Mirasımı Dağıtıyorum (Torrent Accountlarım)
-
animebytes,torrentleech,funfile ve extnt.pl,torrentbytes gitti, hd olanlarda birazdan gidecek nerdesin nitro ağaç oldum ?
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
scc,sct,ftwr,ftn accountlarım vardı zamanında be..
Bu sitelerden ikisi kapandı da; ftn ve sccyi nasıl kaybettin hoca yaa. Şu an ben sccdeki hızı hiçbir yerde görmedim. ftnye üye değilim ama hız ve içeriğini biliyorum. BU siteleri kaybettiysen git atla biryerden yaaa.
passthepopcorn, torrentbytes, torrentgui
Bu üçüne talibim. İstersen diğer sitelerden ratio proof gösteririm. Cheat programları kullanmam, dolayısıyla banlanmam ve dolayısıyla ülkemin banlanmasına neden olmam. 100 mbit hızım var. Sİtenin kalitesini artıracağımı düşünüyorum. En az 1.5 ay seed yaparım.
Edit: cosanostra'da her usera ait hash var. Onun için belli bir giriş kapısı yok. Hocam mümkünse hd trackerları hatta diğerlerini de hızı düşük olan, seed etmeyen, ratio scheat programları kullananlara verme. Sonra ülkemiz banlanıyor.
-----------------------------passthepopcorn bende hacı :)
-
Film manyakları cosanostra ile piratethe.net i kaçırmasınlar.
-
diamonique bunu yazdı:
Film manyakları cosanostra ile piratethe.net i kaçırmasınlar.
Ben Türkçe torrent siteleriyle uğraşiom kardeş. birtanesine istek yaptim zaten listede bi onu gördüm başka türk torrent sitesinde warsa onlardan da alsam iyi olur gerçi istediğimi wermedi daha da =) neyse -
karagarga davetiye varsa talibim
-
piratethe.net talibim
-
infernaL bunu yazdı:
-----------------------------karagarga davetiye varsa talibim
-----------------------------neden karagarga kardeş ben bi dünya şey saydım mülakati geçemedim askeriyenin mülakatinda bile böle bişi yok =) pm at mülakatta terle biraz inş alirsin
-
Bu sitelerin avantajı ne beyler? Normal google da bulduğum torentlar(rastgele) 1** 12* arası çekiyolar.Ne yani bunlar dahamı hızlı + ları neler ?
-
skyvalet bunu yazdı:
Bu sitelerin avantajı ne beyler? Normal google da bulduğum torentlar(rastgele) 1** 12* arası çekiyolar.Ne yani bunlar dahamı hızlı + ları neler ?
-----------------------------hocam şimdi sen public trackerda eski bir filmi oyunu kolay kolay bulamazsın bulsanda seeder az olur yavas cekersin bunlarda ise bulma şansın daha yüksek hızda genelde daha iyi olur
-
FiL3MAN sen buna mülakat mı diyorsun hocam ? yapma allasen neden kg diye sordum cevap veremedin biraz torrent davetiye-takas sitelerinde takılında mülakat nasıl olurmuş görürsün adamlar seedbox ister en az 3 kaliteli trackerdan ratio ister,hız testi ister vs. vs. yapmayın hocam alla aşkına benim hiç bi işime yaramıcak zaten bunlar ama yaramıcak diyede kg gibi göz nuru bir trackerı isteyene vericem sanmayın yani kg'yi Nitrousa verdim ve içim çok rahat başkasına verseydim sen türkçe tracker arıyorsun ama kg'nin ingilizce olduğundan habersizsin yani burda bana dicek bişey kalmıyor zaten hocam ama dediğim gibi pm at istediğin türk trackardan davetiye yolalrım madem türkçe içerik isitoyrsun
günlük pm hakkım doldu,Buremba hocam mailini pmle ptn senindir.
gidenelre eklenenler; Karagarga,Piratethe.net,hd-bits,hdme,hdpre,secret-cinema