Minik Cep Sobası
-
cok güzel bişidir 10 sn de sobayi yakıyor

-
bende bişi sandım
Allah göstermesin cebindeyken tutuşursan ist itfayesi bile kurtaramaz hoca senii

kullan daha iyi :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bende bişi sandım
Allah göstermesin cebindeyken tutuşursan ist itfayesi bile kurtaramaz hoca senii

-----------------------------
cepte yanmaz. %100 güvenlidir. -
balik_ bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:

cepte yanmaz. %100 güvenlidir.
-----------------------------en azından akma derdi yok :) yada üstünü batırma derdi yok :)
bende bu cep sobaları varya açınca havayla temaz edince ısınıyo onu anlatıyon sandıydım çok sevindiydim :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------balik_ bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:

cepte yanmaz. %100 güvenlidir.
-----------------------------en azından akma derdi yok :) yada üstünü batırma derdi yok :)
bende bu cep sobaları varya açınca havayla temaz edince ısınıyo onu anlatıyon sandıydım çok sevindiydim :)
jel akıcı değil. kıvamı biraz katı olduğu için akmıyor. ben bunu sürekli cebimde taşıyorum. ara sıra dışarıda yakıyorum. yakması da çok basit. tek bir çakmak çakımı ile anında yanıyor. koku ve duman yok. kapağı kapandığı anda sönüyor. -
o küçük kutuya koyduğun jeli kaç kere kullanabiliyorsun?
-
süper lan nerden alcaz jeli?
-
muhabbet kuşunu ısıtmak için ideal.kafes kaloriferin yanında dursa bile üşüyorlar.böyle yöntemleri denemek lazım : )
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------muhabbet kuşunu ısıtmak için ideal.kafes kaloriferin yanında dursa bile üşüyorlar.böyle yöntemleri denemek lazım : )
-----------------------------kusu tutusturma sonra
-
vay iyiyimişi hacı bu. ben hep üşürüm. elbise neyim yapsak bari bundan :)
soru: örneğin 3 gram aldık yaktık sonra bitmeden kapattık kapağı 2 gün sonra açıp geri çalıştırabiliyoz mu