Milletin Gazını Alma Vol. 2
-

Antalya'da polis merkezi önündeki direkte asılı olan bayrağı indirmeye çalışırken görevli polis memuru tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirilen 19 yaşındaki Cengiz Önkal, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
VURULMA ANI VATANDAŞ TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ
Diğer yandan, Cengiz Önkal'ın vurulma anı, bölgede oturan bir vatandaş tarafından görüntülendi. Görüntülerde, bayrak direğine tırmanan şüpheliyi uyarmak için iki el havaya ateş eden polis memuru, daha sonra direğin ortasına kadar tırmanan Önkal'ın sağ ayak topuğuna ateş ediyor.
ÇİMLERİN ÜZERİNE YIĞILIYOR
Kayarak inen şüpheli, çimlerin üzerine yığılıyor. Polis merkezine çağrılan ambulansa alınmak üzere sedyeye konulan gencin ellerine kelepçe takılıyor ve ardından da ambulansla hastaneye götürülüyor.
SERBEST BIRAKILDI
Antalya’da bayrak gönderine tırmandığı sırada polis tarafından etkisiz hale getirilen şahıs, savcılıktaki sorgunun ardından serbest bırakıldı. Şahısın sorgusunda soruları cevapsız bıraktığı öğrenildi.
KAYNAK: http://www.ensonhaber.com/bayragi-indirmeye-calisan-sahsin-vurulma-ani-kamerada-2014-07-17.html
---------
Çıkarken kimsenin görüp müdahale etmemesi tam komedi :D
Serbest bırakılması da o kadar komik :)
-
serbest bırakılmış olsada;
yediği kurşun yeter ona...
-
Ülkede artık kutsal değerlerimize bile her önüne gelen el uzatmaya başladı.
u235 tarafından 17/Tem/14 19:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Ilk olayda vurulmaliydi ki bi daha yasanmasin. Vurulan adamin bir sürü adli sabikasi varmis. Biri vermis eline 50 lira 100 lira adamin umrunda mi. Senden benden iyi biliyor hukuku. Susma hakkini kullanmis serbest birakilmis. :) bu kadar basit.
-
Serbest bırakılmış.
bırakılmış
serbest
...
-
Yani yarın benim evin önündeki bayrak direğine biri tırmansa ben vurabilecem mi ? hayır. ee ne anladım ben bu işten. Adamlar gelip kapımın önüne molotof atıyor ben yakaladığımı dövebiliyor muyum ? hayır. Neden çünkü bu ülkede hukuk birtek bana işliyor.
-
mitin işidir
-
Tnrsk bunu yazdı
mitin işidir
Yanlış diyorsun hocam paralellerin işi hep bunlar gerçeği göremiyosun :((
-
ak partiye atılmaya çalışılan iğrenç bi komplo başlangıcı olabilir. derin direk lobisi.
(bu yapılmaya çalışılan bayrak indirme olaylarıda moda oldu 1 kaçını öldürmeden akıllanmayacak bu oç)
-
pedere hakaret etme suçundan neredeyse ağırlaştırılmış müebbet yiyecektim mk.
durmadan mahkemeye çağırıyorlar. 5 ay hapis yazdı hastalıklı orspu hakime.
ibne karakolda olay yapıyor hastanede hemşire memesi kalçası izledikten ve paşa paşa tedavi oldaktan sonra serbest bırakılıyor mk.
adaletini zkeyim dünya.
-
Polis binasının önündeki direğe çıkan adamı aşağı indiği anda 10 kişiyle yakalama seçeneği varken ateş edip vurmanın yapılabilecek en aptalca hareket olduğunu düşünüyorum.
tabi milyonlar oh çekiyor bunu okurken, derdi neymiş diye ne soran var nede habere yazan. template gibi artık bizim haberler aq