Mimara Laptop (Tavsiye)
-
Piyasada LED diye geçen hiç bir ekran,fiziki manada LED değil.Sadece florasan benzeri aydınlatma yerine Led'li aydınlatma kullanıyor.Daha az enerji tüketiyo,daha parlak o kadar.Dolby için bir şey diyemem ama 2cm çapındaki 2 tırt hoparlörden ne kadar dolbi alırsın tartışmaya açık konu.DDR2 ye göre %33 daha performanslı olduğunu söyleyenler var,ancak bu konuda ciddi bir araştırma okumadım.
Bence gerek yok.İşlemcin yavaş olduktan sonra hiç bir şey ifade etmiyor,bak dersenki SAMSUNG alıcam,T9600'lü 9600Mgt li,DDR3 lü bir cihazı var ama pahalı,o zaman değer DDR3,yoksa boşver.
-
illede ikisinden birini alacaksan asusu al
özellikler iyi durumda grafik diyorsan paylaşımlı laptop bile işini görür
bende core2duo t5900 lu paylaşımlı var ve adobe cs4 master collection pakettteki hepsini rahatlıkla
çalıstırıyor
illede canavar olsun diyorsan oyu bile oynansın diyorsan asusu al
-
yaw uff ne zormuş karar vermek :S yarın sonmuş asusun fiyatı şimdi parayı nerden bulcam hay aksi
-
beyler konuyu baltalamak gibi olmasın ama sony vaio fw31j hakkında ne düşünüyorsunuz?
sizce 2000 liraya yakın bi ücrete değer mi?
grafikler açıkçası çok problem değil ama kötü bi huyum vardır elektronik alete bağlanırım kolay kolay bırakmam, yani almışken beni en az 3.5 sene götürmeli -
Sony laptop üreten bir firma değil,kaldıki 2. dünya ülkesi bizim gibi yerlere çok ciddi manada kalitesiz ürünler geliyor.
Makina önericem öneremiyorum,piyasada tüm pcler T6400 olmuş.Sakın bu işlemciye girmeyin.Kız işlemcisi bu,msn winamp facebook için yapıldı...Lenovo,Samsung,Asus şu anda Türkiyede alınabilecek en iyi markalar.
Bunlardan üçüne korkmadan girebilirsin.Lenovo ve Samsung kraldır.Samsung'un laptopda arıza kaydı oranı şu anda Türkiyede en düşük marka.
samsung r560as03tr bu modele bakın.
-
teşekkürler Antikky araştırmalarımı lenovo samsung asus üzerinden devam ettireceğim,
lenovo servisle alakalı bi kaç problem duymuş görmüştüm ama hemen hepsinde olan sıradan servis sorunlarıydı.
samsung benim gözümde piyasanın delikanlısı daha genç ama biraz bekleyip araştırmak kafamdaki soru işaretlerimi giderecektir -
bu lenovonun kapıdan alıyoruz servisi ne oluyor
-
Bunlarin cogunun isini görmeyecegini cok acik bir sekilde söyliyelibirim. Özellikte 3D calisacaksan iyi bi ekran karti olan ve saglam bi ram li masaüstü pc almani tavsiye ederim. Tecrubeyle sabittir. Kendim cizim icin laptop kullaniyorum modellemeyide burda yapabilirsin ama is render e gelince masaüstü sart.
-
hocam her tür bilgisayar işini görürde yalnız render alırken süre çok uzar. Bak bende çizimciyim. Laptopta çok iyi bir performans alamazsın. Demişsin ayrıca 4 sene kullanırım. Her sene yeni sürümler çıktıgını farzedersek senin alacağın makina çok yi bir şey olmalı yada sen 4 sene boyunca hep aynı sürümlerle çizim yapman lazım.
-
+ açtığın konudaki laptoplar seni 4 sene götürmez. Götürür ama max, autocad sürümleriyle hep aynı devam etmen lazım. Ve render alırken çok ama çok zorlanırsın.
demedi deme. Kıycan paraya 5-6 bin liralık bişi alcan. 4 sene arkama bakmicam, en yeni sürümleriyle çizim yapcam diyorsan