Mirac Kandiliniz Mübarek Olsun
-
Miraç, Peygamber Efendimizin Recep Ayı'nın 27. gecesi Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan semaya, ilahi huzura yaptığı hikmet yüklü yolculuğu ifade eder. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışalım. Ailemizin, komşularımızın, yakınlarımızın gönüllerini alalım, dualarımızla dünya üzerinde sıkıntı yaşayan kardeşlerimizin yanında olalım.Kandiliniz Mubarek Olsun.

-
-
görmedim evet.2 tane olsun artik.
-
manfolder bunu yazdı
görmedim evet.2 tane olsun artik.
birazdan silinen konu loglarında şu mesajı görmemiz olası ;
diğer konudan devam edin. under sildi -
25 mayis 2014 mirac kandili?! yatay-dikey seyahat
miraciniz,cimiz mubarek/kutlu olsun. -
Hepimizin Mirac kandili mübarek olsun. Vatana millete hayırlı olsun. Allah-ü Teala günahlarımızı affeylesin.
DrKill tarafından 25/May/14 14:15 tarihinde düzenlenmiştir -
5Agustos1921 bunu yazdı25 mayis 2014 mirac kandili?! yatay-dikey seyahat
miraciniz,cimiz mubarek/kutlu olsun.nasıl bi uplamadır bu :/
-----
herkesin mirac kandili mubarek olsun.
-
@reyzi K,
Farkli Tarik'a akanlar oluyor ya, kumeyi genis tuttum.;)
@Kill dr, Cem'il cumlemize hidayet turkoglu versin ;)
RitmFarbRacourci tarafından 25/May/14 15:24 tarihinde düzenlenmiştir -
manfolder bunu yazdı
Miraç, Peygamber Efendimizin Recep Ayı'nın 27. gecesi Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan semaya, ilahi huzura yaptığı hikmet yüklü yolculuğu ifade eder. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışalım. Ailemizin, komşularımızın, yakınlarımızın gönüllerini alalım, dualarımızla dünya üzerinde sıkıntı yaşayan kardeşlerimizin yanında olalım.Kandiliniz Mubarek Olsun.

Amin Cümlemizin İnşallah...
-
sizlerinde efemm
-
sağol cümlemizin kandili mubarek olsun