@Mit.Gov.Tr
-
miti boş ver su sıralar jitem moda jitem.gov.tr uzantılı bişey alın alıyosanız
-
ewet arkadaşlar üyeliği bende aldım msn de açabiliyosunuz ama mail adres doğrulanmadı diyor.doğrulamak için onay iletisi gelcek diyor ama olmayan bir maile ileti gelsede maili açamiyorsunuz yani açamadınız bir mail adresine ileti geldiği için eliniz kolunuz bağlı duruyoruz
-
arkadaşlarım :D saygılarrr başta
banada böyle mail çıktı geçen gün ve şaşırdım kaldım biraz araştırdım zamanında alınabiliyor ve dogrulatabiliyormuşuz ögrenimlerim bunu gosterdi fakat benim şifresini aldıgım adam harbi acan
adamın şifresinde hayır yok
2 karakterden 1 i M-i-T
-
https://accountservices.passport.net/reg.srf?sl=1&lc=1055&vv=30 ac sende mıtmı accan ne accaksan ...
-
Bir Öneri:
Şimdi Passport netten aldınız diyelim...mit.gov.tr uzantılı...oturum açtınız ve yazan şudur x@ m i t .g o v .t r (e-posta adresi doğrulanmadı) Bu Normalde Nickimizin yazdığı Yerden Değiştirilebilir..ama Araçlar-Seçenekler Sekmesini Tıkladığınızda O Yerin Kapalı Olduğunu Görüyoruz...Şimdi programlamadan anlayan arkadaşlar şöyle bir şey yapabilirmi...mesela bu messenger discovery programını bilirsiniz msn üstünde oynamalar yapar..şimdi programcı arakaşlar da bu nick yazan bölümün açılmasını ayarlarsa e-posta doğrulatmaya gerek kalmaz...
Anlatabildiimi acaba?
İkincisi....
Dostlar Biz Burda Bunları Yaparken Mitteki Adamlarda harıl harıl internetten arıyolar tarıyolar...hatta üyelerimizden biri de mitten olabilir ayağınızı denk alın
-
ewt ben mittenim hepinizi tutuklucam a.q göreceniz orayı burayı heyklemeyi:D:D:
-
Anladığım kadarıylan kimsenin uğraşmak için arkası "yemiyor" dürüst olun
-
bir kere bilmemne@mit.gov.tr mailini nah alırsınız :D msn derseniz msn sinin alırsınız ama e-postayı doğrulayamazsınız söylim onu alınacak olsa ben alabilirdim :) o kadar meyil attım mite sonunda baktım iş boka sarıyor hiç bişey atmadım vermezler adamlar salakmı size mit.gov.tr den mail verecekler :)
-
BuZuL bunu yazdı:
bir kere bilmemne@mit.gov.tr mailini nah alırsınız :D msn derseniz msn sinin alırsınız ama e-postayı doğrulayamazsınız söylim onu alınacak olsa ben alabilirdim :) o kadar meyil attım mite sonunda baktım iş boka sarıyor hiç bişey atmadım vermezler adamlar salakmı size mit.gov.tr den mail verecekler :)ya vermiceklerini bizde biliyoruz be kardeş...sen bunu okudunmu???
Bir Öneri:
Şimdi Passport netten aldınız diyelim...mit.gov.tr uzantılı...oturum açtınız ve yazan şudur x@ m i t .g o v .t r (e-posta adresi doğrulanmadı) Bu Normalde Nickimizin yazdığı Yerden Değiştirilebilir..ama Araçlar-Seçenekler Sekmesini Tıkladığınızda O Yerin Kapalı Olduğunu Görüyoruz...Şimdi programlamadan anlayan arkadaşlar şöyle bir şey yapabilirmi...mesela bu messenger discovery programını bilirsiniz msn üstünde oynamalar yapar..şimdi programcı arakaşlar da bu nick yazan bölümün açılmasını ayarlarsa e-posta doğrulatmaya gerek kalmaz...
Anlatabildiimi acaba?
bu konuda bişi yapabilirmisin onu söyle sen
-
dediğin olabilir belkide.. bu msn programında o yer açılırsa.. hımm.. doğrulatmayı daha hiç kimse çözemedimi a.q herkez eli sikinde gezio yeter (: