Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
Mısır'daki Olaylar Sırasında Çekilen Garip Görüntü.
Mısır'daki Olaylar Sırasında Çekilen Garip Görüntü.
-
Mısır'da halk her tarafta olaylar çıkartırken çekilmiş bu görüntüde atının üzerinde giderek yükselen bir adam silüeti gözüküyor.Bu adamın Hz. Hızır olduğu söyleniyor.
http://www.akilli.tv/video/525256/Misir-da-savasin-ortasinda-HzHizir-goruntulendi.aspx
-
Işıktan felan değilse harbi harbi süper bişi ya..
-
niye hep böyle şeylerde at a binilir ki belki bir araba olacak belki eşşek filan belki kuş hep atlı hayal edilir :)
olabilirde olmayabilirde tartışmak anlamsız.. ayrıca böyle şeylerin görüntülenebileceğini sanmıyorum hele ki kameralarla..
-
arkasındaki ışıkla ve üstündeki ışıkla paralel gitmesi ışık yanılması olabilir gibi gelebilir bana öyle geldi
hz.hızır olduğunu nernden anlamışlar ki?
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------
niye hep böyle şeylerde at a binilir ki belki bir araba olacak belki eşşek filan belki kuş hep atlı hayal edilir :)
olabilirde olmayabilirde tartışmak anlamsız.. ayrıca böyle şeylerin görüntülenebileceğini sanmıyorum hele ki kameralarla..
-----------------------------kameralar gözün görebildiğinden fazlasını görür eksiğini görmez hoca
ama ışık yansıması yada editlenmiş video
-
Sizi bilmem ama seyrederken dibim düştü :)
-
garip :)
cinlerin fotosunu cekebildigimize göre, kamera bunuda yakalamis olduguna göre :) cindir :|
-
DJ_Alper bunu yazdı:
arkasındaki ışıkla ve üstündeki ışıkla paralel gitmesi ışık yanılması olabilir gibi gelebilir bana öyle geldi
-----------------------------genelde zor zamanlarda gelir die sanırım ama bende inanamıorum böle wideolara genelde
-
Turania bunu yazdı:
hacı asıl sadece kameralar yakalayabilir bunları :| Kameralardan hiç bişey kaçmaz :D gözlerin göremediğinin kat kat fazlasını görür :D ama video hakkında yorum yapamıcam :D -
Turania bunu yazdı:
-----------------------------at daha karizma, bende olsam atla gelirim.
-
irwa bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------genelde zor zamanlarda gelir die sanırım ama bende inanamıorum böle wideolara genelde
-----------------------------insanların gözünde perde vardır dünyadan olmayan varlıkları göremez videoda çekilebilir ama kamera ve üstündeki ışıkla pararlel gidiyo