Miraç Kandili
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Ben de hepinizin kandilini
-----------------------------ni?
-
herkesin kandili mübarek olsun...
-
HolyOne bunu yazdı:
Ben de hepinizin kandilini
-----------------------------Bu tip konuları sevmiyorsan bir duyuru yapıp konu açılmasını yasaklamak çok zor olmasa gerek?
-
Amma fesatsiniz ya=)
kutluyorum manasında...
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Amma fesatsiniz ya=)
kutluyorum manasında...
şeyh meyh dinlemez şeytan taşlar gibi taşlarız ha:) -
enteresan bir kurgu olmuş, kürt sait (nursi dedikleri it) ingiliz ajanlığı yapmaktan arta kalan zamanlarında demek böyle şeyler yazmak gibi hobileride varmış ama sıkarken biraz dozunu kaçırmışlar yani biraz makul olsaydı daha çok insanı inandırılardı.
Tam 3.sınıf amerikan filmi senaryosu aslında , söylesinler sahipleri yahudilere holivut ta film yapsınlar bunu böyle salya sümük ağlasın millet - nasısa holivutu yahudiler komple satın aldılar. musa falanda geçiyo bide içinde kesin bayılırlar hikayeye değerlendirmek lazım.
-
kenankonak bunu yazdı:
xz bunu yazdı:
-----------------------------enteresan bir kurgu olmuş, kürt sait (nursi dedikleri it) ingiliz ajanlığı yapmaktan arta kalan zamanlarında demek böyle şeyler yazmak gibi hobileride varmış ama sıkarken biraz dozunu kaçırmışlar yani biraz makul olsaydı daha çok insanı inandırılardı.
Tam 3.sınıf amerikan filmi senaryosu aslında , söylesinler sahipleri yahudilere holivut ta film yapsınlar bunu böyle salya sümük ağlasın millet - nasısa holivutu yahudiler komple satın aldılar. musa falanda geçiyo bide içinde kesin bayılırlar hikayeye değerlendirmek lazım.
arkadaşım kürt sait ve said nursi farklı kişiler bilmeden atıp tutuyorsunayrıca neden it diyorsun tanıyormusun said nursiyi yazık
-----------------------------sait diye kürdün biri vardır elbette ayrıca ikisine de it dememe bozulmazsın umarım