MKE Veya Silah Sanayisi İle İlgili Projem(İz)
-
Üzerinde kafa patlattığım(ız) bir proje var. Fiziki açıdan prototipini üretmek için gerekli sermayeyi ve teknik alt yapıyı sağlayamıyoruz. Şuan da çizimleri yapılıyor. Patentini alabilmek için prototip gerekli sanırım, bu yüzden silah sanayisinden veya Türkiye'de mühimmat sanayisinin ihtiyaçlarını karşılayan MKE ile iletişime geçmek gerekli. Dışarıdan proje kabul ediliyor mu bilgimiz de yok. Askeri yetkililer ile görüşmeyi de düşünüyorum aslında. Neyse biraz bilgi toplayayım hele.
Bilginizi paylaşırsanız sevinirim
Saygılar
-
hacı kendı projenmı yoksa baskasınınmı?
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------hacı kendı projenmı yoksa baskasınınmı?
-----------------------------Benim projem, fiziki ve kimyevi kısmı ile ilgilenen Tecnical bir arkadaşım daha var.
-
dilerseniz benim üstümde deneyebilirsiniz hocam
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------dilerseniz benim üstümde deneyebilirsiniz hocam
-----------------------------0,5 mm çapında ki delikten giren çekirdeğin seni (tahmini hesaplamalara göre) 1-1,5 saniye içerisinde ve içeriden dışarıya doğru YAKARAK öldürmesini istiyorsan. Buyur gel
-
kırıkkalede mke fabrıkaları felan var, ama kımle gorusulur bu durum bılmıyorum acıkcası.
-
tam mevzuatı bilmemekle birlikte, izinsiz o silahı yaptıgında hapse falan girebilme gibi durumların var, dikkatli ol
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------lalada bunu yazdı:
-----------------------------0,5 mm çapında ki delikten giren çekirdeğin seni (tahmini hesaplamalara göre) 1-1,5 saniye içerisinde ve içeriden dışarıya doğru YAKARAK öldürmesini istiyorsan. Buyur gel
-----------------------------Bu tip silahların seri üretimi olmaz. Uluslararası hukuka göre yasaktır.
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------kırıkkalede mke fabrıkaları felan var, ama kımle gorusulur bu durum bılmıyorum acıkcası.
-----------------------------hemşo kırıkkale deki yetkililer bu işle ilgilenmezler ankarada genel merkeze gidilmesi gerek
-
Tübitak a git salla MKE yi
hele askeri yetkili falan demişsin uzak dur, yapmayın yasak derler.
olayı biraz proje boyutuna dökerseniz Nanobiz diye bi firma var danışmanlık hizmeti veriyorlar, neyi nasıl yürüteceğiniz konusunda destek verirler.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------lalada bunu yazdı:
-----------------------------