@Mit.Gov.Tr

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek

miti boş ver su sıralar jitem moda jitem.gov.tr uzantılı bişey alın alıyosanız

Sizce bu bir vedamıydı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    ewet  arkadaşlar  üyeliği  bende aldım msn de  açabiliyosunuz  ama mail  adres  doğrulanmadı diyor.doğrulamak için  onay  iletisi  gelcek diyor  ama  olmayan  bir  maile  ileti gelsede  maili  açamiyorsunuz  yani  açamadınız  bir  mail adresine  ileti  geldiği için  eliniz  kolunuz  bağlı  duruyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiridoz
    asiridoz's avatar
    Erkek

arkadaşlarım :D saygılarrr başta

banada böyle mail çıktı geçen gün ve şaşırdım kaldım biraz araştırdım zamanında alınabiliyor ve dogrulatabiliyormuşuz  ögrenimlerim bunu gosterdi fakat  benim şifresini aldıgım adam harbi acan

adamın şifresinde hayır yok

2 karakterden 1 i    M-i-T 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cambur87
    cambur87's avatar
    Erkek
    https://accountservices.passport.net/reg.srf?sl=1&lc=1055&vv=30  ac sende mıtmı accan ne accaksan ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Bir Öneri:

Şimdi Passport netten aldınız diyelim...mit.gov.tr uzantılı...oturum açtınız ve yazan şudur x@ m i t .g o v .t r (e-posta adresi doğrulanmadı) Bu Normalde Nickimizin yazdığı Yerden Değiştirilebilir..ama Araçlar-Seçenekler Sekmesini Tıkladığınızda O Yerin Kapalı Olduğunu Görüyoruz...Şimdi programlamadan anlayan arkadaşlar şöyle bir şey yapabilirmi...mesela bu messenger discovery programını bilirsiniz msn üstünde oynamalar yapar..şimdi programcı arakaşlar da bu nick yazan bölümün açılmasını ayarlarsa e-posta doğrulatmaya gerek kalmaz...

Anlatabildiimi acaba?

İkincisi....

Dostlar Biz Burda Bunları Yaparken Mitteki Adamlarda harıl harıl internetten arıyolar tarıyolar...hatta üyelerimizden biri de mitten olabilir ayağınızı denk alın

Çekil,Önümden Çekil...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    ewt ben mittenim hepinizi tutuklucam a.q göreceniz orayı burayı heyklemeyi:D:D:

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Anladığım kadarıylan kimsenin uğraşmak için arkası "yemiyor" dürüst olun

Çekil,Önümden Çekil...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    bir kere bilmemne@mit.gov.tr mailini nah alırsınız :D msn derseniz msn sinin alırsınız ama e-postayı doğrulayamazsınız söylim onu alınacak olsa ben alabilirdim :) o kadar meyil attım mite sonunda baktım iş boka sarıyor hiç bişey atmadım vermezler adamlar salakmı size mit.gov.tr den mail verecekler :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

bir kere bilmemne@mit.gov.tr mailini nah alırsınız :D msn derseniz msn sinin alırsınız ama e-postayı doğrulayamazsınız söylim onu alınacak olsa ben alabilirdim :) o kadar meyil attım mite sonunda baktım iş boka sarıyor hiç bişey atmadım vermezler adamlar salakmı size mit.gov.tr den mail verecekler :)

ya vermiceklerini bizde biliyoruz be kardeş...sen bunu okudunmu???

Bir Öneri:

Şimdi Passport netten aldınız diyelim...mit.gov.tr uzantılı...oturum açtınız ve yazan şudur x@ m i t .g o v .t r (e-posta adresi doğrulanmadı) Bu Normalde Nickimizin yazdığı Yerden Değiştirilebilir..ama Araçlar-Seçenekler Sekmesini Tıkladığınızda O Yerin Kapalı Olduğunu Görüyoruz...Şimdi programlamadan anlayan arkadaşlar şöyle bir şey yapabilirmi...mesela bu messenger discovery programını bilirsiniz msn üstünde oynamalar yapar..şimdi programcı arakaşlar da bu nick yazan bölümün açılmasını ayarlarsa e-posta doğrulatmaya gerek kalmaz...

Anlatabildiimi acaba?

bu konuda bişi yapabilirmisin onu söyle sen

Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    dediğin olabilir belkide.. bu msn programında o yer açılırsa.. hımm.. doğrulatmayı daha hiç kimse çözemedimi a.q herkez eli sikinde gezio yeter (:

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 7015 Toplam Mesaj: 24