Millipiyangoonline.Com
-
Canlı çekilişlerin de önemli bir bölümü Yeni Mahalle ve Çankaya'ya çıkıyor. Hatta asıl burada gerçekleşiyor bu durum.
anonim6918524 tarafından 02/Ağu/20 20:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Oynamam aga. Siyasal İslama para yok. Sigara da almayın, alkolünüzü de kendiniz imal edin, mümkünse işe yürüyün bisikletle gidin, ortak internet kullanın, eski giyinin. Harcamayın amk.
-
RETRET bunu yazdı
Oynamam aga. Siyasal İslama para yok. Sigara da almayın, alkolünüzü de kendiniz imal edin, mümkünse işe yürüyün bisikletle gidin, ortak internet kullanın, eski giyinin. Harcamayın amk.
Bayağıdır öyle takılıyorum , np. Fakat sen ben kafi gelmiyoruz işte aq evlatları zillet eylediler ülkeyi
Sigaram zaten yok , alkol 4 5 ayda 1 artık eskisi gibi hızlı değiliz yaşlandıkta. Ama kendim üretebilmek isterdim de o işi bir araştırmak incelemek gerek uzun iş şu an için... -
RETRET bunu yazdı
Bu kadarı zor tabii ancak araba, ev almayarak, bu parayı sadece buradan gitmeye dönük biriktirmek en doğrusu bence. Her şeyden bir tane de vergi olarak ödeyip insan kendisini aptal, enayi yerine koydurmamalı. Bu verilen paraların da hiçbir karşılığı yok. Yeri geldiğinde, güvenliği sağlamakla mükellef kurumlar bile en büyük zararı verenler çıkıyor.
anonim6918524 tarafından 03/Ağu/20 09:19 tarihinde düzenlenmiştir -
LaNCeLoT bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Bayağıdır öyle takılıyorum , np. Fakat sen ben kafi gelmiyoruz işte aq evlatları zillet eylediler ülkeyi
Sigaram zaten yok , alkol 4 5 ayda 1 artık eskisi gibi hızlı değiliz yaşlandıkta. Ama kendim üretebilmek isterdim de o işi bir araştırmak incelemek gerek uzun iş şu an için...En basit ve sıfıra yakın masrafsızı Şarap hacı. Şarabı araştır mayala gitsin.
-
Beklenmedik bir hata oluştu.
Yaşanan bu kısa süreli aksaklıktan dolayı özür dileriz.
Hatanın çözümü üzerinde çalışıyoruz ve en kısa sürede yeniden hizmet verebilir olacağız.Sayfayı tekrar yüklemeyi deneyebilir veya hata ile karşılaşmaya devam edersen bizimle 0850 390 73 33 nolu numaramızı arayarak veya destek@millipiyangoonline.com destek mailimize mail atarak iletişime geçebilirsin.
Patlamış amk =)
Title ne anlama geliyor acaba ? _ " Courtesy Component " sanırım api'li bir sistem var bu slotlar nedeniyle. Karşı servis çökünce mi böyle bir sorun yaşadılar. -
Birisi noter huzuru çekilişmi dedi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
zigana bunu yazdı
Birisi noter huzuru çekilişmi dedi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
bkz. noter :)
https://www.youtube.com/watch?v=cBdupYcM7Ww -
Şu minik oyunların hilesi mantığı yok mu? Algoritma neye göre işliyor?
-
watervay bunu yazdı
Şu minik oyunların hilesi mantığı yok mu? Algoritma neye göre işliyor?
Server tarafında random sayı üretiyor. Olay bundan ibaret. Ancak Şanslı Gökkuşağı isimli oyunun demosunu oynarken tek tek kutulara tıklamanın "Hepsini göster" butonunu kullanmaktan daha fazla kazandırdığını fark ettim. Bunu 4-5 defa denedim. Her seferinde tek tek tıkladığımda daha fazla kazandım. Elbette şans eseri olması ya da demoya yönelik yanıltıcı bir şeyler dönmesi de olasılık dahilinde. En nihayetinde random sayıyı üreten bunlar. İçerden olduğu gibi dışardan da random sayıyı üreten donanıma müdahale gerçekleşebilir. En güzeli hiç bulaşmamak.
anonim6918524 tarafından 03/Ağu/20 17:17 tarihinde düzenlenmiştir