Mısır Piramitleri Türkiyeden Kaçırılmış !!!
-
Bizim insanımızda sike sürülcek akıl yok. Avrupa bizden iyi teknolojide, şunda bunda diye, kötülerler denetim mekanizmalarını ama kendileri düşünmekten aciz mahlukatlar. Ben her zaman söylerim, 16. ay doldu ttnet çğrı merkezinde, 200 000 üzerinde kişi ile konusdum, içlerinden düşünen insan sayısı 250 yi geçmez.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
sirpence bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar saçmalamayın ne izmiri afyonu?
tuz gölünün yanındaydı piramitler, 18. yyda osmanlı sadrazamı tarafından toprak karşılığı mısıra verildi. şimdi bunu örtpas etmek için kaçırıldı diyolar.
-----------------------------öyle bi demişsinki hah bi tane de forumda var diyesim geldi insan sonuna bi smiley falan koyar:D
-----------------------------abi bizim toplumumuz böyle araştırmadan sorgulamadan duyduğu her boka inanıyo
biri çıkıp (burada ben) doğruları söyleyince de inanası gelmiyo
biraz akıllı mantıklı olun ya
sadrazamın adını tam hatırlayamadım kusura bakmayın
-----------------------------Haklısın Hocam Tarih Dersinde Bizde Görmüştük O konuyu Padişah Sırf KEyfine bi Avuç Toprağa Vermişti Piramitleri
-
Mallıkta sınır tanımamışlar :|
-
Garip doğrusu :) Herif bide tarih öğretmeniymiş:) Daşşak geçiyo bence..
-
Cr4zY bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar saçmalamayın ne izmiri afyonu?
tuz gölünün yanındaydı piramitler, 18. yyda osmanlı sadrazamı tarafından toprak karşılığı mısıra verildi. şimdi bunu örtpas etmek için kaçırıldı diyolar.
-----------------------------öyle bi demişsinki hah bi tane de forumda var diyesim geldi insan sonuna bi smiley falan koyar:D
-----------------------------abi bizim toplumumuz böyle araştırmadan sorgulamadan duyduğu her boka inanıyo
biri çıkıp (burada ben) doğruları söyleyince de inanası gelmiyo
biraz akıllı mantıklı olun ya
sadrazamın adını tam hatırlayamadım kusura bakmayın
-----------------------------Haklısın Hocam Tarih Dersinde Bizde Görmüştük O konuyu Padişah Sırf KEyfine bi Avuç Toprağa Vermişti Piramitleri
-----------------------------afyondaymış yani piramitler?:D
-
Ya bildigin gülmekten karnıma agrılar girdi :D Ama bi yandan da üzüldüm adam Tarih öğretmeniymiş :S
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------afyondaymış yani piramitler?:D
-----------------------------birader tuz gölü diyorum kafan mı basmıyo =)
-
zeka , mantık denen şey herneyse o kaçırılmış ...