Milli Savunma Bakanı Sn. Vecdi Gönül"E Sorumdur...
-
iyi iyi ztn hergün meclia parkındayız o günde orda oluruz sorun değil.. bakalım hangi masal var.?
-
arkadaşlar tahribat olarak meclis park buluşması yapıyoruz sayın bakanımızla söyleşi yapacaz.kendiside forumda zaten gördünüz.herkes gelsin lütfen tepkilerimizi belirtelim.bakanım siz ne dersiniz bu duruma ?
-
taibki beyler buluşuruz
-
Vecdi Gönül nasıl olduda hemen buraya uye oldu ? anlamış değilim eğer bunun altında bi ipnelik yatıyorsa şinmdiden söliym o parkta ninjalık yaparım :)
-
BEnim üyeliğim tamamen kokainmanın verdiği key le olmuştur saygıdeğer babaları benim çocukluk arkadaşımdır
-
ii ok
-
ne demek istiyosun alaca hoca.bizde yalan dolan yok.biz falanız filanız.
bakan dediniz davet ettik bokunu çıkartmayın.tövbe tövbe -
arkadasımız çok güzel bir konuya gayet detaylı değinmiş...Cidden merak ediyorum vecdi gönül burda olsa şayet,bunlara cevap verebilecek miydi...Neyse,kardeş duyarlılığın için sağol,konuyu cıvıtan kardeşlerimizde az daha mantıklı hareket etsinler ;)
-
Neyse,kardeş duyarlılığın için sağol,konuyu cıvıtan kardeşlerimizde az daha mantıklı hareket etsinler bize ne yapcağımızı sölememenin sana düşmiyceğini düşünüyorum:D
-
bende aynen öle diyorum ve ey ceza kendi işine bak.herşeyin içine ettin bre diyerekten konuyu kilitliyorum
Toplam Hit: 2176 Toplam Mesaj: 21