Minecraft Serveri Açacağım. Ama...
-
Valla açılırsa geliriz.İlk worlddeki ortam çok güzeldi, sonradan birkaç ipne yüzünden serverdan soğuduk.Kaliteyi sürekli ve sabit tutabilirsen gene uykusuz geceler başlayabilir.Ayrıca benim bildiğim server ın settings dosyasından kullanılan portu değiştirebiliyorsun.
-
Açılırsa bu sefer bende gelcem baya zevk almıs millet. Ama bir kaç salatalık tüm inşatları yıkmış sanırım. İnşallah sağlam olur bu sefer.
-
valla şeyhim, host kapanmadığı sürece, domaininde 11nci aya kadar süresi var. serveri açtıkmı, ozamana kadar kalır en az. hipo hostu sağlamıştı. port için mailleştik bakalım. gerekli port açılırsa sorun hallolacak gibi.
ayrıca arkadaşlar, portu dosyadan değiştirdim ben merak etmeyin. ama çalışmıyor malesef.
-
yok arkadaşlar. hostta 25565 numaalı port kapalı ve firma açmıyor. minecraftta bu portu kullanıyor. port değiştirmeye falan çalıştım ama nafile. sanırım ben bu serveri açamıcam.
aklıma gelmişken mesela hostta 443 numaralı port açık. 25565 numaralı porttan gelen istekleri bu porta yönlendiremezmiyiz? bilgisi olan varmıdır?
-
hocam keşke x3 le konuşsaydın, isviçreye gitmiş 18 martta dönüp açacakmış serverı
-
x3 e ben pm atmıştım. bana video falan yolladı sağolsun. ama bendeki sıkıntı port sıkıntsı şuan. o nedenle çözemedim ya.
-
eğer düzgün düzenli birşey olursa ben de gelirim valla.Hatta kadir beraber gireriz fenamı :D
-
vallaha ben gelebilirim single da pek mutlu değilim multi alıştıktan sonra