Millipiyangoonline.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı
    SerYolcu bunu yazdı

İlk bakışta siteyi fake bir site zannettim...

Herkes Let's Encrypt den SSL sertifikası alıyor, bari SSL ye para verseydiniz...

Site uzantısı .tr olmadığı sürece bu siteye güvenemeyeceğim..

Doğrudan Hürriyet'in internet sitesinden link verilmiş. Demirören'e ait olduğu kesin.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/super-lotoda-buyuk-ikramiye-bugun-25-milyon-tl-milli-piyangoda-ikramiyeler-artik-cok-cilgin-41578097

Site uzantısı .com.tr olmadığı sürece insanların siteye alışması zor olacak...

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

akşam akşam kırmızı kartı bul oyununda çoluğumun çocuğumun 20 tl rızkını kaybettim :) halbuki 60 tl de yapmıştım bakiyeyi :)

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı

akşam akşam kırmızı kartı bul oyununda çoluğumun çocuğumun 20 tl rızkını kaybettim :) halbuki 60 tl de yapmıştım bakiyeyi :)

10 Tl hesaba yatırdım 50kr olarak defalarca oynadım. max 22 tl felan gördük ama akabinde 7 TL ye indik. oynarken şiddetle hile olduğunu düşünür oldum.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Garip bi yer... Bi kere basina www yazmayinca site acilmadi yonlendirme yapmamislar... Ondan ayri Android uygulamayi normal yerlerden tiklayinca popup acilip kapandi ama play stora yonlenemedi bir turlu... 

Sonra sitenin en altina inince yine uygulama linkleri var onlardan androide tikladim bu sefer direk APK yi indiriyor :D play stora yonlendirme yok, direk apk mq :D indirdim bulunsun ama acmadim, siteyi duzeltebilirler sonra. Isteyene paslarim apkyi.

Kisisel notum; Rezillik

Sahsi notum: Sifir (zero) nam-i diger 0, tekerlek, simit...

garga tarafından 08/Ağu/20 09:31 tarihinde düzenlenmiştir

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı

Garip bi yer... Bi kere basina www yazmayinca site acilmadi yonlendirme yapmamislar... Ondan ayri Android uygulamayi normal yerlerden tiklayinca popup acilip kapandi ama play stora yonlenemedi bir turlu... 

Sonra sitenin en altina inince yine uygulama linkleri var onlardan androide tikladim bu sefer direk APK yi indiriyor :D play stora yonlendirme yok, direk apk mq :D indirdim bulunsun ama acmadim, siteyi duzeltebilirler sonra. Isteyene paslarim apkyi.

Kisisel notum; Rezillik

Sahsi notum: Sifir (zero) nam-i diger 0, tekerlek, simit...

Uygulama daha yoktu play de. Apk indirtiyordu sitesinden. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    engin01288 bunu yazdı

Uygulama daha yoktu play de. Apk indirtiyordu sitesinden. 

Böyle bir sey olabilir mi ya ? (Kilicdara ozendim)

anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

adamlar canlı kanlı çekilişte hile yapıyorlar. online'da a.korlar diye düşünüyorumç sizce?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

Eglencesine oyna dediğinizde ufaktan ufaktan biseyler veriyor.Para yatırıp denedigimde ise o kadar bonkör değil.Ustelik bir oyunda ayni sahne 2 kez karsima  cikti.Sanki daha once once kaydedilmis gibi..

eXeLanS tarafından 09/Ağu/20 06:19 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

https://www.millipiyangoonline.com/

iyimis

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

Cumartesi günü Çılgın Sayısal Loto çeklişi için TV8 ile anlaşılmış. Canlı yayınlıyorlar. Seda Sayanın sunumu ile :)

Benim anlamadığım Demirörenin elinde kendi kanalları varken neden başka kanalla anlaşmış acaba.

Toplam Hit: 11167 Toplam Mesaj: 58
milli piyango