Milli Arama Motoru Kurulumu İçin Harekete Geçildi
-
Karşıt görüşlerini daha rahat sansürlerler artık.
-
O degilde bunu yapaarlarsa index'te genelde " sistem mesgul', 'sisttem arizali' vs gibi klise index'ler olur.
Tipki devlet dairelerinde vs oldugu gibi ...
-
bazı arkadaşları anlamıyorum cidden. Türkiye gibi büyük bir ülkenin arama motoru olmaması zaten şayibeli bir şey. Çok geç kalınmış bir adım. Bunu
yapabilen biri olsaydı bu zamana kadar yapılırdı. Ee ne olacak devletin desteklemesi şart. Bu sefer de sansür bilmem ne diyor. Hayret hiç kimse
dememiş henü ne gerek var google yeter diye..
Kıçı kırık çeklerin bile yılldır milli bir şekilde kullandığı bir arama motoru var (seznam.cz) adamlara özel dizayn edilmiş, haritaları özel, arama tarlaları
özel, mail servisleri özel her şey onlara göre dizany edilmiş ve neredeyse istisnasız biçimde 10 milyonluk bir ülkenin her bireyi bu sistemi kullanır.
Hiç kimsenin google.cz yi kullandığını görmedim. Türkler sözde millici olarak söylenir de milli olan hiç bir şeyimiz yok. Mantık şu maalesef, türkler
yaparsa işe yaramaz bir açığı olur şöyle olur böyle olur, biz yapmayalım zaten var.. Yabancılar yapınca gavur yapıyor biz neden gelişmiyoruz
oluyor. Madem beğenmiyorsun başvur sanayi bakanlığına bu projeye destek olabileceğini söyle hatta para almadan gönüllü destek versene laf
etmek kolay. Sistemi iyileştirmek için yardım etsene? Ancak muhalefet edip laga luga etmekten başka bi halta yaramazsınız. Ürettiğiniz hiç bir
şey yok bir de milletin üretimine laf edersiniz. Mümkünse hiç karışmayın sizsiz daha güzel her şey. Kimse sizlerden bunu kullanmanızı da
beklemez, ne gerek var yapılmış olan hizmetleri kullanın. Ondan sonra da klavye delikanlılığı yapıp türkiye bağımsız değil diyin kaliteli
koltuklarınızda son gavur teknolojiyle donatılmış bilgisayarlarınızda marlbora içerken..
Not: gavur diyerek adamları küçülttüğümü düşünmeyin, müslüman olmayanları kast ettim sadece.
-
Nerde Hareket Orda Bereket, :)
Tayyip Ve Tayfası Anlaşılan Nettede Kontrol Bizde Olsun Diye Düşünmüş..
-
herkess takip edilsinn milletin girdiği siteyi bilsinler diyee turkarama motoru ....... özel mözel kalmadı aq önce telefon sonra mobese şimdide internett
-
ilk önce araba motoru yapsınlar
-
millet sikindirik yandex e akın ettiyse kesin bunuda iyi güzel birşey sanıp kullananlar olacaktır. he çeşit iyidir o ayrı ama.
-
google ı çözmüşler:D:D google bulunduğun semtle ilgili sonuçlar verecek kadar gelişmiş bir yapıda:D 14 yllık bir tecrübeyi 2 sene harcayarak yakalamayı mı düşünüyolar? yapmak için yapmış olurlar adı da yaptık olur :s bknz:pardus
-
ben google ı Türkçe kullanmıyorum amk birde onların arama motorunu mu kullanıcam? İran gibi kapalı bir internet ağının ilk adımları. Yerli üründe özellikle kamuya açık ve bilgilendirici ise %100 manipülasyon vardır.
-
bi sikim olmaz