folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Minecraft Serveri Açacağım. Ama...

Minecraft Serveri Açacağım. Ama...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Valla açılırsa geliriz.İlk worlddeki ortam çok güzeldi, sonradan birkaç ipne yüzünden serverdan soğuduk.Kaliteyi sürekli ve sabit tutabilirsen gene uykusuz geceler başlayabilir.Ayrıca benim bildiğim server ın settings dosyasından kullanılan portu değiştirebiliyorsun.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Açılırsa bu sefer bende gelcem baya zevk almıs millet. Ama bir kaç salatalık tüm inşatları yıkmış sanırım. İnşallah sağlam olur bu sefer.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

valla şeyhim, host kapanmadığı sürece, domaininde 11nci aya kadar süresi var. serveri açtıkmı, ozamana kadar kalır en az. hipo hostu sağlamıştı. port için mailleştik bakalım. gerekli port açılırsa sorun hallolacak gibi.

ayrıca arkadaşlar, portu dosyadan değiştirdim ben merak etmeyin. ama çalışmıyor malesef.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

yok arkadaşlar. hostta 25565 numaalı port kapalı ve firma açmıyor. minecraftta bu portu kullanıyor. port değiştirmeye falan çalıştım ama nafile. sanırım ben bu serveri açamıcam.

aklıma gelmişken mesela hostta 443 numaralı port açık. 25565 numaralı porttan gelen istekleri bu porta yönlendiremezmiyiz? bilgisi olan varmıdır?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

hocam keşke x3 le konuşsaydın, isviçreye gitmiş 18 martta dönüp açacakmış serverı

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

x3 e ben pm atmıştım. bana video falan yolladı sağolsun. ama bendeki sıkıntı port sıkıntsı şuan. o nedenle çözemedim ya.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

eğer düzgün düzenli birşey olursa ben de gelirim valla.Hatta kadir beraber gireriz fenamı :D

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

vallaha ben gelebilirim single da pek mutlu değilim multi alıştıktan sonra 

Toplam Hit: 2457 Toplam Mesaj: 19