folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Minecraft Mapımı Sergiliyorum Yorumlari Bekliyorum

Minecraft Mapımı Sergiliyorum Yorumlari Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

beyler oksiyle iletişimdeyiz ama bu aralar yoğun serveri kurucaz tekrar. şuan servera ne ftpden ne terminalden ulaşabiliyorum. oksinin işleri rahatlarsa serveri açtırır heralde. şuanlık herşey hazır, hatta asımla hamachiden şehri kurmaya başlıcaz gelip takılırsınız :)

test 1 2
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

__hsyN__ bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler oksiyle iletişimdeyiz ama bu aralar yoğun serveri kurucaz tekrar. şuan servera ne ftpden ne terminalden ulaşabiliyorum. oksinin işleri rahatlarsa serveri açtırır heralde. şuanlık herşey hazır, hatta asımla hamachiden şehri kurmaya başlıcaz gelip takılırsınız :)

ya hocu kuramadım pc ye bi baslasam mantıgı nedir falan hic bi poq bilmiyorum anlicaan biri bi ara gelse kursa ogretse ogretirken 2 birasını alsam icsek kaydırsak mezeleri inceden falan :)

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bu oyunda tek başıma bir şeyler inşa ederken içim daralıyor, kararıyor, sıkılıyor amk

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

GusFring bunu yazdı:

Bu oyunda tek başıma bir şeyler inşa ederken içim daralıyor, kararıyor, sıkılıyor amk

madene inince oluyor bana da. :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

len iyimi kötumu biri oyurum yapsin dalarim bak:)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

hypnot1c bunu yazdı:

ahhh ahhh ilk map im geldi aklıma bir heyecanla konu açmak keşke hafızam silinsede şu oyunla yeniden tanışsam :D ben başladığımda beta 1.2 de oynuyorum ne repeater ne piston nede powered rail vardı şimdikiler çok şanslı

aynen benimde ilk gecem aklımda taş kazma vermişleri sabaha kadar kalenin altını kazıp üste kule dikmiştim zombilerden nasıl kaçıyordum ahhh ah :D

Si vis pacem para bellum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackseaboy28
    blackseaboy28's avatar
    Erkek

map güzel ya 

en cok ikinci demiryolu yolculuğuu beğendim 

Mobil uygulama geliştirilir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

AmoR bunu yazdı:

len iyimi kötumu biri oyurum yapsin dalarim bak:)

hocam o Raylarla okadar uğraşmıssın valla tebrik ediorum seni modern evin hoş güzel olmuş ama o ilk baslardaki yerler felan daha farklı malzemeden yapsaydın iyi olurdu sadece tahtadan felan iyi olurdu 

Buda benim simdiki daha yeni basladığım evimin resmi :) 

http://bit.ly/c25MCx

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Kazekage

------------------------

ilk evimi öylesine yaptim kafami sokabilecek bi yuvam olsun diye :) tahtadan eve karşiyim yaniyo :) bi bakmişsin ev yok :)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

ahaha  hocam valla ben sürekli tahtadan yapıorum hiçde yandığını görmedim :D hayırlısı bakalım server açılsında hep beraber oynayalım çok eğlenceli oluyor :)

Toplam Hit: 3258 Toplam Mesaj: 36