Miyop Ve Astimat İçin Lens Tavsiyesi ?
-
10 yıllık lens tecrübemle konuşayım. Miyopum, 3 numara.. Şu aralar Acuvue Oasis kullanıyorum, bi sorun yok. (son 6 aydır) Tavsiye ediyorum.
Bu lensler kisinin göz tipine göre degisiyor aslında. Kimine acuvue oasis kimine atıyorum bousch lomb daha iyi geliyor. Bu marka en iyisi diye bir sey yok.
Lensleri her gün gözünden cıkart yatmadan önce. İsterse 1 aylık lens olsun farketmez. Tekrar söylüyorum, her gün mutlaka cıkart ve suya koy yatmadan önce. Gözlerinin hava alması şart cünkü.
-
Hocam ben 7 yıldır oasis acuvue kulanıyorum çok memnunum.
-
bugun muayene oldum. doktor gunluk lensi 10 saat kullanmamı söyledi neden acaba ? bu sadece toric lenslere özel bir şey mi
derecelerde bunlar. hangisinin ne oldunu çıkaramadım ama.

-
Nerede oldun? Kornea kalınlığına baktı mı?
-
DevilRullz bunu yazdı
Nerede oldun? Kornea kalınlığına baktı mı?
devlet hastanesinde kornea kalınlıgına baktırmadım ince zaten
-
yukarı goz numarası ıcın. 2. mesajda
-
6 ay icin 260 tl bayildim icimden bi ses kazil yedim diyor. 3 astimat numarasi icinde en ucuz lensler 100 lira .2.75 astimata 75 tl ye var .ama 0.25 astimat etkili olur die bayildik o kadar parayi
-
sana onerecegim marka Ciba Vision, onerecegim tür torik/günlük kullan-at, onerecegim site lensmarket.com, onerecegim lens modeli ise bu ya da bu'dur.
ben 24 saatlik olanlardan kullanirdim. yok kutusuna koy her gece, yok icine tuy kacti kil kacti derdi yok. hoop kullan gece at cope. kullanacagin zamanda suyun icinde bekletilmis lens takmak yerine taze taze ac kutusundan tak goze.
Florenzi tarafından 17/Tem/14 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu göz çapını nereden öğreniyoruz
-
Ciba Vision
talep gören bir marka , kornea kalınlıgını pakimetri ile öğrenebilirsin ancak devlet hastanesinde vardmıdır bilmem özel hastanelerdede 100-150 tl arasındadır istanbuldaysan avrupagözde yardımcı oldurabilirim .
lazer ameliyatlarında kornea kalınlıgı önemlidir retina yırtılmasına sebep olacak kadar zaten lazer yapılmıyor .
lens kullanan kişiler lütfen 1 ay çıkarmadan takmayın korneanıza deformasyon yapıyor bunu tüm doktorlar söylüyor çünkü göz hücreleri kendini yenileyemeyen tek organımız o yüzden en ufak bir mikrop kapması bir çok sonuç dogurabilir dikkat edin günlük temizleyip takın lütfen .