@Mit.Gov.Tr
-
ya bir ara tahribat.com da görmüstüm @mit.gov.tr veriyordu bir iki arkadas hala varmi acaba alabiliyormuyuz..
-
ameleden bahsediyon sen :D
-
eğer öyle bir mail verebilen biri varsa helal olsun gerçekten...
-
sadece msn alırsın mail zor....
-
Mail kasar harbiden.ama msn i net passporttan alırsın.Bi gir net passport a yapamazsan pm at yazıyım.Ben msnimi ismim@soyismim.com olarak almıştım mesela
-
peki e-posta adresini nası doğrulatıyosunuz kardeşler...
-
almasini bende biliyorum herkes biliyor önemli olan onaylatabilmek internette bir sürü onaylanmis @mit.gov.tr uzantili msn lere rastladim hatta bir ara tahribat.com da biri dagitiyordu + bu msn adreslerine sahip olan kisilerin web siteleri vb.. referanslari var.. onlar aliyorsa bizde alabiliriz ?? tahribat.com da biri yazmisti ama bulamiyorum aramada calismiyor..
-
O senin onaylatanlar demekki hep ajan hoca eskiden mass.be kendisi onayladığını iddaa ediyordu ama göremedik:) desene sen hacker die bizim ajan kankalarla konuştun ehehe
-
ya bilmiorum walla isim vermek istemiyorum ama bende bir sürü @mit.gov.tr onaylanmis msn adreslerine rastladim cogununda forum sitesi var müzik sitesi var eglence sitesi var ajan olduklarini sanmiyorum :D
-
lan götüm çıkıyo onaylıcam diye ama olmuyo
ama zannımca smtp serverini bulursan mit in onaylarsın(emin diilim bi ihtimal) buzul a sormak lazım bi ara mail fln atıyodu mit'e
neyse bulursanız bana pm atın bende onayliim
-
ya millet galiba bu onay mevzuunda şöle bişi var mesela ben bir arkadaja .......@se...t.bjk die bi passport açtım kapanmadı bu com net tr olmasından kaynaklanıyor adama onay maili falan sormadı hiç halada kullanıyor ben kendime aldım byhack@byhack.tr.gs die kapandı a.q.
Toplam Hit: 7013 Toplam Mesaj: 24