folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Mobil İnternet Ve Sağlayıcıları Hakkında Merak Ettiklerim

Mobil İnternet Ve Sağlayıcıları Hakkında Merak Ettiklerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

merhaba müritler,

tatilde dağa bayıra memlekete gidiyorum. orada internetsiz kalmak istemiyorum, bu yüzden araştırmaya koyuldum ama pek bir bilgi sahibi olamadım, size sorayım dedim.

1. hangi servis sağlayıcıyı önerirsiniz. çekim gücü, fiyat olarak.. fiyat 2. planda.

2. avea kullanıyorum. avea almayı düşünüyorum. nerelerde daha iyi çekiyor. buna nereden bakıyoruz ve çekim gücü nasıl. dağda bayırda kullanabilirmiyiz?

3. sözleşmeye tabi tutuluyormuyuz. 3 ay sonra kapattıracağım. nasıl işliyo faturalama işi?

4. hangi servis sağlayıcıyı kullanıyorsunuz? // mennunuyetiniz nedir? yazarsanız sevinirim..

dokunmak sanattır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

şuan türkiyede en gelişmiş altyapı turkcellde var bırak altyapıyı adamlar üstyapıyıda yapmış uçakta bile çekiyor turkcell al hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

BlackApple bunu yazdı:
    -----------------------------

şuan türkiyede en gelişmiş altyapı turkcellde var bırak altyapıyı adamlar üstyapıyıda yapmış uçakta bile çekiyor turkcell al hocam

adamın ocağına incir ağacımı diktireceksin

vodafoni:) aylık 8 lira sınırsız

edit bu arada vodafoni.net boş güzel domain olur :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

kontratsız filan vodafone vodem aldım.
    cepnet isimli internet paketlerinden, 100 mb adil kullanım kotalı, kota sonrasında 96kpbs'ye düşen 8 liralık internet paketi alıyorum, hep alırım tleefondan filan da mail vs kontrol etmek için iyi oluyor.
    işte bu hattı takıyorum vodem'e, yavaş da olsa işimi göruyor.

tavsiye ederim ama sürekli kullanımda bu hız düşüklüğü intihar sebebi. 

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

BlackApple bunu yazdı:

direk BlackApple'in mesajından alıntı yapacaktım; ama baktım alper ışık tutmuş. kesinlikle, ben olsam turkcellden uzak dururum. altyapı-üstyapı hikaye, bu işte haber/reklamdan ziyade deneyim daha önemli. Evet, Turkcell teknoloji açısından iyi gibi duruyo ama inanın vından tat alamadım 3-4 aylık kullanım dönemimde. tam olarak 03 Eylül 2009'dan beri Vodafone mobile vodem kullanıyorum memnunum, her yerde kullanıyorum rahatlıkla. Ki o zamanlar daha yeniydi biliyosunuz. en fazla 5.6MBPS desteği vardı piyasadaki modemlerde, 7.2MBPS bile yoktu.

Twitter: @CanKirca
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

BlackApple bunu yazdı:

Sınırsızda 100 mb adil kullanim.ondan sonra diul upı bile arar olursun.yanlıs bilmiosam 96 kb ye dusuyor.alcaksan turkcell.hatta ara sor noktasina kadar 3g olup olmadigini ogrenirsin mh den.hatta doktor avukat tanıdıgın varsa 3 aylık tahhutlu 33 tl 8gb.yok az daha ucuz olsun diyosan vodafone adam gibl bi paket al.4gb 8gb falan.yani 8 tl sınırsız falan gec bunlari.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hepsini kullandım ve abartısız turkcell den hem yurt içinde hem yurt dışında daha iyi çekenini görmedim. eskişehir kütahya merkezlerindeyken vodafone avea bağlanmakta ıkınırken turkcell 6 mb ile çatır çatır bağlanıyodu. bu sorunları 5 10 ilde daha yaşadım. bu yüzden benim görüşümce diğerlerinin isterse 50 katı fiyata olsun turkcell kalitesinden asla vazgeçmem

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

hepsini kullandım ve abartısız turkcell den hem yurt içinde hem yurt dışında daha iyi çekenini görmedim. eskişehir kütahya merkezlerindeyken vodafone avea bağlanmakta ıkınırken turkcell 6 mb ile çatır çatır bağlanıyodu. bu sorunları 5 10 ilde daha yaşadım. bu yüzden benim görüşümce diğerlerinin isterse 50 katı fiyata olsun turkcell kalitesinden asla vazgeçmem

al bendende o kadar hocam..

en basitinden okul kampüsümde bile avea çekmyirodu..

zaten iyice bozdu avea liseli ergen hattı gibi oldu mk.

internet dersen pert..

turkcell geçtim aylık 7tl ye 250MB internet..

buda benim her türlü facebook messenger vs. işlerimi görmeye yetiyordua artıyorr

http://www.leyladansonra.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    şehirde vodafone 1 numara. diğerlerine bakma bile. 8 tl ye 1 ay sınırsız. sözleşme felan da yok. istediğin zaman iptal yaz boşluk bırak felanca numaraya yolla bitmiştir. ama bırakamazsın hatta vodafone sınırsızın aşığı olursun. arazide şu operatör iyi çekiyor diyen yalan söyler. sizin bağda turkcell iyi çeker bizim bağda avea iyi çeker mehmetin dağında vodafone iyi çeker. yani orada hangi operatörün iyi çektiğini bilmek için önceden gidip sinyal durumuna bakmak yada baktırmak lazım. vodafonu ara sor. felan yerdeki dağda 3g varmı de. asla ve asla ön yargılı olupta turkcell iyi ceker deme. üstelik boşu boşuna kimseye para ödeme. en ucuzu vodafone. aylık sınırsız 8 lira. iyice araştır.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

madem fiyat 2. planda, turkcell al kesinlikle. ben de aynı durumdayım. avea tel hattım ama kocaelinde hayattan soğutuyor avea. istanbul yine bi derece. e cep hattının çekmediği yerde modemdeki hattın çekmesine de imkan yok. turkcellin 1gb kotalı 7.2 mbits hızında vınn'ı var. modem 39 lira + 3 ay da 39'ardan 156 liraya 3 ay internet oluyor. 3 ay sonunda ister devam ettiriyorsun istersen bitiriyorsun.

edit: aylık sınırsız 8 lira olayına da dalmadan önce istediğin internetin amacını belirlemelisin. ben o sınırsızla kotayı aştıktan sonra wow oynayamıyorum mesela. çok düşük kalıyor hızı. sadece facebooka bakmak için alıyorsan al tabi idare eder. ama dahasını kaldırmıyor onlar kotayı aşınca.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Bende bütün operatörleri kullandım. Avea yı zorunlu olarak kulandım şirket hattı aveaydı mecbur.şehir içinde bile yanındaki arkadaşını arayamadıgın oluyor.internetine girmicem bile.Vodafone ' nun aylıkcepnet tarifesini duyunca bitane vodafone hat aldım.3 ay bikere vodafone la tartışmakla geçti.her tl yüklememde hattımdaki bütün tl leri çekiyorlardı,15 gün sonra özür dileriz diye geri veriyolardı.en son artık müşteri hizmetleri flaan değil direk genel müdürlüğe ulaştım o sayede hallettim o işi.internetine gelicek olursak istanbul dışı kullanma fırsatım olmadı.şehir içinde çekiyor hiç bi problem yok ama hızı düşürdükleri içinde 10-40 kb arası bi hızla anca baglanabiliyorsun.bi süre sonra işkenceye dönüyor.Telefon kullandıgım ilk günden bu yana Turkcell den şaşmadım.Diğer operatörlere göre biraz pahalı oldugu gerçek fakat kalitesiyle kendini belli ediyor.internetide çok iyi.nekadar pahalı olursa olsun turkcellden şaşmam illuya katılıyorum.

Toplam Hit: 2333 Toplam Mesaj: 16