folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Minecraft Serveri Açacağım. Ama...

Minecraft Serveri Açacağım. Ama...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

selam arkadaşlar. hipo arkadaşımız sağolsun. önayak oldu ve sunucu sağladı.

şimdi ben tahribat minecraft server 2 yi açmayı planlıyorum. netten bi ton video izledim. ynı şekilde deniyorum ama sonuç hep hüsran.

en son aklıma port sıkıntısı olabileceği geldi. minecraft 25565 nolu portu kullanıyor. serverda kapalı bu port. bunu buldum birz kurcalama neticesinde.

şimdi sorum şu ki, servera bu port ile gelen bilgiyi, mesela 80 noluporta, serverdan 80 nolu porttan çıkan bilgiyi de 25565 nolu porta yönlendirebilirmiyiz? bu sıkıntıyıda aşarsak, server hizmete gircek sanırım.  bu işten anlayan kimse varmıdır yardımcı olabilecek?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Yukarı...Ek olarak son Minecraft Server faciasından sonra sanmam tutacağını. Gerçekten eğlenirken milletin yaptığı işi yıkıp yakmak çok kalleşçe! Sana tavsiyem yaşına, psikolojik durumuna kadar öğren öyle izin ver white-list'e koy yoksa gene dağıtırlar ortalığı. Onlar yüzünden de benim gibi arkadaşlar çoklu oynamazlar ki çok sıkıcı oluyor diğer türlü:/

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

deja-vu bunu yazdı:
    -----------------------------

Yukarı...Ek olarak son Minecraft Server faciasından sonra sanmam tutacağını. Gerçekten eğlenirken milletin yaptığı işi yıkıp yakmak çok kalleşçe! Sana tavsiyem yaşına, psikolojik durumuna kadar öğren öyle izin ver white-list'e koy yoksa gene dağıtırlar ortalığı. Onlar yüzünden de benim gibi arkadaşlar çoklu oynamazlar ki çok sıkıcı oluyor diğer türlü:/

-----------------------------

onda sıkıntı olmaz olayların vuku olduğu tarihi anlarız atılan ilk şikayet postlarından, sonrada o tarihe göre whitelistin bir kısmı alınır bir kısmı alınmaz yada herşeyi siktir eder tanıdığı ettiği 20-30 kişiyi alır oynar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

tanıdığım kişilerden kefaletle alıcam zaten. birisi eski serverdak gibi davranırsa, kefilide banlanacak. öyle liseli muhabbeti olmasın diye, tc kimlik numarasıdamı istesem ne diye düşünüyorum :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

http://massivecraft.com/plugins/factions

Bu mod olmadan engelleyemezsin yıkımları yapar yine biri çıkıp sonra banlanmasınında bi kıymeti olmaz

Si vis pacem para bellum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

önce çalıştırayımda, saha sonra bu eklentiyide denerim. sağolasın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

world guard plugini kurulursa sıkıntı çıkmaz sanırım. kimse kimsenin yaptığı yapıyı yeri yıkamaz.

edit: http://plugins.bukkit.org/#ti=&ta=all&au=&subm=false&pno=0

burda işe yarar bir yığın plugin var.

punto cero
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bir yıkıcı ibne herzaman olacaktır

Hocam açarsan en azından 1-2 aydan kısa sürede kapatmama garantisi ver ki zewkle oynansin

Client kurulumu da yapıp ziplersen adam gibi installer yaparız kimsenin eklenti vs kurmasına gerek kalmaz

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Konuyu görür görmez bir neşe doldum. Port olayını dert etme settings diye yanlış hatırlamıyorsam bir dosya vardı  minecraft server dosyasının içinde o olay o kadar kasmaz. Önemli olan oyunda düzenin refahın sağlanması. Teknik sorunlar internette araştırmalrla olmadı deneme yanılmalarla çözülür. Hocam ve kesinlikle ma kesnilikle fction kurulması taraftrayım.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

crime aç bi denede gelip komşu olam sana yine(=

imza
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

evde boşta bir kasa vardı kurdum bukkit dayadım plugin leri açtım no-ip i  arkadaşlarla takılıyoruz . kurulumda yardımcı olabilirim pm den ulaş istersen .

edit:internet bağlantısı sıkıntı olmasaydı tahribat içinde kullanabilirdik , worldguard gibi koruyucu pluginler var server da ama 8mbps ttnetle aynı şehirden bile bağlantılarda sıkıntı yaşanıyor :D

Toplam Hit: 2458 Toplam Mesaj: 19