Minecraft Genel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

sim u kraft 

sims city gibi citizenlere bina yaptırıp market açtırıp tarla ve madenlerde çalıştırabildiğin mod

Converse giyen uzaylı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Optifine:

oyunda bazı ek grafik ayarlarını açar ve genel olarak oyunda fps artışı sağlar

http://www.minecraftforum.net/topic/249637-152-optifine-hd-d5-fps-boost-hd-textures-aa-af-and-much-more/

İnventory tweaks:

tek tuşla chest ve inventory de düzenleme yapmanızı sağlayan çok kullanışlı bir mod. Ayrıca mesela inventoryde birsürü pickaxe falan var diyelim siz 1. slota koydunuz bir tane, kaza kaza kırılınca otomatik inventoryden başka bir pickaxe ile değiştiriyor.

http://www.minecraftforum.net/topic/1720872-162-inventory-tweaks-155-july-9/

Mouse tweaks:

İnventory tweaks in mouse ile yapılan yerleştirme ve item bırakma işlemleri için olanı gibi. Aşağıdaki linkte ayrıntılı açıklayan resimler mevcut

http://www.minecraftforum.net/topic/1518185-162-sspsmp-mouse-tweaks-22/

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

bi serever olsada oynasak dam gibi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    bilenyok bunu yazdı

Daha yeni başladım amk oyununa fena sardı. İşi gücü bıraktırdı resmen.

İlk soracağım şey maden bulma konusunda.

Var mı 1.5.2 sürümü için madenleri gösteren, bulmasını kolaylaştıran bir mod bildiğiniz?

güzel bir yöntem bildireyim böyle çok maden bulmuşumdur toprağı merdiven olacak şekilde 5 birine kadar kaz baya bi madde çıkar sanşlıysan tabi 5 birim olunca 3x3 lüh kazmaya başla 50-60 adım sonra hala önüne bir şey çıkmadıysa saga veya sola duğru 10x10 luk laanı tamamen boşalt illaki cikacaktır onalrı topla sonra herhangi bir uctan aynı işlemi bi mahzen bulana kadar tekrarla mahzen buluncada da zaten işin zor ısmı başlıyor ben sürekli madene inerken pasta odun ve bolm iktarda isik kılıçla iniyordum elmas altın kazma falan önermiyorum ama yanında elmas kazma olmalı benceçünkü daha değerli eşyalar elmasla kazılabiliyor yoksa normalde yanında çok çok olan odun dan çubuk yap elinde bol miktarda olan taslala yap kazmanı olay tamam zaten

elması kolay bulmak için 5 birin derinlikte ve genelde lavların yakınlarında aramalısın 

diğer her türlü şey için 10 birim derinlikte ve genelde mahzenlerin içinde aramalısın

not: hiç bilmöeyenelr için oyuna başladığın yer 75-76 birim oluyor oan göre 5 birim yani 65-66 birim asağı kazıcan modsuz bakmaz için f3 e basarken z degeri iste 

asiminnesli tarafından 12/Tem/13 00:44 tarihinde düzenlenmiştir

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    bilenyok bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Metallurgy :   Oyuna yeni ore lar ve bu ore lardan yapılabilen itemler ekliyor.

Forestry :  Ekstra tarım ürünleri ekliyor. Yetiştirilebilen yeni şeyler ekliyor. Arıcılık filan da var içerisinde.

İndustrialcraft2 : Oyunu olduka fazla yeni şey ekliyor. Bildiğin sanayi devrimi oluyor oyunda.

Buildcraft :  Bu da industrial craft gibi. Yan mod gibi birşey.

WeaponMod :  Oyuna yeni silahlar ekliyor adından da anlaşıldığı gibi. Bumerangdan tut mızrağa kadar herşey var.

Timber Mod :  Ağaçları baltayla kesitğinde tek değilde o ağaçtaki bütün odunları düşürüyor.

Better than Wolves :  Oyuna bir çok yeni item ekliyor. Ayrıca oyun dinamiklerinide değiştiriyor.

ThaumCraft :  Oyuna alchemy ve büyü eşyaları ekliyor.

Mo' Creatures :  Oyuna zibilyon tane hayvan börtü böcek ekliyor.

Bu modları kurmanızı tavsiye ederim. Oyunu bambaşka bir hale getiriyorlar. Olmadı hafta sonu mod pack yaparım hazır kurulu haliyle uploadlarım.

3-4 kişilik bir grup yapsak adventure mapları oynasak. Solar survival veya sky island survival olabilir. Zevkli olur diye düşünüyorum.

hocam müsaitsen ne işe yaradıklarını da 1-2 kelimeyle yazsan sana zahmet :)

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 2021 Toplam Mesaj: 16