Minecraft Mapımı Sergiliyorum Yorumlari Bekliyorum
-
Kazekage bunu yazdı:
-----------------------------ahaha hocam valla ben sürekli tahtadan yapıorum hiçde yandığını görmedim :D hayırlısı bakalım server açılsında hep beraber oynayalım çok eğlenceli oluyor :)
-----------------------------serverde orman yakan manyaklar olunca yanıyo ev:D
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------Kazekage bunu yazdı:
-----------------------------ahaha hocam valla ben sürekli tahtadan yapıorum hiçde yandığını görmedim :D hayırlısı bakalım server açılsında hep beraber oynayalım çok eğlenceli oluyor :)
-----------------------------server ne zaman açılacak ? yada açılacak mı ? :D holy nin server açma girişimleri ne oldu bilgin var mı ? :D
-
açtım serveri mapı yapıyoruz ^^
-
-----------------------------Kazekage bunu yazdı:
-----------------------------ya genelde şömine yapiyolar o yakiyo yada lavdan cöp bende cok severim mesela iyi oluyo atiyosun yakiyo yakiyo bi tutuştumu söndüre bilene aşk olsun :)
-
-----------------------------açtım serveri mapı yapıyoruz ^^
-----------------------------hocam bende yardım edebilirim canım çok sıkılıyor bi iki işin ucundanda ben tutarım mumkunmu :)
-
yanma deyince aklıma geldi
eski serverde birinin evine şimşek çakmıştı ev yanıyodu :D
-
blackseaboy28 bunu yazdı:
-----------------------------yanma deyince aklıma geldi
eski serverde birinin evine şimşek çakmıştı ev yanıyodu :D
-----------------------------o benim gemidir kos koca gemiye yıldırım düşüyopr gemi yaniyor :D
-
ne gemizisi len :) oyunda hemi varda ben mi bilmiyorum
-
harbiden gemi varmı ya bildiğin yüzen gemi ?
-
yok öyle değil bildiğin yapı suyun üstünde öylece duruyor dynmapten gösterim oyuna artık açmıyor gibi birşey benim pc