Minecraft Genel
-
Merhaba hocalar,
Minecraft hakkında her türlü şeyi paylaşabileceğimiz bir konu açayım dedim.
Modlar, hileler vb.
İkinci mesajı sık sık güncelleyeceğim.
-
Modlar:
-------------------------
Rei’s Minimap Mod
Yeni başlayanlar için olmazsa olmaz bir mod bana göre. Maden bulmaya çıkarken vs. evin yerini unutabiliyorsunuz çünkü :) Bu mod sayesinde evinizi işaretleyebilir, öldüğünüz noktaları görüp eşyalarınızı toparlayabilirsiniz.
http://www.9minecraft.net/reis-minimap-mod/
-------------------------
bilenyok tarafından 11/Tem/13 22:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Daha yeni başladım amk oyununa fena sardı. İşi gücü bıraktırdı resmen.
İlk soracağım şey maden bulma konusunda.
Var mı 1.5.2 sürümü için madenleri gösteren, bulmasını kolaylaştıran bir mod bildiğiniz?
-
bilenyok bunu yazdı
Var mı 1.5.2 sürümü için madenleri gösteren, bulmasını kolaylaştıran bir mod bildiğiniz?
İyide böyle birşey yaparsan oyunun ne anlamı kalıyor ?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdıbilenyok bunu yazdı
Hoca kaz dur kaz dur sıkıldım, biraz elmas fln görmek istiyorum. Sıkarsa yeni bir haritada o modu kullanmadan oynarım :)
-
konuyla biraz alakasız olcak ama bu da minecraft gibi bi oyun rpg hali cidden zevkli https://picroma.com/cubeworld
-
bilenyok bunu yazdıiLLuMiNaTi bunu yazdıbilenyok bunu yazdı
Hoca kaz dur kaz dur sıkıldım, biraz elmas fln görmek istiyorum. Sıkarsa yeni bir haritada o modu kullanmadan oynarım :)
İyide ağa oyundaki amaç zaten kazmak ki ?
Yok ben uğraşmayacam diyosan creative mod aç herşey hazır gelecek..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdıbilenyok bunu yazdıiLLuMiNaTi bunu yazdıbilenyok bunu yazdı
İyide ağa oyundaki amaç zaten kazmak ki ?
Yok ben uğraşmayacam diyosan creative mod aç herşey hazır gelecek..
o başka bu başka. herşeyi hazır olunca sıkıyo. istediğim biraz daha kolay bulabileceğim bi mod. Mod olmasa bile işte ne bileyim, madenler en çok şu derinlikte orda burda gibi püf noktaları
-
Mod ayrı bişi ipucu ayrı bişi..
İpucu : Elmas genel olarak 7 ila 12 derinlik arasında daha çok çıkar. ( Kaz babam kaz )
-
Mettalurgy
Forestry
İndustrialcraft2
Buildcraft
WeaponMod
Timber Mod
Better than Wolves
ThaumCraft
MystCraft
Bu modları kurmanızı tavsiye ederim. Oyunu bambaşka bir hale getiriyorlar. Olmadı hafta sonu mod pack yaparım hazır kurulu haliyle uploadlarım.
3-4 kişilik bir grup yapsak adventure mapları oynasak. Solar survival veya sky island survival olabilir. Zevkli olur diye düşünüyorum.
-
RaAmLis bunu yazdı
Mettalurgy
Forestry
İndustrialcraft2
Buildcraft
WeaponMod
Timber Mod
Better than Wolves
ThaumCraft
MystCraft
Bu modları kurmanızı tavsiye ederim. Oyunu bambaşka bir hale getiriyorlar. Olmadı hafta sonu mod pack yaparım hazır kurulu haliyle uploadlarım.
3-4 kişilik bir grup yapsak adventure mapları oynasak. Solar survival veya sky island survival olabilir. Zevkli olur diye düşünüyorum.
hocam müsaitsen ne işe yaradıklarını da 1-2 kelimeyle yazsan sana zahmet :)