Minecraft Server Loading...
-
torpedo_XL bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıblackhammer bunu yazdı
insanogluunun tarihindeki butun mimari yapilari yapabilirim
çok iddalısın survivor da eyfel kulesini yapta görelim :D
Hocam buradaki minecraft bilenlerin işsizliğini ve yeteneklerini küçümsemişsin. Survival da giza piramidini yapar içine de özgürlük anıtını oturturuz, toplam yapıyı da çin seddiyle korumaya alırız. :D
Yeter ki yapıyı bozacak adam olmasın.
ilk serverda tek başıma yapmıştım 65x65 pramit
yanınada ağlayan bişey yapmıştım :D
-
bence server bence tamamdır hypnot1c ile son 1 kez görüşüp bianalrın konumalrı ayarlayıp sizi servera alacağım az kaldı az bekleyin
-
asiminnesli bunu yazdı
bence server bence tamamdır hypnot1c ile son 1 kez görüşüp bianalrın konumalrı ayarlayıp sizi servera alacağım az kaldı az bekleyin
kerim oyunda mı şuan ?
-
SinusX bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
kerim oyunda mı şuan ?
yok değil :D benim fazla birşey yaptığım yok zaten 1 2 küçük yardım o kadar. Köyleri üyeler inşa edicekmiş o zaman konuştururuz :D
-
hypnot1c bunu yazdıSinusX bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
kerim oyunda mı şuan ?
yok değil :D benim fazla birşey yaptığım yok zaten 1 2 küçük yardım o kadar. Köyleri üyeler inşa edicekmiş o zaman konuştururuz :D
ben tek yönetemem izin verme komutlarını falan bilmiyorum sen yardım etmeyecekmisin :(
-
yarına açılır o zaman?
-
Yanlız serveri açmadan minecraft indirme linkide koysanız:D yeni sürüm falan takip edemiyorum.Direk olursa çok iyi çokda güzel olur. Şimdiden koyacak arkadaşın eline sağlık.
-
solutionman bunu yazdı
Yanlız serveri açmadan minecraft indirme linkide koysanız:D yeni sürüm falan takip edemiyorum.Direk olursa çok iyi çokda güzel olur. Şimdiden koyacak arkadaşın eline sağlık.
-
blackhammer bunu yazdısolutionman bunu yazdı
teşekkürler:D
-
Son durum nedir ? Ne zaman acilacak ?