Minecraft Mapımı Sergiliyorum Yorumlari Bekliyorum
-
beyler oksiyle iletişimdeyiz ama bu aralar yoğun serveri kurucaz tekrar. şuan servera ne ftpden ne terminalden ulaşabiliyorum. oksinin işleri rahatlarsa serveri açtırır heralde. şuanlık herşey hazır, hatta asımla hamachiden şehri kurmaya başlıcaz gelip takılırsınız :)
-
__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------beyler oksiyle iletişimdeyiz ama bu aralar yoğun serveri kurucaz tekrar. şuan servera ne ftpden ne terminalden ulaşabiliyorum. oksinin işleri rahatlarsa serveri açtırır heralde. şuanlık herşey hazır, hatta asımla hamachiden şehri kurmaya başlıcaz gelip takılırsınız :)
-----------------------------ya hocu kuramadım pc ye bi baslasam mantıgı nedir falan hic bi poq bilmiyorum anlicaan biri bi ara gelse kursa ogretse ogretirken 2 birasını alsam icsek kaydırsak mezeleri inceden falan :)
-
Bu oyunda tek başıma bir şeyler inşa ederken içim daralıyor, kararıyor, sıkılıyor amk
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Bu oyunda tek başıma bir şeyler inşa ederken içim daralıyor, kararıyor, sıkılıyor amk
-----------------------------madene inince oluyor bana da. :D
-
len iyimi kötumu biri oyurum yapsin dalarim bak:)
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------ahhh ahhh ilk map im geldi aklıma bir heyecanla konu açmak keşke hafızam silinsede şu oyunla yeniden tanışsam :D ben başladığımda beta 1.2 de oynuyorum ne repeater ne piston nede powered rail vardı şimdikiler çok şanslı
-----------------------------aynen benimde ilk gecem aklımda taş kazma vermişleri sabaha kadar kalenin altını kazıp üste kule dikmiştim zombilerden nasıl kaçıyordum ahhh ah :D
-
map güzel ya
en cok ikinci demiryolu yolculuğuu beğendim
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------len iyimi kötumu biri oyurum yapsin dalarim bak:)
-----------------------------hocam o Raylarla okadar uğraşmıssın valla tebrik ediorum seni modern evin hoş güzel olmuş ama o ilk baslardaki yerler felan daha farklı malzemeden yapsaydın iyi olurdu sadece tahtadan felan iyi olurdu
Buda benim simdiki daha yeni basladığım evimin resmi :)
http://bit.ly/c25MCx
-
------------------------
ilk evimi öylesine yaptim kafami sokabilecek bi yuvam olsun diye :) tahtadan eve karşiyim yaniyo :) bi bakmişsin ev yok :)
-
ahaha hocam valla ben sürekli tahtadan yapıorum hiçde yandığını görmedim :D hayırlısı bakalım server açılsında hep beraber oynayalım çok eğlenceli oluyor :)