Mimar Eve Geldi Gitti 60.0000 TL İstiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocam arkadaşın günahını almayim ama genelde böyle ucu acık hallederizli cümleler ne koparırsak kar gözü ile bakılam işlerdir.Büyük ihtimal arada ki kişiyede belli oranda pay veriliyor

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hacı abi senin konuları okudukça (üstüne alınma) sinirlerim tepeme çıkıyor. Çok sinir bozucu olaylar yaşıyorsun gibime geliyor

Lütfen artık şöyle amına koydum şeklinde konular da aç, başına gelen her musibet bir yerlerde sinirlerime dokunuyor

Tarikat olarak rahatlayalım, lütfen gittim kasiyere çelik ayna dedim dahi olsa bir kıvraklık bir öç alma konusu aç yalvarırım

Gelen sikiyor giden sikiyor gibime geliyor, en kötü kerkiniyorlar, çok sonunu takip edemiyorum. Bi kez de sen sik artık nolur 

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Hacı abi senin konuları okudukça (üstüne alınma) sinirlerim tepeme çıkıyor. Çok sinir bozucu olaylar yaşıyorsun gibime geliyor

Lütfen artık şöyle amına koydum şeklinde konular da aç, başına gelen her musibet bir yerlerde sinirlerime dokunuyor

Tarikat olarak rahatlayalım, lütfen gittim kasiyere çelik ayna dedim dahi olsa bir kıvraklık bir öç alma konusu aç yalvarırım

Gelen sikiyor giden sikiyor gibime geliyor, en kötü kerkiniyorlar, çok sonunu takip edemiyorum. Bi kez de sen sik artık nolur 

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Keşke düşündüğünüz gibi biri olsaydım... 

Benim burada kendimi ispatlama gibi bir derdim veya endişem yok o yüzden rahatlıkla sıkıntımı paylaşıyorum. 

Belki bu yüzden beni ezik sünepe herkesin kerkindiği bir adam olarak düşünüyor bazı kişiler...

Oysa yıllardır sizleri abi kardeş bilip fikir alıyorum. Bence farkında değilsiniz ama buradaki kritik birkaç yorum ve insan sayesinde çoğu şeyi lehime çözebiliyorum.

Ben de bazı insanların işini çözüyorum.

Bunu söylemek istemezdim ama içiniz rahat edecekse aylık net 600-700K (14-17K$) para kazanıyorum. Bu hem skilmememi hem de sikilsem de acımız azaltacak yol bulmamı emin olun kolaylaştırıyor. 

60K yı ver hakkıdır deseniz gidip vereceğim bu nedenle buradan soruyorum.

Yarattığım algı için yapacak bir şeyim yok.

Neyse mimar başka birini aradım hakkı max 30K der.

Anlattı bana süreci de. Son durum bu.

zeybekustasi tarafından 22/Oca/26 21:16 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

Keşke düşündüğünüz gibi biri olsaydım... 

Benim burada kendimi ispatlama gibi bir derdim veya endişem yok o yüzden rahatlıkla sıkıntımı paylaşıyorum. 

Belki bu yüzden beni ezik sünepe herkesin kerkindiği bir adam olarak düşünüyor bazı kişiler...

Oysa yıllardır sizleri abi kardeş bilip fikir alıyorum. Bence farkında değilsiniz ama buradaki kritik birkaç yorum ve insan sayesinde çoğu şeyi lehime çözebiliyorum.

Ben de bazı insanların işini çözüyorum.

Bunu söylemek istemezdim ama içiniz rahat edecekse aylık net 600-700K (14-17K$) para kazanıyorum. Bu hem skilmememi hem de sikilsem de acımız azaltacak yol bulmamı emin olun kolaylaştırıyor. 

60K yı ver hakkıdır deseniz gidip vereceğim bu nedenle buradan soruyorum.

Yarattığım algı için yapacak bir şeyim yok.

Neyse mimar başka birini aradım hakkı max 30K der.

Anlattı bana süreci de. Son durum bu.

Ya hocam sen niye cevap verip kendini rezil ediyosun burasi forum her zaman boyle agresif çıkışlar olur.

Bu konuya veya baska konulara agresif çıkışlar yapan hiçbir müridi de yadirgamiyorum gayet dogal ama sen simdi bu çıkışınla onlarin tam da istedigi gibi davranıyorsun. Gül geç.

Hele artik simdi zengin oldugunu belli ettin ya nefes aldirmazlar sana.

tabi lan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bir ev satiyorduk birkac ay önce . adam kapora verdi. krediyi beklerken, 

ne acelesi varsa hergun 1 hafta boyunca sehirdeki bütün dekorasyonculari getirdi. 

eve 300 binden 700 bine kadar masraf cikardilar.. en son gün mimar getirdiler 1.500 milyon masraf cikardi ?

niye işin içine mimar girince fiyatlar uçuyor ? 

sonucta is ayniydi . yanliş anlamayin ciddi soruyorum.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 2398 Toplam Mesaj: 27
mimarlık