Millipiyangoonline.Com
-
FireX bunu yazdıSerYolcu bunu yazdı
İlk bakışta siteyi fake bir site zannettim...
Herkes Let's Encrypt den SSL sertifikası alıyor, bari SSL ye para verseydiniz...
Site uzantısı .tr olmadığı sürece bu siteye güvenemeyeceğim..
Doğrudan Hürriyet'in internet sitesinden link verilmiş. Demirören'e ait olduğu kesin.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/super-lotoda-buyuk-ikramiye-bugun-25-milyon-tl-milli-piyangoda-ikramiyeler-artik-cok-cilgin-41578097Site uzantısı .com.tr olmadığı sürece insanların siteye alışması zor olacak...
-
akşam akşam kırmızı kartı bul oyununda çoluğumun çocuğumun 20 tl rızkını kaybettim :) halbuki 60 tl de yapmıştım bakiyeyi :)
-
Free_Mans bunu yazdı
akşam akşam kırmızı kartı bul oyununda çoluğumun çocuğumun 20 tl rızkını kaybettim :) halbuki 60 tl de yapmıştım bakiyeyi :)
10 Tl hesaba yatırdım 50kr olarak defalarca oynadım. max 22 tl felan gördük ama akabinde 7 TL ye indik. oynarken şiddetle hile olduğunu düşünür oldum.
-
Garip bi yer... Bi kere basina www yazmayinca site acilmadi yonlendirme yapmamislar... Ondan ayri Android uygulamayi normal yerlerden tiklayinca popup acilip kapandi ama play stora yonlenemedi bir turlu...
Sonra sitenin en altina inince yine uygulama linkleri var onlardan androide tikladim bu sefer direk APK yi indiriyor :D play stora yonlendirme yok, direk apk mq :D indirdim bulunsun ama acmadim, siteyi duzeltebilirler sonra. Isteyene paslarim apkyi.

Kisisel notum; Rezillik
Sahsi notum: Sifir (zero) nam-i diger 0, tekerlek, simit...
garga tarafından 08/Ağu/20 09:31 tarihinde düzenlenmiştir -
garga bunu yazdı
Garip bi yer... Bi kere basina www yazmayinca site acilmadi yonlendirme yapmamislar... Ondan ayri Android uygulamayi normal yerlerden tiklayinca popup acilip kapandi ama play stora yonlenemedi bir turlu...
Sonra sitenin en altina inince yine uygulama linkleri var onlardan androide tikladim bu sefer direk APK yi indiriyor :D play stora yonlendirme yok, direk apk mq :D indirdim bulunsun ama acmadim, siteyi duzeltebilirler sonra. Isteyene paslarim apkyi.

Kisisel notum; Rezillik
Sahsi notum: Sifir (zero) nam-i diger 0, tekerlek, simit...
Uygulama daha yoktu play de. Apk indirtiyordu sitesinden.
-
engin01288 bunu yazdı
Uygulama daha yoktu play de. Apk indirtiyordu sitesinden.
Böyle bir sey olabilir mi ya ? (Kilicdara ozendim)
-
adamlar canlı kanlı çekilişte hile yapıyorlar. online'da a.korlar diye düşünüyorumç sizce?
-
Eglencesine oyna dediğinizde ufaktan ufaktan biseyler veriyor.Para yatırıp denedigimde ise o kadar bonkör değil.Ustelik bir oyunda ayni sahne 2 kez karsima cikti.Sanki daha once once kaydedilmis gibi..
eXeLanS tarafından 09/Ağu/20 06:19 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Cumartesi günü Çılgın Sayısal Loto çeklişi için TV8 ile anlaşılmış. Canlı yayınlıyorlar. Seda Sayanın sunumu ile :)
Benim anlamadığım Demirörenin elinde kendi kanalları varken neden başka kanalla anlaşmış acaba.