folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder MKE Veya Silah Sanayisi İle İlgili Projem(İz)

MKE Veya Silah Sanayisi İle İlgili Projem(İz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

git bi internet kafeden mail at mke sitesine önce. evden atma
    fikirlerini sun böyle böyle diye.

o yakma işlemini 7,62 lik g3 mermiside yapıyor hacı

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kulaksiz
    kulaksiz's avatar
    Erkek

Proje benim olsa gider http://www.yukselsavunma.com buraya danışırdım. Çalma çırpma olmaz, ciddiye alırlarsa projede iş vardır. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Amerikan menşeîli firmalar bu düşünceyi bombalarda kullanmışlar. Barut yanması ile hemen yanmaması, vüsuta temas edince çekirdeğin açılması gerekiyor. Bu konuda RPG'ler örnek alınabilir veya Anadolu'da ki adıyla şavlettin mermileri de örnek alınabilir. Sıkıntı çekirdeğin yoğunluğu ve ağırlığı olacak gibi. 6,35 çapında ki mermi denemesi gösterdi ki atış mesafesi düşük olmalı. Birde çekirdeğin içine yerleştirilecek ametalin hava ile temas etmemesi gerekiyor. Görünürde ki tek problem de bu. Çekirdek ikiye bölünüp ısıl işlem ile ortası boşaltılıp, su altında ametali yerleştirip tekrar kaynatabiliriz. Çekirdeğin çarpma şiddeti ile açılmasını veya bölünmesini sağlayabilirsek pek bir sorun kalmaz. Biraz daha zaman ve deneme...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

zaten mkek de boşa mühendis çalıştırıyo demi..

ilgilenmezler hocam..kaldı ki mkek kendi projelerini hayata geçiremiyo

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

lalada bunu yazdı:

dilerseniz benim üstümde deneyebilirsiniz hocam 

0,5 mm çapında ki delikten giren çekirdeğin seni (tahmini hesaplamalara göre) 1-1,5 saniye içerisinde ve içeriden dışarıya doğru YAKARAK öldürmesini istiyorsan. Buyur gel

O tip silahların kullanımı insanlık suçu olduğundan üretilmiyor diye biliyorum ben.

Gerçi savaşlar en büyük insanlık suçu ama demek ki bir raconu varmış bu işlerin de..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

The_Cure bunu yazdı:

O tip silahların kullanımı insanlık suçu olduğundan üretilmiyor diye biliyorum ben.

Gerçi savaşlar en büyük insanlık suçu ama demek ki bir raconu varmış bu işlerin de..

Atom bombası, hidrejen bombası, misket bombası, karadan karaya veya havadan karaya güdümlü füzeler vs vs peki bunlar nasıl üretildi?

Benim şahsi fikrim çelik yeleğin fayda etmediği (çünkü çelik yeleğin kapatamadığı açık yerlerden vurulması daha kolay) çok tesirli suikast silahı tasarlamak. Tabi şu an için 6,35'lik tabanca kullanıyoruz ama bahsettiğim çekirdeğin yapımına başlamadık. Çekirdek üretilirse üstünde denyeceğim 4 ayaklı denek haddinden fazla var zaten. Problem; belediyenin açıklayamadığı sebeplerden ötürü yanarak ölmüş eşşekleri açıklamak zorunda kalmasıdır.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Son gelişmeler;

dfhg

Böyle bir mermiyi aşağıda ki gibi;

sdf

Yani şu resimde ki gibi kestik ve içinde bulunan o bölüm gibi de kanal açtık.

Müsademe çarpma sistemi ile çekirdeği nasıl bölebileceğimiz üzerine çalışıyoruz. Hali hazırda kullanılan yöntemleri hazırladığımız çekirdeklerde de deniyeceğiz. Uzun ve meşakkatli olacak.

Saygılar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

lalada bunu yazdı:

dilerseniz benim üstümde deneyebilirsiniz hocam 

0,5 mm çapında ki delikten giren çekirdeğin seni (tahmini hesaplamalara göre) 1-1,5 saniye içerisinde ve içeriden dışarıya doğru YAKARAK öldürmesini istiyorsan. Buyur gel

Bi kaç yumurta kırmadan omlet yapamazsın dostum,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nda üst düzey bir tanıdığım var ciddi bir proje ise yardımcı olabilirim.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spy58
    spy58's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Ironman'e sat.

(VE evet, dalga geçiyorum.)

Toplam Hit: 3489 Toplam Mesaj: 24