Mısır'daki Olaylar Sırasında Çekilen Garip Görüntü.
-
DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------
Oskar bunu yazdı:
Scorpions bunu yazdı:
Oskar bunu yazdı:
DiKeyEy bunu yazdı:
UzatmaNaciye bunu yazdı:
-----------------------------kabeye inen melek videosu gerçek değildir... inanmayın
-----------------------------Gerçek olmadığı ispat edildimi? İçimden inanmak geliyor.
-----------------------------melekler şu ana kadar hep kanatlı tasvir edilmiştir. ancak öyle olmadıklarını biliyoruz. burada da öyle tasvir edilmiş. bu fake'i koyanın tasvir edeceği ilk şey kanat olacaktı onu da yaptı. yutmayız biz bunları
-----------------------------Kanatsız olduklarını nereden biliyorsunuz? Siz melek gördünüzmü?
-----------------------------bu videoyu şeyhe sorduk. şeyh bize çok güzel bi fırça kaydı.. :D hadi melek görmediniz, kitaplardan gören sahabilerden de mi bişey okumadınız die.. :D
-----------------------------bende onu diyorum zaten. kanatlı oldukları filan hep yalan çizgi filmlerde görüp sallıyolar. bu gerçek olsaydı yada yapan akıllı olsaydı kanat yapmazdı :)
-
Scorpions bunu yazdı:
DiKeyEy bunu yazdı:
bu videoyu şeyhe sorduk. şeyh bize çok güzel bi fırça kaydı.. :D hadi melek görmediniz, kitaplardan gören sahabilerden de mi bişey okumadınız die.. :D
-----------------------------bende onu diyorum zaten. kanatlı oldukları filan hep yalan çizgi filmlerde görüp sallıyolar. bu gerçek olsaydı yada yapan akıllı olsaydı kanat yapmazdı :)
-----------------------------Video tabi ki sahte ama inanan arkadaşlar için kanat tartışmasına son vermek amaçlı şu ayeti yazayım dedim.
http://www.diyanet.gov.tr/kuran/ayet.asp?Kuran_id=35&I3.x=4&I3.y=17&Ayet_No=1
-
hz. hızır ile ne alakasıı varki videoda gördüğüm kadarı ile o zamazingonun dönüş yaptığı ve kaybolduğu yerde bi patlama oluyor...hz. hızır muhalifleremi destek veriyomuş anlamadım ki :P
yaf bu video montaj gibi çünki assıl görüntünün üstünee bündirilmiş gibi bi durumu var.metafizik ile uğraşan insanların özel kameralar ile çektiği görüntüleri izledim hemde öyle pc de felan değil çekilen kamerada.eğer varlık olsaydı bi şekilde ardıında ve çevresinde enerji dalgası yaratırdı...suyu yararark ilerken arkanızda bıraktığınız dalga gibi düşünün... -
CasTeaL bunu yazdı:
Scorpions bunu yazdı:
DiKeyEy bunu yazdı:
bu videoyu şeyhe sorduk. şeyh bize çok güzel bi fırça kaydı.. :D hadi melek görmediniz, kitaplardan gören sahabilerden de mi bişey okumadınız die.. :D
-----------------------------Video tabi ki sahte ama inanan arkadaşlar için kanat tartışmasına son vermek amaçlı şu ayeti yazayım dedim.
http://www.diyanet.gov.tr/kuran/ayet.asp?Kuran_id=35&I3.x=4&I3.y=17&Ayet_No=1
-----------------------------Bitkilere kıtalar arası dolaşabilmeleri, kuşlara ise gökyüzünde uçabilmeleri için farklı kanatlar veren Allah (cc) elbette Venüs’ten Jüpiter’e, Jüpiter’den Satürn’e ve diğer yıldızlara seyahat eden meleklerine de uygun kanatlar ve seyahat araçları vermiştir. Fakat melekler nuranî varlıklar olduklarından elbette kanatları nura münasip bir şekilde olmalıdır.
Yağmur tanelerinden yıldızlara kadar pek çok şey için meleklerin seyahat araçları denilebilir. Onlar bunlara Allah’ın izni ile binerler. Kâinatı seyir edip gezerler.
“Hamd, göklerin ve yerin Fatır’ı (yaratıcısı), melekleri ikişer, üçer, dörter kanatlı elçiler yapan Allah a mahsustur. (O, mahlûkatı) yaratmada (maddeten veya manen, kime) ne dilerse artırır. Şüphesiz ki Allah, her şeye hakkıyla gücü yetendir.” (Fatır, 1)
Ayette meleklerin kanatlarının fazlalığının zikredilmesi, onların güç ve sürat yönünden derecelerini ve Allah (cc) katındaki değerlerini gösterir
Altı yüz kanada sahip olan Cebrail’in (as) kuvvetiyle ilgili şöyle bir hadis rivayet edilir:
Hz. Peygamber (asm) Cebrail’e (as):
“Allah (cc) senin kuvvetinden bahsediyor. Kuvvetin ne kadar?” diye sormuş. O da:
“Lut kavminin dört şehrini kanatlarımın üzerine alıp, göktekiler o şehirdeki köpeklerin havlamasını ve horozların ötüşlerini duyacakları yüksekliğe kaldırdım ve yere çaldım.’’ demiştir. (Fahreddin Razi; Tefsir-ül Kebir)Peygamberimiz’in (asm) Cebrail’i (as) iki defa asıl şekli ile gördüğünü Abdullah b. Mes’ud (ra) şöyle rivayet etmiştir: “Cebrail’i aslî şeklinde gördü, altı yüz kanadı vardır.” (Müslim)
Bu rivayetten de anlaşıldığı üzere melekler bir takım latif cisimlerden yaratılmış olup şekil ve boyut sahibidirler.
Ayette geçen “ikişer, üçer, dörder kanatlı elçiler yapan ” ifadesi; meleklerin bir vakitte iki, üç, dört veya daha fazla yıldızlarda bulunabildiklerine de işaret eder.
Güneş ışığı bütün özellikleriyle beraber kolaylıkla her yerde bulunabildiği gibi aynı melek bir anda pek çok yerde bulunabilir.
Çünkü melekler de nuranî olmalarıyla yansıma özelliğine sahip oldukları için tek bir suretleri vardır denilemez. Aynı melek bir anda birçok yerde birbirinden faklı değişik suretlerde bulunabilir.
-
@Scorpions o verdiğin yazıda ayeti ebesinin nikahına kadar yorumlamışlar. Tabir yerinde ise burnu bacak yapmışlar. Ayette "ikişer,üçer, dörder kanat" diyor bitti.
-
Gereken açıklamaları ve videoları foruma yazan bir çok arkadaş açıklamış zaten.
İlluminati vb diğer örgütlerde bu tür hologram , bluebeam vb uydudan veya ilgili gözüken ülkenin herhangi bir yerine ekipmanların kurulum yapıp dünyanın herhangi bir yerinde bu şekilde görüntüler oluşturacak teknolojileri vardır. Bu tür örgütlerin içinde ciddi ciddi manyak - hasta insanlar var. Bu örgütlerdeki kafayı sıyırmışları , kendilerini diğer yönlerden sevmesemde , teknolojinin sınırlarını zorladıkları için bu yönlerinide seviyorum.
Bu tür teknolojileri kullanarak gökyüzünden yeryüzüne hz isayıda indirirler , mehdiyide getirirler , gökyüzünden sözde Allahıda insanlara gösterip insanlarla konuşturabilirler , terörist faaliyetler yapacak insanlara gözükerek onlara mesajlar vererek dini mesaj gibi algılatıp o insanları eylemlere zorlayabilirler.
Neyse Allahtan internet var , teknoloji var , herkes herşeyden haberi oluyor ve bu tür kandırmacalara inanan sayısı çok az olur.
Benim bu teknolojide asıl hoşuma giden ise bir ürününüzün reklamını yapmak isteseniz ürünü dünya geneli marketlere dağıtıp her ülkede ürününüzü bu şekilde gösterince ürünüzün satışı muazzam olur bir anda çok zenginde olabilirsiniz , veya bir internet siteniz olur , alt yapısını hazırlayıp dünya geneli tanıtımını gökyüzünde yapabilirsiniz , milyonlarca tl reklam geliri bile elde edilebilir.
Lazerle şu an gökyüzüne yazı yazdırabiliyoruz ama bu teknoloji daha farklı ve 3 boyutlu gösteriyorlar.
ufo denilen görüntülerde bunların benzerleridir.. Yoksa normalde ufo o kadar uzayı gözetleyen teleskoplarda gözükmeyecekte sadece dünyada gözükecek ....
Bu teknolojiyi bende araştırıyorum ve detaylarına inmeye çalışıyorum.
İleride herkesin eline geçerse reklam yönünden uluslar arası bir kanuna tabi olması lazım Yoksa önüne gelen büyük firmalar global şirketler çıkardıkları ürünün gökyüzünde 3 boyutlu kendi reklamını yaparlar.
Televizyon , radyo , gazete , internet reklam sektöründe pasta payıda bundan etkilenir ve pasta paylarıda ciddi ciddi azalır.
Sanırım 20 seneye kalmaz bunun reklam yönünden uluslar arası kanunlarını , şartlarını , ücretlerini vb belirlerler diye düşünüyorum.
Hologram teknolojisi ayrıca cep telefonlarınada yansıyabilir , görüntülü konuşmak yerine karşınızdaki 3 boyutlu karşınızda duracak öyle konuşabilirsiniz. Şirket yöneticileri , başka bir ülkede tanıtım yaparken ilgili firmaya hologram konferanslar vererek , ürünlerini bu şekilde göstererek iş bağlantıları yapabilirler.
Aşağıdaki ürünlerin global olarak dünya çapında gökyüzünden tanıtımında kullanılabilir.
Düşündükten sonra bu teknolojinin kullanım alanı ve farklı sektörlere farklı şekilde uygulama alanları daha çok çıkar.
01 GIDA VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER 26,78 02 ALKOLLÜ İÇECEKLER VE TÜTÜN 5,90 03 GİYİM VE AYAKKABI 7,22 04 KONUT, SU, ELEKTRİK, GAZ VE DİĞER YAKITLAR 16,46 05 MOBİLYA, EV ALETLERİ VE EV BAKIM HİZMETLERİ 6,93 06 SAĞLIK 2,40 07 ULAŞTIRMA 15,15 08 HABERLEŞME 4,64 09 EĞLENCE VE KÜLTÜR 2,70 10 EĞİTİM 2,32 11 LOKANTA VE OTELLER 5,89 12 ÇEŞİTLİ MAL VE HİZMETLER 3,61 -
Gökyüzünde ki işaretler filan inanmayın böyle şeylere,zamanı gelince görürsünüz bunun gibi şeylerin hepsi blue beam yalanları.