görüntülerde, bayrak direğine tırmanan şüpheliyi uyarmak için iki el havaya ateş eden polis memuru, daha sonra direğin ortasına kadar tırmanan Önkal'ın sağ ayak topuğuna ateş ediyor.

ÇİMLERİN ÜZERİNE YIĞILIYOR

Kayarak inen şüpheli, çimlerin üzerine yığılıyor. Polis merkezine çağrılan ambulansa alınmak üzere sedyeye konulan gencin ellerine kelepçe takılıyor ve ardından da ambulansla hastaneye götürülüyor.

SERBEST BIRAKILDI

Antalya’da bayrak gönderine tırmandığı sırada polis tarafından etkisiz hale getirilen şahıs, savcılıktaki sorgunun ardından serbest bırakıldı. Şahısın sorgusunda soruları cevapsız bıraktığı öğrenildi.

KAYNAK: http://www.ensonhaber.com/bayragi-indirmeye-calisan-sahsin-vurulma-ani-kamerada-2014-07-17.html 

---------

Çıkarken kimsenin görüp müdahale etmemesi tam komedi :D

Serbest bırakılması da o kadar komik :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

serbest bırakılmış olsada;

yediği kurşun yeter ona...

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ülkede artık kutsal değerlerimize bile her önüne gelen el uzatmaya başladı.

u235 tarafından 17/Tem/14 19:59 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Ilk olayda vurulmaliydi ki bi daha yasanmasin. Vurulan adamin bir sürü adli sabikasi varmis. Biri vermis eline 50 lira 100 lira adamin umrunda mi. Senden benden iyi biliyor hukuku. Susma hakkini kullanmis serbest birakilmis. :) bu kadar basit. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Serbest bırakılmış.

bırakılmış

serbest

...

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Yani yarın benim evin önündeki bayrak direğine biri tırmansa ben vurabilecem mi ? hayır. ee ne anladım ben bu işten. Adamlar gelip kapımın önüne molotof atıyor ben yakaladığımı dövebiliyor muyum ? hayır. Neden çünkü bu ülkede hukuk birtek bana işliyor. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

mitin işidir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

mitin işidir

Yanlış diyorsun hocam paralellerin işi hep bunlar gerçeği göremiyosun :((

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

ak partiye atılmaya çalışılan iğrenç bi komplo başlangıcı olabilir. derin direk lobisi.

(bu yapılmaya çalışılan bayrak indirme olaylarıda moda oldu 1 kaçını öldürmeden akıllanmayacak bu oç)

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

pedere hakaret etme suçundan neredeyse ağırlaştırılmış müebbet yiyecektim mk.

durmadan mahkemeye çağırıyorlar. 5 ay hapis yazdı hastalıklı orspu hakime.

ibne karakolda olay yapıyor  hastanede hemşire memesi kalçası izledikten ve paşa paşa tedavi oldaktan sonra serbest bırakılıyor mk.

adaletini zkeyim dünya.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Polis binasının önündeki direğe çıkan adamı aşağı indiği anda 10 kişiyle yakalama seçeneği varken ateş edip vurmanın yapılabilecek en aptalca hareket olduğunu düşünüyorum.

tabi milyonlar oh çekiyor bunu okurken, derdi neymiş diye ne soran var nede habere yazan. template gibi artık bizim haberler aq

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 1873 Toplam Mesaj: 16