Mısır Piramitleri Türkiyeden Kaçırılmış !!!
-
hahaha koptum ya kim uyduruyo.allah aşkına mısır gibi bi yerdeki piramitler trden alınmıiş:D o piramitlerin her bir taşı bi ton be:D
-
yok ebesinin ki :D:D
-
abi hatırlıyorum adım gibi eminim bu konudan 1 kez daha açılmıştı:D
-
muhahahah
misirlilarida bizden caldilar a.q
-
oha :D
izmirden yaw izmirden :P
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
abi hatırlıyorum adım gibi eminim bu konudan 1 kez daha açılmıştı:D
evet açılmıştı yok abi bu insanların gerçek olduğuna inanmıyorum bu kadar olur mu ya bi de dinazorlar koruma altına alındı diye bi geyik vardı sonra ithal millet vekilleri :D
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------oha :D
izmirden yaw izmirden :P
yok kardeşim yanlışın var mısır piramitleri afyondaymış kaçırmışlar işte videoooda anlatıyoo :)izmirde ise eyfel kulesi vardı bizim evin çaprazındaydı hatta :) bi sabah kalktık ki yok :) Fransızlar Yürütmüş :)
-
Arkadaşlar saçmalamayın ne izmiri afyonu?
tuz gölünün yanındaydı piramitler, 18. yyda osmanlı sadrazamı tarafından toprak karşılığı mısıra verildi. şimdi bunu örtpas etmek için kaçırıldı diyolar.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar saçmalamayın ne izmiri afyonu?
tuz gölünün yanındaydı piramitler, 18. yyda osmanlı sadrazamı tarafından toprak karşılığı mısıra verildi. şimdi bunu örtpas etmek için kaçırıldı diyolar.
-----------------------------öyle bi demişsinki hah bi tane de forumda var diyesim geldi insan sonuna bi smiley falan koyar:D
-
sirpence bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar saçmalamayın ne izmiri afyonu?
-----------------------------öyle bi demişsinki hah bi tane de forumda var diyesim geldi insan sonuna bi smiley falan koyar:D
-----------------------------abi bizim toplumumuz böyle araştırmadan sorgulamadan duyduğu her boka inanıyo
biri çıkıp (burada ben) doğruları söyleyince de inanası gelmiyo
biraz akıllı mantıklı olun ya
sadrazamın adını tam hatırlayamadım kusura bakmayın