Milli Piyango İdaresi Ve Sahtekarlık
-
böyle büyük paraları başıboş bırakacaklarını sanmıyorum her ne kadar arada dikkat dağıtmak için rastgele insanlara cıkarsalarda
-
İstanbul şirinlevler de tanıdığım birisine sayısal loto çıktı.
Adam kendi halinde siyaset vb aktiviteleri olmayan birisi.
-
Elit Yandaşiler için altın tepside sunulan nimet, yani artık öyle. Vermeyin paralarınızı böyle, elit yandaşiler zaten devlet kasasını boşaltıyorlar, bu onlara ikramiye gibi bir şey gelir.
DipNot= Arada normal vatandaşa çıkarmaları güven tazelemek için olabilir, Yandaşi zihniyeti başta oldukça o biletler alınmaz bence.
ShockMan tarafından 08/Ara/19 15:01 tarihinde düzenlenmiştir -
GusFring bunu yazdı
Video çok uzun tamamını izlemedim fakat "oynama saatinin karalanmasının hiçbir mantığı yok" dediği yere kadar geldim. Bana kalırsa ordaki mantık kazanan kişiyi ifşa etmemek. Neticede kimliği açıklansın istemeyebilir ve kuponların hangi bayiden oynandığı belli oluyor. Bayi sahibi o saatteki kamera kaydından kişiye ulaşabilir diye düşünüyorum.
Bu videodan bağımsız olarak şahsi düşüncem ise bu kadar çok paranın döndüğü yerde bu paraları sıradan vatandaşa yedirtmeyecekleri yönünde.
Devamini izleseydin o gizlenen saat kisimlarinda herhangi bir zaman dilimini gosteren bir rakam olmadigini gorurdun.
-
bak mesela
geçen sene bu tarihlerde şans oyunları hep devretmişti
bu sene şans oyunları yine devretti ikramiyler devas :)
yılbaşı gazı YERSEN
not her hafta şans topu oynarım büyük devirlerde de diğerlerini oynarım
ya çıkarsa :)