Miraç Kandili
-
İyi Kandiller Herkese
Bediüzzaman Said Nursi, Risale-i Nur Külliyatı, Sözler, 31. Söz böyle kayanağa ve kaynağın sahibine ..... kandil sebebiyle sansürledim -
xz bunu yazdı:
-----------------------------enteresan bir kurgu olmuş, kürt sait (nursi dedikleri it) ingiliz ajanlığı yapmaktan arta kalan zamanlarında demek böyle şeyler yazmak gibi hobileride varmış ama sıkarken biraz dozunu kaçırmışlar yani biraz makul olsaydı daha çok insanı inandırılardı.
Tam 3.sınıf amerikan filmi senaryosu aslında , söylesinler sahipleri yahudilere holivut ta film yapsınlar bunu böyle salya sümük ağlasın millet - nasısa holivutu yahudiler komple satın aldılar. musa falanda geçiyo bide içinde kesin bayılırlar hikayeye değerlendirmek lazım.
-----------------------------
arkadaşım kürt sait ve said nursi farklı kişiler bilmeden atıp tutuyorsunayrıca neden it diyorsun tanıyormusun said nursiyi yazık
-
kenankonak bunu yazdı:
xz bunu yazdı:
-----------------------------enteresan bir kurgu olmuş, kürt sait (nursi dedikleri it) ingiliz ajanlığı yapmaktan arta kalan zamanlarında demek böyle şeyler yazmak gibi hobileride varmış ama sıkarken biraz dozunu kaçırmışlar yani biraz makul olsaydı daha çok insanı inandırılardı.
Tam 3.sınıf amerikan filmi senaryosu aslında , söylesinler sahipleri yahudilere holivut ta film yapsınlar bunu böyle salya sümük ağlasın millet - nasısa holivutu yahudiler komple satın aldılar. musa falanda geçiyo bide içinde kesin bayılırlar hikayeye değerlendirmek lazım.
arkadaşım kürt sait ve said nursi farklı kişiler bilmeden atıp tutuyorsunayrıca neden it diyorsun tanıyormusun said nursiyi yazık
-----------------------------XZ nin işlemcisi ara sıra karışır ama genelde iyi niyetlidir.
Kandil hayırlara vesile olsun.
-
tüm inancı olanların kandili mübarek olsun !!!
-
kandılnz mubarek olsunn...
-
butun islam aleminin miraç kandili mubarek olsun müridler..
-
Bütün Müslüman kardeşlerimin Kandilini kutlarım..
-
cümleten kandiliniz mübarek olsun
-
Ben de hepinizin kandilini
-
HolyOne bunu yazdı:
Ben de hepinizin kandilini
-----------------------------kutlarım...